Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak jsem to spočítal no, čekal jsem ale lepší výsledky :D Ps1 - 15, Ps2 - 33, Ps3 - 25, PsP - 22, Gc - 6, Wii - 12, Ds - 7, 3DS - 3, PC - 64, celkem teda 187, tak jedna třetina jsou Sběratelky, Speciálky apod. Dále pár Artbooků a podobných capinek. Celkově je tu tak 15-20 vzácných kousků, co dnes mají nějakou tu hodnotu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to spočítal no, čekal jsem ale lepší výsledky :D Ps1 - 15, Ps2 - 33, Ps3 - 25, PsP - 22, Gc - 6, Wii - 12, Ds - 7, 3DS - 3, PC - 64, celkem teda 187, tak jedna třetina jsou Sběratelky, Speciálky apod. Dále pár Artbooků a podobných capinek. Celkově je tu tak 15-20 vzácných kousků, co dnes mají nějakou tu hodnotu :)

to neni zly :) dockame se i nejake fotecky? ja sem na to ujetej :D

Odkaz ke komentáři

dnes mi dorazil:

konzole: Gamecube

Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2

GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero

Tak uz rozsirujes i o krabicku :) pekny.. nekdy bys mel udelat video sbirky a konzoli.. zacinas toho mit hodne :D

Odkaz ke komentáři

dnes mi dorazil:

konzole: Gamecube

Wii - Super Paper Mario, Wario Ware Smooth Moves a MOH Heroes 2

GC - Resident Evil Remake a Resident Evil Zero

Za koliks sehnal GC? Ja ho kdysi prodal tou dobou jsem to jeste tak nebral, ale rad bych ho vlastnil, na te konzoli jsem vyrustal, moje prvni konzole, zatim co vsichni ujizdeli na PS2 ja jsem jeste byl verny Nintendu :) GC a SSX3 to je me herni "destvi" :)

Odkaz ke komentáři

tak já kupoval v dobrém stavu ... a neřeším.... jako konzole je to kvalitní a obvykle ti co se něčeho zbavujou až moc levně tak obvykle tuší problém :) nikdy nevíš :)

Nebo netusi vubec nic :D ja takhle koupil 15 her za 1499,- a mezi nimi uncharted 2, 3x call of duty atd

Odkaz ke komentáři

no 1500 za 15 her? :D ne že bych ti nechtěl věřit ale to mi přijde už trošku moc... to by musel být úplnej ♥♥♥♥♥..i kdyby se jednalo o brakové hry... a kde by člověk co se o to nezajímá vzal 15 her ? :D

Maminka prodavala hry zlobivemu synkovi.. alespon tak jsem to pochopil, nebot komunikaci vyrizovala ona a hry byly znacne upatlane - takze sem je doma opucovaval a lestil.

Odkaz ke komentáři

Tento týden mi do sbírky přibyl Dragon Age 2, WRC2 a steelbook k Battlefieldu 3. Pustil jsem do světa 11 her, z toho 8 Junglemu :)

A stále čekám na tu collectorku skyrimu, před chvilkou jsem si volal do jrc a prý ji už naskladnili a ještě dneska pošlou. Takže když Bůh a PPLka dá, zítra tohle tema oblažím fotkami :D

Odkaz ke komentáři

Taky nevim co je na něm tak zajímavýho, kromě toho že je to dobrá hra dneska za dobrý prachy. Killzone mam taky trilogii, dokonce ve steelbooku a nerozbalený, ale jedničku sem ještě nehrál nemam momentálně PS2, tak si to asi koupim na PSN když to vyjde i u nás za dobrý prachy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu