deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ani nevíte jak bych chtěl alespoň 1 colletktorku , ale nemam teď prachy a za 200,- se collectorka nesezene :( F3AR nebo DS2 sběratelky se prodávaj docela levně, ale za dvě kila asi ne no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ani nevíte jak bych chtěl alespoň 1 colletktorku , ale nemam teď prachy a za 200,- se collectorka nesezene :( njn, chce to delat brigady v mc nebo kfc a budes na to mit, staci jenom nesedet doma;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 njn, chce to delat brigady v mc nebo kfc a budes na to mit, staci jenom nesedet doma;) Makat v Mc nebo KFC, to bych radši nehrál :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Makat v Mc nebo KFC, to bych radši nehrál :D Já taky ne :D i když bych si tam ukradl alespoň tu hranolku no 8) , Kolik stojí ty F3AR collektorky ? a ty druhý jsou pro NDS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Tak F3AR collectorky jsou na eshopech nejlevnější za 899,- http://hry-playstation-3.heureka.cz/f-e-a-r-3-collector-s-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ale zrovna nedávno byla někde akce že měly F3AR i za 599,- (collectorku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Jakej je vůbec ten F3AR? ... když jsem vyděl gameplaye tak se mi to moc nelíbilo .. kvůli tomu že tam máte nějaký ty schopnosti :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Já ho mam už od dne vydání, podle mě je to dobrá zábava když hraješ coop z kámošem, ale kampan je hrozně krátká a MP je totální shit podle mě, takže spíš jednorázová zábava na takových 6 hodin, podle toho na jakou hrajete difficultu a jak jste dobří, ale rozhodně, pokud dostaneš dobrou cenu, třeba 350 nebo tak, tak doporučuju ihned koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Děkuji za rady , asi hned jak se objeví za 500,- tak jí beru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Dneska mi přišla z gameexpresu jedna z her, na kterou se letos těším jak malej Zdenda, konkretně Assura´s Wrath. Zatím mám odehráno cca hodinku a bomba jako svině, ale určo nesedne každému. Je to mix Bayonetty a God of War, akorát ještě více japonské (střelené, přehnané, ujeté a divné = přesně pro mne). Postup hrou je rozdělený na epizody a hra se tváří jako nějaký anime seriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 tak na Assura´s Wrath jsem se tesil,ale nadseni z nej opadlo, ze zacatku je to fajn,ale prirovnani god of war ne. Proste styl Bayonetty a mozna DMC, jako treba bossove jsou epic. Zatim hrano na xbox, na ps3 to bude urcite lepsi kvuli ovladaci. Jinak nejvetsi zklamani je NeverDead bohuzel. JInak nove prirustky The Sly Trilogy (budou 3 platiny v poho) a pak konecne dlouho hledany(levne nakoupeno,darek) Dead to Rights. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Na NeverDead jsem se taky těšil, ale zkusil jsem plnou u souseda a je to otřesná konina, snad i větší než Knights Contract. Až bude ND tak za 300kč, možná do něj půjdu, ale dřív ne. Ještě uvažuju o Binary Domain, zkoušel to už někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem tu v USA narazil na US collectorku Mortal Kombatu novou za 60 USD, pecka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 vcera jsem vlastnil Warhawk edici s headsetem,ale bohuzel headset nefungoval,takze reklamovano,ale cena byla pekna za 400 kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Na NeverDead jsem se taky těšil, ale zkusil jsem plnou u souseda a je to otřesná konina, snad i větší než Knights Contract. Až bude ND tak za 300kč, možná do něj půjdu, ale dřív ne. Ještě uvažuju o Binary Domain, zkoušel to už někdo? Binary Domain jsem koupil nedávno za 200,- chtělo to po mě 5,5Gb instalaci to jsem ještě překousnul, ale co se dělo po tom to se mi už dlouho nestalo. Šílený ovládání, absolutně nesmyslný systém zbraní, pořád se o něco zasekáváš, grafika "pěkná", příběh naprd, po dvou misích to šlo zpátky na poličku. Takže asi tak, podle mě podobný propadák jako HAZE a škoda peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Binary Domain jsem koupil nedávno za 200,- chtělo to po mě 5,5Gb instalaci to jsem ještě překousnul, ale co se dělo po tom to se mi už dlouho nestalo. Šílený ovládání, absolutně nesmyslný systém zbraní, pořád se o něco zasekáváš, grafika "pěkná", příběh naprd, po dvou misích to šlo zpátky na poličku. Takže asi tak, podle mě podobný propadák jako HAZE a škoda peněz. tvl tazi, tak mi to prodej, ne? mě ty japonský blázniviny baví:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak vcera do sbirky pribilo dlouho ocekavane SSX... jupiii :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Binary Domain jsem koupil nedávno za 200,- chtělo to po mě 5,5Gb instalaci to jsem ještě překousnul, ale co se dělo po tom to se mi už dlouho nestalo. Šílený ovládání, absolutně nesmyslný systém zbraní, pořád se o něco zasekáváš, grafika "pěkná", příběh naprd, po dvou misích to šlo zpátky na poličku. Takže asi tak, podle mě podobný propadák jako HAZE a škoda peněz. Binary Domain za 200? Koupím ji od tebe za 380kč při platbě předem, co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 tvl tazi, tak mi to prodej, ne? mě ty japonský blázniviny baví:) Binary Domain za 200? Koupím ji od tebe za 380kč při platbě předem, co ty na to? Heh, pánové velice děkuji za nabídky, ale já jsem sběratel her, ikdyž po koupi zjistím, že je to blbost, tak to stejně neprodám :) Dokonce i to Haze mám pořád. Peníze nepotřebuju a moje sbírka her se pomalu ale dost rozrůstá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak US Kollectorka MK9 koupena, doufam ze narazim jeste na neco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 koukam,ze mi vyprsi na konci brezna 30% sleva na nakup assassin creed 2 a 3,tak kdyby to nekdo chtel dejte vedet, nekdo ze sberatelu. Nebo to dejte nekomu znamemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , u mě v Liberci skončilo JRC kde měly strašně levný hry. Někdy sem bral třeba i 4 najednou :( Jeďiný maj teď v NISE :( Hloupý Game Scape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak sběratelé,co jsem dnes projížděl všechny snad možné edice na PS3,narazil jsem na spoustu zajímavých,většinou se tu u nás neprodávají: http://www.ebay.com/itm/KINGDOMS-OF-AMALUR-RECKONING-SIGNATURE-EDITION-PS3-Sony-Playstation-3-2012-/190645760503?pt=Video_Games_Games&hash=item2c635f71f7#ht_857wt_932 http://www.ebay.com/itm/Dead-Rising-2-High-Stakes-Edition-Playstation-3-BRAND-NEW-RARE-/260888987833?pt=Video_Games_Games&hash=item3cbe3208b9#ht_5715wt_911 http://www.gamestop.com/ps3/games/playstation-3-assassins-creed-revelations-ultimate-bundle/92986 http://www.ebay.com/itm/Resident-Evil-5-Collectors-Edition-PS3-AUS-NEW-/180610003535?pt=AU_PC_Video_Games_Games&hash=item2a0d31f24f#ht_3297wt_932 http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/5500791/Metal-Gear-Solid-4-Guns-Of-The-Patriots-Limited-Edition/Product.html?searchstring=metal+gear+solid+|4&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search Tak hlavně ten Kingdoms of Amalur se už pomalu vyrovná Uncharted 2 Fortune Hunter Edition, 300 kusů vyrobených... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak sběratelé,co jsem dnes projížděl všechny snad možné edice na PS3,narazil jsem na spoustu zajímavých,většinou se tu u nás neprodávají:http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/5500791/Metal-Gear-Solid-4-Guns-Of-The-Patriots-Limited-Edition/Product.html?searchstring=metal+gear+solid+|4&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search Tuhle Limitovku mám a Snake vypadá úžasně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ta limitka je super,ale za ty penize mohu mit novou ps3. Figurky uz mne moc neberou,ale je pravda,kdyby stala tak 100 liber,tak bych o tom premyslel. Jinak krasne provedeni ma fakt soul calibur 5, nadhera. Az se fotak vrati z reklamace musim sem dat nove prispevky. Btw. Bioshock s papirovym prebalem je nejak vzacny,nebo se tak prodavali vsechny disky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts