Mandaz Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Doufám, že mne za dvoják nikdo nebude moc buzerovat, ale jen půl hodinky mi trvalo nahrání fotek a přidat text mi k nim nejde. Ale teď k edici. Fantastický, v kůži vázaný artbook formátu o něco málo větší A4, má přes 200 stran a je nejlepší, co jsem viděl. Samotná hra je v takovém obalu z tvrdšího papíru, který by ale zasloužil větší odolnost. Soška draka je také naprosto bombová, tělo draka je z nějakého lehčího kovu, křídla z pružného plastu. Alduin je perfektně zpracován, nikde není vidět jediná nedokonalost nebo nedodělek. Zato podstavec (skála) je obyčejný dutý plast. Sice pevnější, ale oproti sošce draka vypadá levněji. Přirovnal bych to k tomu, že si do porsche sednete v monterkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Doufám, že mne za dvoják nikdo nebude moc buzerovat, ale jen půl hodinky mi trvalo nahrání fotek a přidat text mi k nim nejde.Ale teď k edici. Fantastický, v kůži vázaný artbook formátu o něco málo větší A4, má přes 200 stran a je nejlepší, co jsem viděl. Samotná hra je v takovém obalu z tvrdšího papíru, který by ale zasloužil větší odolnost. Soška draka je také naprosto bombová, tělo draka je z nějakého lehčího kovu, křídla z pružného plastu. Alduin je perfektně zpracován, nikde není vidět jediná nedokonalost nebo nedodělek. Zato podstavec (skála) je obyčejný dutý plast. Sice pevnější, ale oproti sošce draka vypadá levněji. Přirovnal bych to k tomu, že si do porsche sednete v monterkách. Tak gratulace :) to me porad ten balik neprisel.. vazne zacinam uvazovat o homosexualnim styku s postakem, nebo jeho vrazde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak gratulace :) to me porad ten balik neprisel.. vazne zacinam uvazovat o homosexualnim styku s postakem, nebo jeho vrazde Díky, a podle webu ČP ti ho dneska doručují ;) , takže zatím se stykem vyčkej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Díky, a podle webu ČP ti ho dneska doručují ;) , takže zatím se stykem vyčkej :D Tak ja teda ty kalhoty zapnu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jsem stastny, konecne koupen Bioshock,sice za 350 ale je muj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jsem stastny, konecne koupen Bioshock,sice za 350 ale je muj:) Gratulace. Je to pecka. Ja ho mel z PS3MEN.CZ za 240,- vc. dopravy.. ale to jen, ze sem vychytal, ze byl skladem, jinak se to fakt vcelku spatne shani za rozumny penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 tak na aukru uz cena presahla 350 kc a asi pujde nahoru + posta,tak jsem ji nasel v jednom bazaru v praze a kamos mi ji vyzvedl. Hra se da sehnat stale na ebay,ale ceny tam taky dost litaj nahoru. No musim uznat,ze hru kterou jsem hral na pc a mozna ji ani hrat na ps3 nebudu, mi dalo dost prace a usili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Doufám, že mne za dvoják nikdo nebude moc buzerovat, ale jen půl hodinky mi trvalo nahrání fotek a přidat text mi k nim nejde.Ale teď k edici. Fantastický, v kůži vázaný artbook formátu o něco málo větší A4, má přes 200 stran a je nejlepší, co jsem viděl. Samotná hra je v takovém obalu z tvrdšího papíru, který by ale zasloužil větší odolnost. Soška draka je také naprosto bombová, tělo draka je z nějakého lehčího kovu, křídla z pružného plastu. Alduin je perfektně zpracován, nikde není vidět jediná nedokonalost nebo nedodělek. Zato podstavec (skála) je obyčejný dutý plast. Sice pevnější, ale oproti sošce draka vypadá levněji. Přirovnal bych to k tomu, že si do porsche sednete v monterkách. Nadhera, skoda jen toho podstavce, tim to trosku zpackali, ale stejne je to neuveritelne pekny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Doufám, že mne za dvoják nikdo nebude moc buzerovat, ale jen půl hodinky mi trvalo nahrání fotek a přidat text mi k nim nejde.Ale teď k edici. Fantastický, v kůži vázaný artbook formátu o něco málo větší A4, má přes 200 stran a je nejlepší, co jsem viděl. Samotná hra je v takovém obalu z tvrdšího papíru, který by ale zasloužil větší odolnost. Soška draka je také naprosto bombová, tělo draka je z nějakého lehčího kovu, křídla z pružného plastu. Alduin je perfektně zpracován, nikde není vidět jediná nedokonalost nebo nedodělek. Zato podstavec (skála) je obyčejný dutý plast. Sice pevnější, ale oproti sošce draka vypadá levněji. Přirovnal bych to k tomu, že si do porsche sednete v monterkách. Jsou u tý kolektorky i nějaké ingame bonusy v podobě nějakých kódů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak jsem opet neodolal a kdyz jsem tohle na netu nasel muselo to domu :psp: a dokonce i po samejch negativnich ohlasech na hru kterych je plny net (jak jinak ze) me hra 100% vyhovuje ale asi sem divnej kdyz v dnesni dobe hraju i hry z PS1 a nerozciluju se ze je to sama kosticka :roll: a jelikoz je tohle moje prvni seznameni s COD a kladny muze mi prosim nekdo znalej serie napsat edice od PS1 nebo kdy to zacalo ktery se delaj? Mam takove cukani sehnat si komplet serii a nechtel bych se osidit o nejaky povedeny sberatelky. Dalsi vec co mi donesl postak je BD/iR ovladac Japan verze ktera ovlada PS3, TV a AVR :bash:to mi doma chybelo do HW sbirky :) konecne muzu pouzivat jen jednu dalku. Dokonce jde nastavit i na jine vyrobce nez Sony :idea: a porovnani s ovladacem ktery zname tady u nas mimo Japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nadhera, skoda jen toho podstavce, tim to trosku zpackali, ale stejne je to neuveritelne pekny..... JJ, dokonce uvažuju, že draka budu vystavovat jen tak bez toho soklu. Stojí celkem pěkně i pevně na křídlech. Ještě taková perlička, drak byl samozřejmě v polystyrenu a na vrchu polystyrenu je vylisováno logo TES V: Skyrim Jsou u tý kolektorky i nějaké ingame bonusy v podobě nějakých kódů? Ne, žádné kody tam nejsou. Ale socha draka a artbook to bohatě vynahrazují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 trotlos: call of duty vysla prvni az na ps2, ta se mi dokonce nekde vali, myslim,ze pak vysla verze na psn s trofeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 kupoval si nekdo tu FEAR 3 Collector´s edici? Koukal jsem ze je hodne dlouho levna a nikdo oni nema zajem, nejaky duvod (pokud to neni kvuli nekvalite hry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 kupoval si nekdo tu FEAR 3 Collector´s edici? Koukal jsem ze je hodne dlouho levna a nikdo oni nema zajem, nejaky duvod (pokud to neni kvuli nekvalite hry) Tak par sberatelskych a limitovanych edici, kterych je treba pul milionu tak dopada no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak par sberatelskych a limitovanych edici, kterych je treba pul milionu tak dopada no :D no ta cena mne laka,ale radsi utratim 2500 za black phantom edici Demons Souls, par ks na ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Black Phantom edici DS jsem bral nedávno osobně za 400,- :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Dnes mi dorazilo na ps2 Jak And Daxter: The Precusors Legacy Drakan: The Ancients Gates Grand Theft Auto: San Andreas Prince Of Persia: The Two Thrones Mercenaries Age Of Empires 2: The Age Of Kings Extermination Return To Castle Wolfenstein: Operation Ressurection Unreal Tournament Serious Sam: Next Encounter Half Life Need For Speed: Hot Pursuit 2 a na PSP Mercury Meltdown Hot Pixel Killzone Liberation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Black Phantom edici DS jsem bral nedávno osobně za 400,- :D to je pekna cena,ale ja chci uplne novou nerozbalenou a pouze USA verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 GoW 3 Epic edici jsem nakonec našel na JRC za krásných 2 339,- Teďka ještě sehnat Prestige edice MW2 a Black Ops a Nano edici Crysis 2 a měl bych všechny takový ty hardcore sběratelky, který chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 A mě dnes dorazilo 8 her na ps3 od Mandaze :) A ted bude utlum na par mesicu :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 headhot: Jak US verzi? Vždyť BPE vyšla pouze v EU jako omluva za to že tu hra vychází tak pozdě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 GoW 3 Epic edici jsem nakonec našel na JRC za krásných 2 339,- Teďka ještě sehnat Prestige edice MW2 a Black Ops a Nano edici Crysis 2 a měl bych všechny takový ty hardcore sběratelky, který chci. Na crisis 2 nano jsem dával odkaz do tematu Cenové akce - všechny sem! před cca 3 týdny za 1.599,- a Black Ops Prestige jsem viděl v nabídce jednoho eshopu s jemně poškozenou krabicí za 1.999,- Zkus pohledat přes seznam nebo heureku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 headhot: Jak US verzi? Vždyť BPE vyšla pouze v EU jako omluva za to že tu hra vychází tak pozdě ne? v usa vysla Deluxe edition obsahuje stejne bonusy,akorat to vypada jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak jsem se rozhodl, že taky přispěju do tématu. Ps3 mám 3 roky a za tu dobu mi prošlo rukou dobrejch 50 her, a 30 jich mám stále doma :) Na PS2 má asi 20 her a na PS1 mám už jen asi 10 kousků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak já mám ps3 teď od vánoc, a zatím doma mám 7 kousků :) Her na ps2 sem se z většiny zbavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts