DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 No to si nejsem úplně jistý, tahle hra se podle mě ke koncovým zákazníkům vůbec nedostala, rozebrali si jí mezičlánky. Cetl jsem to same :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak jsem to spočítal no, čekal jsem ale lepší výsledky :D Ps1 - 15, Ps2 - 33, Ps3 - 25, PsP - 22, Gc - 6, Wii - 12, Ds - 7, 3DS - 3, PC - 64, celkem teda 187, tak jedna třetina jsou Sběratelky, Speciálky apod. Dále pár Artbooků a podobných capinek. Celkově je tu tak 15-20 vzácných kousků, co dnes mají nějakou tu hodnotu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak jsem to spočítal no, čekal jsem ale lepší výsledky :D Ps1 - 15, Ps2 - 33, Ps3 - 25, PsP - 22, Gc - 6, Wii - 12, Ds - 7, 3DS - 3, PC - 64, celkem teda 187, tak jedna třetina jsou Sběratelky, Speciálky apod. Dále pár Artbooků a podobných capinek. Celkově je tu tak 15-20 vzácných kousků, co dnes mají nějakou tu hodnotu :) to neni zly :) dockame se i nejake fotecky? ja sem na to ujetej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 dnes mi dorazil: konzole: Gamecube Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2 GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 dnes mi dorazil:konzole: Gamecube Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2 GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero Tak uz rozsirujes i o krabicku :) pekny.. nekdy bys mel udelat video sbirky a konzoli.. zacinas toho mit hodne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Dante: Nemáš náhodou nějakou hru 2x? Mám tu toho Henryho ale nechce se mi to prdávat za těch pár kč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 dnes mi dorazil:konzole: Gamecube Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2 GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero Za koliks sehnal GC? Ja ho kdysi prodal tou dobou jsem to jeste tak nebral, ale rad bych ho vlastnil, na te konzoli jsem vyrustal, moje prvni konzole, zatim co vsichni ujizdeli na PS2 ja jsem jeste byl verny Nintendu :) GC a SSX3 to je me herni "destvi" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 stefi dyt si to za těch pár kč koupil tak o co jde :) jinak nemám...dnes mi dorazili i z obchodu nový pokémoni soulsilver....uvnitř nebyla hra ani pokéwalker...už jsem jim psal reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 gamecube + karta + ovladač + RE remake a RE Zero za 1700 včetně pošty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Nice....to asi taky rozhodim site :) Ovladac nahodou neni Wavebird co, ten bych rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Mně stál poslední Gc s jednou hrou, ovladačem a pam. kartou 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 tak já kupoval v dobrém stavu ... a neřeším.... jako konzole je to kvalitní a obvykle ti co se něčeho zbavujou až moc levně tak obvykle tuší problém :) nikdy nevíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 tak já kupoval v dobrém stavu ... a neřeším.... jako konzole je to kvalitní a obvykle ti co se něčeho zbavujou až moc levně tak obvykle tuší problém :) nikdy nevíš :) Nebo netusi vubec nic :D ja takhle koupil 15 her za 1499,- a mezi nimi uncharted 2, 3x call of duty atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zajimava paralela :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zajimava paralela :D Tim chci rict, ze nekteri lide se v tom nevyznaji a proste se veci zbavuji.. a je jim jedno za kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Jo to jsem pochopil, ale myslim ze dante to myslel trochu jinak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 no 1500 za 15 her? :D ne že bych ti nechtěl věřit ale to mi přijde už trošku moc... to by musel být úplnej ♥♥♥♥♥..i kdyby se jednalo o brakové hry... a kde by člověk co se o to nezajímá vzal 15 her ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 no 1500 za 15 her? :D ne že bych ti nechtěl věřit ale to mi přijde už trošku moc... to by musel být úplnej ♥♥♥♥♥..i kdyby se jednalo o brakové hry... a kde by člověk co se o to nezajímá vzal 15 her ? :D Maminka prodavala hry zlobivemu synkovi.. alespon tak jsem to pochopil, nebot komunikaci vyrizovala ona a hry byly znacne upatlane - takze sem je doma opucovaval a lestil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 dnes mi dorazil:konzole: Gamecube Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2 GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero opraveno,uz jsem se docetl,kolik to stalo, to je fakt extremne levne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 kolik? viz výše.. jinak jsem aktualizoval seznam a jsem na 394 hrách :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Tento týden mi do sbírky přibyl Dragon Age 2, WRC2 a steelbook k Battlefieldu 3. Pustil jsem do světa 11 her, z toho 8 Junglemu :) A stále čekám na tu collectorku skyrimu, před chvilkou jsem si volal do jrc a prý ji už naskladnili a ještě dneska pošlou. Takže když Bůh a PPLka dá, zítra tohle tema oblažím fotkami :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 tak dneska mi prisel do sbirky Ninja Gaiden Sigma 2, u platiny u teto hry neuvazuju (TOP 3 nejtezsi mozna 10/10 difficult), budu rad,kdyz ji dam na normal,ale mozna podlehnu snizeni obtiznosti v prubehu hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 No konečně dnes se mi vrátilo KILLZONE 1 což znamená že mám komplet teď ještě až našetřim musim levně sehnat to Mirrors Edge , Battlefield 3 a hlavně Resistance 3 :D A udělám tu v podpisu to co mám za hry :) a konzole :):party: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 btw. mirrors edge jsem koupil nedavno levne,co je na nem tak zvlastniho,ze ho chce kazdy do sbirky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Taky nevim co je na něm tak zajímavýho, kromě toho že je to dobrá hra dneska za dobrý prachy. Killzone mam taky trilogii, dokonce ve steelbooku a nerozbalený, ale jedničku sem ještě nehrál nemam momentálně PS2, tak si to asi koupim na PSN když to vyjde i u nás za dobrý prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts