danfri Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Ok , tak sem hoďte své jména :) Já si vás přidám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Pm :)......., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Co to sem postnout nejakym jednodusim zpusobem, treba pres imageshack nebo tak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Co to sem postnout nejakym jednodusim zpusobem, treba pres imageshack nebo tak :) bohuzel je jenom zpusob jak mit nejvic friednu,proto to nejde:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Nn , a tak OKI zítra to sem postnu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Nn , a tak OKI zítra to sem postnu :) staci upload tech par fotek a je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 ok , zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 bohuzel je jenom zpusob jak mit nejvic friednu,proto to nejde:D Videl jsem uz spoustu zpusoby jak nahanet cisla pratel na facebooku, ale tohle vidim fakt prvne, jeste ze jsem podlehl :D Pockam na zitrejsi upload :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Videl jsem uz spoustu zpusoby jak nahanet cisla pratel na facebooku, ale tohle vidim fakt prvne, jeste ze jsem podlehl :D Pockam na zitrejsi upload :D z reklamace se mi vratil fotak, takze vyfotim nejak zvlast collectorky a vsechny hry co mam, tak se mas na co tesit;) Mel bych za ty hry velice krasnou dovolenou kdekoliv:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 To asi kazdy spravny sberatel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 To asi kazdy spravny sberatel :D tjn, no mlada uz na mne vyviji tlak,proc ty hry alespon nevyndam z origo obalu nebo nehraju,ale tim by ztratili nove uplne cenu,takze proste ne. To pochopi asi jen par lidi. I kamos mi minuly vikend rikal,proc mas tolik figurek zabalenych v obalu a ne vystaveny. Proste ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Tak jsem si ted všiml že na JRC, xzone a asi i někde jinde už mají k předobjednání tu Insane Edici Far Cry 3, cena je vcelku příjemných 1999,-... pro Evropu jsem čekal že to bude o něco víc, takže pokud zbydou peníze tak asi to i vemu, ale nění to nějak extrémně lákavá edice, obal nevypadá nijak zajímavě a ta figurka je "malá"... Když si vemu že za úplně stejnou cenu jsem měl legendárku Halo: REACH z epickou soškou při dni vydání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Kdyz se vezmu kolik stala treba takova Collectorka ME3 a co v ni bylo, tak tohle je porad fajn :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Jj N7 edice bylo asi ta nejslabší co sem kdy viděl, nicméně pro mě povinnost. Co se týče Far Cry ta figurka je příšerná, tu bych si na poličku nedal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Nahodou, ten bobblehead neni vubec spatnej, teda doufam ze je to bobblhead :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 tak jsem dneska v brnenskem bazaru ulovil Devil May Cry 4 Collector´s edition, koukal jsem jeste po RE5 Limited edition,ale mozna casem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Tak , mám problémy dát na IMAGESHACK obrázky , a tu jdou jen po deseti :/ Takže musím něco vymyslet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Tak , mám problémy dát na IMAGESHACK obrázky , a tu jdou jen po deseti :/ Takže musím něco vymyslet . Zkus to hodit sem: http://www.rajce.idnes.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 tak jsem dneska v brnenskem bazaru ulovil Devil May Cry 4 Collector´s edition, koukal jsem jeste po RE5 Limited edition,ale mozna casem Omg!! RE5 limitka!! Tu bych tak hrozně chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 To Ládaví88 : Tak , mám problémy dát na IMAGESHACK obrázky , a tu jdou jen po deseti :/ Takže musím něco vymyslet Děkuji ti moc :) Zítra to zkusím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 To Ládaví88 : Děkuji ti moc :) Zítra to zkusím :) Kolik těch her máš že to nemůžeš prostě dát sem, mě se vejde celá sbírka na tři fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Skusím to i semhle, nemáte někdo zájem o Dragon´s Dogma? Dneska mi přišla, ale absolutně mi nesedlo ovládání a hra jako celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Kolik těch her máš že to nemůžeš prostě dát sem, mě se vejde celá sbírka na tři fotky... Mě se to vejde na dvě fotky když nepočítám figurky atd. a to mám okolo 100 her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Nevim co danfri dela za sceny :dozey: tak jsem mu to vsechno hodil na jednu fotku ... To vedle farcry je killzone 2 Mozna tam neco chyby nevim nechtelo se mi stim srat ale lepsi nez nic danfri by to tu dal az za rok :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Mě se to vejde na dvě fotky když nepočítám figurky atd. a to mám okolo 100 her evidentne foti kazdou zvlast a snad i s otevrenou krabickou,jako pokud tam nema neco specialniho tak to fakt nema vyznam:) V sobotu sem hodim 25 zajimavych collector´s edici na ps3 a neco na ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts