DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak uz snad brzo bude doma Legndarka Halo Reach.....takze pak uz jen sehnat Halo CEA a Halo sbirka bude kompletni :) Jinak kdyby mel nekdo zajem o Limitku od Halo Reach (velmi povedena, doporucuji vsem xbox sberatelum ;)), tak at se mi oze do PM, urcite se nejak dohodnem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak uz snad brzo bude doma Legndarka Halo Reach.....takze pak uz jen sehnat Halo CEA a Halo sbirka bude kompletni :)Jinak kdyby mel nekdo zajem o Limitku od Halo Reach (velmi povedena, doporucuji vsem xbox sberatelum ;)), tak at se mi oze do PM, urcite se nejak dohodnem ;) Budu se snažit Halo odeslat co nejdříve ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Budu se snažit Halo odeslat co nejdříve ;) V to doufam, uz se na nej strasne tesim, mozna me to bude i motivovat k tomu, si sehnat nejake policky, aby se to hezky vyjimalo, spolu se hrami, ktere ted lezi v supliku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Jinak pánové děkuji všem :) Je to přes dva měsíce co jsem téma založil a velice mile se rozrostlo na početnou skupinku herně narušených jedinců, fandů a stálých přispívatelů. Snad tomu tak bude i nadále a všem přeju ještě spoustu zajímavých kousků a herních zážitků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 V to doufam, uz se na nej strasne tesim, mozna me to bude i motivovat k tomu, si sehnat nejake policky, aby se to hezky vyjimalo, spolu se hrami, ktere ted lezi v supliku :) Je to fakt skvělej kousek, kdybych nesbíral hry na PS3, tak si jí nechám....fakt pěkná :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Vedla Master Chiefa to bude Noble Teamu sluset :) Doufam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Dneska ráno jsem trošku uklízel v obyváku u našel za mou sbírkou dvdček zapadlou Street Fighter 4 (Collectors Edition) je v ní toto http://hry-playstation-3.heureka.cz/street-fighter-4-collectors-edition/ Budu ji dávat do svého topiku na výměnu, ale první se zeptám tady, jestli by o ni někdo neměl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Dneska ráno jsem trošku uklízel v obyváku u našel za mou sbírkou dvdček zapadlou Street Fighter 4 (Collectors Edition) je v ní toto http://hry-playstation-3.heureka.cz/street-fighter-4-collectors-edition/ [ATTACH=CONFIG]15819[/ATTACH] Budu ji dávat do svého topiku na výměnu, ale první se zeptám tady, jestli by o ni někdo neměl zájem. Kolik, pripadne za co? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Kolik, pripadne za co? :) No tak ideální by pro mne byla výměna za něco z tohohle: TES IV: Oblivion Test Drive Unlimited 2 Alice: Madness Return Destroy All Humans! Path of the Furon Dynasty Warriors 3: Gundam Silent Hill Homecoming Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 No tak ideální by pro mne byla výměna za něco z tohohle:TES IV: Oblivion Test Drive Unlimited 2 Alice: Madness Return Destroy All Humans! Path of the Furon Dynasty Warriors 3: Gundam Silent Hill Homecoming Jak moc na to spechas? Rekneme v utery ti muzu odeslat TES IV: Oblivion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Jak moc na to spechas? Rekneme v utery ti muzu odeslat TES IV: Oblivion. Moc na to nespěchám, jen chci u Oblivionu NEPLATINUM verzi. Kdyžtak mi pošli pmko, ať tu zbytečně nespamujem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 tak jsem se dneska stavil do jrc a koupil si Heroes 6 CE za 1099 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 dnes jsem sbírku trošku rozšířil a to o X360 - Rayman Origins X360 - Dark Souls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 dnes jsem sbírku trošku rozšířil a to oX360 - Rayman Origins X360 - Dark Souls Raymana jsem hral naposledy nekdy pred 15ti lety a priznam se, ze bych si ho klidne dal i ted :D asi si ho taky poridim, az spadne cena :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Taky po něm pokukuju, ale počkám až bude stát tak 10 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 moc to řešíte...ta hra stojí za to.. ačekat na každou korunu..u některých her fakt ne :) koupil jsem ho za 450 nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 moc to řešíte...ta hra stojí za to.. ačekat na každou korunu..u některých her fakt ne :) koupil jsem ho za 450 nový tak na xbox za tuhle cenu prosim.. ale na ps3 to nesezenu levneji nez 740 pouzite.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 na ps3 nové za 500 v pohodě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 na ps3 nové za 500 v pohodě :D nevim kde hry kupujes.. je to mozny.. podle zbozi.cz asi ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 já nakupuju v anglii.. i dark souls mě vyšel na 500 vč pošty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Sakra, Raymana uz dlouho chci ale taky cekam az opadne cena...... Je to collectorka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 moc to řešíte...ta hra stojí za to.. ačekat na každou korunu..u některých her fakt ne :) koupil jsem ho za 450 nový Ona mi ta hra někam uteče? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ona mi ta hra někam uteče? :) Tak napriklad Simpsonsovi se neshaneni nejak lehce za slusnou cenu, takze se to muze stat :) ikdyz rayman je v hermin prumyslu preci jen velky fenomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 :D simpsonovi sem prodaval asi za 150,- protoze to nikdo nechtel :) ta hra se zrovna moc neujala, tak ji uz snad ani nevyrabeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 :D simpsonovi sem prodaval asi za 150,- protoze to nikdo nechtel :) ta hra se zrovna moc neujala, tak ji uz snad ani nevyrabeji No vidis :) a ted se prodava ojeta nejmene za 400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts