Tazcz Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Btw. Bioshock s papirovym prebalem je nejak vzacny,nebo se tak prodavali vsechny disky? Jestli myslíš jedničku, tak tu mám taky a koupil jsem to normálně v JRC, a nikde nic o limitovce, nebo speciálce není, takže to asi bylo normálně standartně na prodej. A ten papírovej přebal je fakt COOL :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Btw. Bioshock s papirovym prebalem je nejak vzacny,nebo se tak prodavali vsechny disky? Jestli myslíš jedničku, tak tu mám taky a koupil jsem to normálně v JRC, a nikde nic o limitovce, nebo speciálce není, takže to asi bylo normálně standartně na prodej. A ten papírovej přebal je fakt COOL :) jj prvni dil, taky se mi moc libi a limitka ani nevim,jestli u nas vysla. Na ebay se obcas objevi,ale za nekrestanske penize, jinak smutne je ze druhy dil raptore edition se da sehnat za par stovek, zaslouzil by si vetsi oceneni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 tak jsem brouzdal internetem a nasel jsem Bioshock na ps3 za 250,- tak kdo ho nema,tak ma sanci koupit do sbirky http://www.originalky.cz/cz/Pouzite-zbozi/Playstation-3/Hry/Bioshock-PS3-pouzite-1.html?listtype=search&searchparam=bioshock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 nebo pockat az vyjde Bioshock Infinite a tam ma byt Bioshock 1 ke hre na PS3 zdarma, neco jako je u AC: Revelations pridany AC1 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 nebo pockat az vyjde Bioshock Infinite a tam ma byt Bioshock 1 ke hre na PS3 zdarma, neco jako je u AC: Revelations pridany AC1 ... problem je v tom,ze ta hra bude na bluray disku,takze zhlediska vystavovani o nicem. Taky mam doma AC 1 krabicovku a jeste na bluray u Revelations. Ale kdyz si to vystavim,je videt jen Revelations:) Vim,ze to zni divne,ale je to moje uchylka:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Ty uchyláku :D .. přemýšlím že si budu teď kupovat Dead Space 2 ten s tím přídanou hrou z Wii .. nehrál to někdo na Move? .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Ty uchyláku :D .. přemýšlím že si budu teď kupovat Dead Space 2 ten s tím přídanou hrou z Wii .. nehrál to někdo na Move? .. :) hrál...v celku nuda 6/10, cesta je nalinkovaná, pohyb a jeho rychlost je daná, tím pádem se člověk vůbec nebojí a spíš se na.sere, když nestihne sebrat výbavu, páč se jede po kolejích furt dál, grafika je zrnitá, to mulťák DS2 - to je jiný kafe, ten rozhodně stojí za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Díky, právě jsem se chtěl jenom zeptat jestli to tam vůbec k něčemu je :) .. takže vidím že to je celkem nanic. Hra ale samotná jako DS2 je super .. multiplayer jsem jště nehrál bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Ty uchyláku :D .. přemýšlím že si budu teď kupovat Dead Space 2 ten s tím přídanou hrou z Wii .. nehrál to někdo na Move? .. :) collectorku nebo limitku si kup stoji to za to. Ta wii verze neni spatna,ale je to furt move,takze strilis,sbiras predmety no co jineho cekat od Wii verze:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 a jde top hrát i na normálním ovladači? .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 a jde top hrát i na normálním ovladači? .. :) Jde ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 a jde top hrát i na normálním ovladači? .. :) ano jde to, me se to zdalo presnejsi nez na move Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Díky za info :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 vcera jsem zahlidl na aukru COD 5 World of War ve steelbooku za 500,-, kdyby to nekdo shanel,tak at o to neprijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Včera mi mj. přišel AC:R, je to první díl který pořádně zkouším. Ale proč sem píšu. Získal jsem ho výměnou a byl u toho i kod na 30 procentní slevu na AC2 a AC:B z psn. Borec mi říkal, že kod není použitý, ale nazaručuju funkčnost (i když borcovi věřím). Nemám net v konzoli a kod vyprší posledního března, takže je škoda aby propadl. Pokud má někdo zájem, napište mi pmku a kod mu daruju. Mám jen podmínku, aby zájemce měl alespoň jeden kladný itrader a žádný negativ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 musim se panove pochlubit, na aukru jsem nasel v nasim koncinach nesehnatelnou hru Demons Souls Black Phantom Edition s postou za 888,- jsem absolutne happy. Mam neuveritelnou radost, po roce hledani, je ma cesta u konce (na ebay se pohybovala castka okolo 1800 - 2500, za novou 2500+ vice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Headhot já ti táááák zavídím :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Neeeeeeeeee já jsem tak naštvanej že bych to PS3 vzal a vyhodil z okna ! Přišel jsem o hru kterou jsem hrál každej víkend , dokonce jsem tam koupil všechny packy v hodnotě asi 900-1000 kč !!! Nejvíc mě bavil Multiplayer a pak DER RIESE s NACHT DER UNTOTEN . Jak už tyto mapy připomínají jedná se o Call of Duty World at War :cry: A chyba ? :D A řešení ? :D CHYBA : Po zapnutí hry se dóle objeví ikonka Call of Duty a 3 tečky pak se spustí triler a po 2,5 sekundách se to cele sekne a PS3 se po vyndání céda resetuje , přitom tam není ani 1 škrábanec . ŘESĚNÍ : nejdřív tu hru vystavim a pak zkočim z mostu :D Dóle si ale připravim Trampolínu aby to nebolelo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 sel by do toho nekdo? https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=19807 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Tak se mi to konecne podarilo, naprosto kompletni sbirka Halo serie, chlouba moji sbirky :) Zli jazykove by mohli namitat, ze nevlastnim Halo Wars v LE, ale jelikoz hru stejne nepocitam primo do serie Halo a to hned z nekolika duvodu, tak je to spis neco navic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 pěkný :P tam zařvalo ale prachu :D neznáte nejaké stránky kde je seznam her které vycházi ve steelbooku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 pěkný :P tam zařvalo ale prachu :Dneznáte nejaké stránky kde je seznam her které vycházi ve steelbooku? strycek google mi povedel http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_collector_and_limited_editions Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 diky tetičko ale ja myslel steelbooky ne colectorky kde neni steelbook :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 diky tetičko ale ja myslel steelbooky ne colectorky kde neni steelbook :) ja mam collectorky a v 90% je steelbook, jinak zkus jit na ebay a zadej steelbook a pc,xbox ci ps3 jinak doporucuji v predprodejich nakupovat u xzone, casto davaji ke hram zdarma steelbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 sel by do toho nekdo? https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=19807 Já bych do toho šel :D Akorát bych doma vše rozflákal tou mačetou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts