DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Muzu mít za 1200 Halo reach legendarku pouitou jako novou, mam do toho jit? Mam limitku Jdi do ni, stoji za to.... Dnes mi prisla, tady jsou obrazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 koukam,ze kdyz jsem neprodal nedavno neplatinum Resistance udelal jsem dobre,cena pekne stoupla nad 400 kc,pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 tak Re3 odeslana na ppl,a za cenu 999, gameexpress nezklamal,njn jsou to profici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 tak Re3 odeslana na ppl,a za cenu 999, gameexpress nezklamal,njn jsou to profici Njn, takoví profíci, že zase zvýšili cenu na 1.499,- :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 to by si po ceskych prodejcich chtel moc :) vsude ve svete se prodava aby se prodalo co nejvic kusu a zde misto aby ukazali sony ze je mozny i u nas prodavat hodne ks her a timpadem aby si vyrobci uvedomili, ze by cz lokalizace na nas trh nebyla spatna, tak misto toho prodejci koukaj jak si namastit kapsu, kdyz videj ze se neco prodava ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Njn, takoví profíci, že zase zvýšili cenu na 1.499,- :D prave ze jsou, klasicka ekonomika,ja bych to udelal taky, nasli se 3 kupci za 999,- vyborne a pak to zvedli 1299 a nasel se kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Tyhle eshopy to maj většinou automaticky nastavený že s ubývajícími kusy roste cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Tak dneska jsem pořídil Star Wars the Force Unleashed II Collector´s Edition...kdo by chtěl fotky řekněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Kdyby náhodou někdo měl doma nepotřebnej neplatinum R1 nebo R2 tak rád koupím/vyměním, nebo kdybyste někde zahlídli s pěknou cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Tyhle eshopy to maj většinou automaticky nastavený že s ubývajícími kusy roste cena tojo, ale takovejhle vojeb musel nastavit clovek ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Jak vojeb, normální obchodní praktika - má poslední kus tak ho zdraží, já bych to udělal taky. Kupovat to nikdo nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Presne, kdyz roste poptavka, roste i cena :) Ládaví: Sup sem s nima ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Presne, kdyz roste poptavka, roste i cena :)Ládaví: Sup sem s nima ;) Hned to bude ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornakradek Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Pro me je nejcenejsi Gran Turismo. Mam vsechny v originale, krom "Prologue", vyhozene penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Tak tady jsou fotky SWFU II, ten steelbook je fakt nádhernej. Ta postavička jediho je 2GB flashka, ještě jsem ji ani nevybaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ta flashka je paradni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ta flashka je paradni :) Vypadá dobře, ale teď bych si měl dát s kupování her na chvilku oraz, nebo to moje peněženka nevydrží :D. A hlavně nevim co teď hrát dřív. Asi začnu sérii Assassins Creed....teď jsem rozehrál dvojku, kterou jsem kdysi už hrál na xboxu a postupně je všechny dohraju. Ten příběh a všechno kolem je úžasný a hrozně mě to chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Heh mě se zas příběh AC nelíbí, zbytečně ho strašně natahujou. Zbytečně pro nás, oni si samozřejmě namastěj kapsy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 No zalezi jak ktere AC, AC1 byla nuda na druhou, pribeh nebyl nic extra, dvojka uz to napravila, dalsi "polodatadisky" jsou zas hrozne kretke na to aby se mohli poradne predvest s pribehem....a cela ta sci-fi omacka okolo je fajn, ale bojim se, aby se to autorum nevymklo z ruky a nedopadlo to jak s LOST, zatim to ma dost podobne rysy :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Myslim ta hlavní "Desmondova" příběhová linka co provází celou sérii. Dílčí "Eziovy/Altaiirovy" příběhy celkem udjou, ale kromě dvojky taky nic extra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Já jsem vydražil nedávno Resistance 1 neplatinovku na aukru za 190,- :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Já jsem vydražil nedávno Resistance 1 neplatinovku na aukru za 190,- :) http://hry-playstation-3.heureka.cz/resistance-fall-of-man/ no ten clovek co to koupil, se ti tedka smeje jak na tom vydelal. Ja kupoval novou v globusu za170 a neplatinum R2 za 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Panove vyloze offtopic, ale nejaky tip na PC adventurku, idealne vtipnou a starsi (polda, ztraceny ostrov atd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Panove vyloze offtopic, ale nejaky tip na PC adventurku, idealne vtipnou a starsi (polda, ztraceny ostrov atd) miluju serii broken sword Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Presne to jsem chtel napsat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts