deepthroat1468623923 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Kdyz se bavime o ME3, celkem zajimava akce na xzone www.xzone.cz/mass-effect-3.php3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Videl jsem, ovsem radsi bych dostal vseh 10 kousku, nez si hrat s shepardem na smouly :D Uz aby tu ME3 byl, to bude v breznu spolu s SSX asi na delsi dobu posledni hra co budu kupovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Kdyz se bavime o ME3, celkem zajimava akce na xzone www.xzone.cz/mass-effect-3.php3 tak ono nema smysl, kupovat nekde jinde hry na predobjednavku,nez u xzone, vzdycky dostanu neco navic nez v jinem shopu, viz treba FFXIII-2 mrte bonusu jen za predobjednavku,ten stellbook je luxusni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak, dnes mi přišla TES V: Skyrim Collectorka a je fakt awesome, hra taky awesome, ačkoliv RPG moc nemusim, pak to nafotim, je to asi největší soška a edice co mám, fakt gigantická, 2x větší bedna než od konzole :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak, dnes mi přišla TES V: Skyrim Collectorka a je fakt awesome, hra taky awesome, ačkoliv RPG moc nemusim, pak to nafotim, je to asi největší soška a edice co mám, fakt gigantická, 2x větší bedna než od konzole :D U mě na PSN mastěj Skyrim upe všichni :D akorat par BATTLEFIELD 3 a někteří MW3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 tak od vcerejska mam Metal Gear Solid HD collection, gamestation v Brne prekvapil:) Hra byla schovana (duvod vsichni znate.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 tak mi dnes dorail Skylanders: Pirates Sea Pack :) ale to asi málokdo zná :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Neměl by někdo na prodej Skyrim obal (pro Xbox 360)? Mám collectorku a chtěl bych mít při ruce i normální obal a jinak to mít kompletně vystavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Pokud by někdo měl zájem, mám tu origo NEPLATINUM krabičku i s coverem a manuálem na FF XIII. Ideální pro ty, kdo mají platinovku a nelíbí se jim. Jestli ji někdo chce, napište, určo se domluvíme ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Všechno, co si koupím, pak zase prodám a za ty prachy si koupím další hru. Krabičky, že mi neleží doma, to mi nevadí, aspoň si toho zahraju víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Všechno, co si koupím, pak zase prodám a za ty prachy si koupím další hru. Krabičky, že mi neleží doma, to mi nevadí, aspoň si toho zahraju víc. a proc vlastne pises sem? Toto neni forum koupim a rychle prodam,abych mel penize na dalsi hru;) A myslim,ze vetsina z nas hrala vice her,nez ty jsi doposud hral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 No potes, ted kdyz se na ty vsechny hry podivam a vidim, kolik jsem toho hral....a to je jen zlomek, protoze bylo mnoho a mnoho her uz na pc a dobre kousky sli i vickrat :) Je to holt zrout penez a casu.....a cas jsou penize :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 No potes, ted kdyz se na ty vsechny hry podivam a vidim, kolik jsem toho hral....a to je jen zlomek, protoze bylo mnoho a mnoho her uz na pc a dobre kousky sli i vickrat :) Je to holt zrout penez a casu.....a cas jsou penize :) ja za sebe mohu rici,ze jsem hral snad vsechny hry na ps1 a ps2 z hodnocenim 6/10-10/10, ale od te doby co vyslo ps3 pracuji a neni uz tolik casu. Samozrejme bych mohl tupe hrat hry,ale u kazde alespon 80% trofeji nejlepe 100% a to zdrzuje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 je nějakej rozdíl ve sběratelský edici uncharted krom toho že jedna je kufřík a druhá papírová krabice,obsahuje ten kufr něco navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Ten kufr má ještě figurku Nathana + jeho deník ve kterým je všechno napsaný. A už jenom ten kufřík je vzácnost :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNEHULAK1468627123 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 kufřík je vzácnost :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 tak v patek si zahraju launch uncharted na psvite a az to dohraji,reknu vam sve dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 PS Vita? ... Dá se na tom volat nebo ne teda když máš tu 3G verzi? .. :O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A co to takhle resit v tematu, ktere je proto urcene? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 PS Vita? ... Dá se na tom volat nebo ne teda když máš tu 3G verzi? .. :O v patek to doveze kamarad na moji vikendovou parbu na ps3 + oslava mych 30 narozek,takze musim jeste dva dny pockat, jsem horny. Desmond: vim,ale ty lidi neznam:) tak proto,snad to pochopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Muj koment byl mireny spis na Boozu ;) Takovahle otazka patri do "NGP" tematu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tak panove,kdo pujde do teto collectorky,jen se nebojte:) http://www.jrc.cz/hra_ps3_catherine_stray_sheep_edition?x=a1329396803 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 když si představím jak sexy sem v tom triku :D hned bych bral :D ale pro dámy vášnivé hráčky proč né :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Catherine je super hra ale po collectorce zrovna nějak netoužim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ani nevíte jak bych chtěl alespoň 1 colletktorku , ale nemam teď prachy a za 200,- se collectorka nesezene :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts