danfri Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Tak tady to máte , fotil jsem to po jedný protože mam docela slabej foťák a bylo by to rozmazaný . http://imageshack.us/g/214/dsc00246pi.jpg/ Do konce tohodle týdne vyfotim všechny tři díly KILLZONE :) Je to velký , je to fotka tak se nedivte . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 To je teda ultimátní sbírka, proč si to nedal všechno na jednu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 spis jsem nepochopil ten jeho podpis nebo co to je....danfri kolik ti je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Kdyby to byl podpis, tak uz ma ban :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Počkat, trochu OT, ale o jakym podpisu se bavíte? :D Já na tom jeho ted nic nevidim. Btw: už se taky snad konečně vzmůžu a nafotím tu moji sbírku. PC her mam tunu tak snad ani fotit nebudu! :D Edit: tak jsem se rozhodl že to nafotim už ted, tady to je: http://imageshack.us/g/35/img0937qi.jpg/ - doufám že se vám bude líbit, je tam docela dost sošek krom té Max Payne 3, která mi už snad konečně dneska přijde!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 rozhodl že to nafotim už ted... jeste si se mohl rozhodnout prestat onanovat pak by nebylo 90% fotek rozmazanejch :party: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Počkat, trochu OT, ale o jakym podpisu se bavíte? :D Já na tom jeho ted nic nevidim. Btw: už se taky snad konečně vzmůžu a nafotím tu moji sbírku. PC her mam tunu tak snad ani fotit nebudu! :D Edit: tak jsem se rozhodl že to nafotim už ted, tady to je: http://imageshack.us/g/35/img0937qi.jpg/ - doufám že se vám bude líbit, je tam docela dost sošek krom té Max Payne 3, která mi už snad konečně dneska přijde!!! Dexter, HIMYM a 007? To tady asi nema co delat :D Kazdopadne moc pekna sbirka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Dexter, HIMYM a 007? To tady asi nema co delat :D Kazdopadne moc pekna sbirka... No, jsou to taky figurky tak mě napadlo proč to taky nevyfotit, a navíc zatím je z papíru udělanej "minecraft" :D Co se týče toho Hymimu a 007 tak to bylo na poličce vedle tak jak jsem to rychlostí fotil tak jsem to vyfotil i s tim no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Počkat, trochu OT, ale o jakym podpisu se bavíte? :D Já na tom jeho ted nic nevidim. Btw: už se taky snad konečně vzmůžu a nafotím tu moji sbírku. PC her mam tunu tak snad ani fotit nebudu! :D Edit: tak jsem se rozhodl že to nafotim už ted, tady to je: http://imageshack.us/g/35/img0937qi.jpg/ - doufám že se vám bude líbit, je tam docela dost sošek krom té Max Payne 3, která mi už snad konečně dneska přijde!!! pekna sbirka, kdyz vidim ten rozdil oproti danfrimu, ktery tam ma hry s hodnotou 0,- kterych se vetsina nas ihned zbavila. Jinak ty Assassin Creed figurky jsou fakt nice, ticha zavist:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Ty figurky se daj v pohodě sehnat, jde o to jsi-li ochotnej dát tu cenu no, 1 mě stála 800, 2 mě stála 900 a ta z AC II pouhých asi 350 (ebay.) Jinak se chci zeptat zda-li tu má někdo Skyrim collectorku jako já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 spis jsem nepochopil ten jeho podpis nebo co to je....danfri kolik ti je? Já jsem spěchal do školy OMG . Jinač , kámoš my dal tyhle hry , prej je nehraje : The Punisher No Mercy , Dead Nation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Me pribyl do sbirky Enslaved, po dlouhy dobe konecne nejaka hra :) Ted je to to bida :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Me pribyl do sbirky Enslaved, po dlouhy dobe konecne nejaka hra :) Ted je to to bida :D Jojo velká býda, mě štve že všechny hry vycházej skoro na podzim a přes rok jinak nic :DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jojo velká býda, mě štve že všechny hry vycházej skoro na podzim a přes rok jinak nic :DD To abys na ně mohl přes rok šetřit a pak si je na podzim koupit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Počkat, trochu OT, ale o jakym podpisu se bavíte? :D Já na tom jeho ted nic nevidim. Btw: už se taky snad konečně vzmůžu a nafotím tu moji sbírku. PC her mam tunu tak snad ani fotit nebudu! :D Edit: tak jsem se rozhodl že to nafotim už ted, tady to je: http://imageshack.us/g/35/img0937qi.jpg/ - doufám že se vám bude líbit, je tam docela dost sošek krom té Max Payne 3, která mi už snad konečně dneska přijde!!! A mě řikají jaky jsem blazen do her :D Jinak pěkná sbírka. Líbila by se mi polička s himym a s tema barneyho příručkama. Nemaš nahodou skřín z ikei ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jojo velká býda, mě štve že všechny hry vycházej skoro na podzim a přes rok jinak nic :DD Jj, minulej rok toho bylo v prubehu roku tolik a ted se musi cekat na podzim, to me stve, ale co alespon usetrim penize na podzim se pak budou kupovat collectorky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 A mě řikají jaky jsem blazen do her :D Jinak pěkná sbírka. Líbila by se mi polička s himym a s tema barneyho příručkama. Nemaš nahodou skřín z ikei ? :D Jj díky, ty dvě velké jsou přímo z USA a vcelku jsou o dost lepší, ta malá je o dost mín kvalitnější, obal i papír... češi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 btw pani sberatele, toto jste videli? http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/189/24975.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Moc pekne, skoda ze mocd na Alien hry nejsem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 btw pani sberatele, toto jste videli? http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/189/24975.jpg tak vyjde to 12.2.2013 idealni darek k 31.narozeninam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 th0ca, jj to jsem už viděl, tu hru si nejspíše koupim, ale bohůžel mě limitka/collectorka u téhle hry ani trochu neláká, nevím proč ale jednoduše jak řikal DeSmond, moc na Alien, Predátor a takové hry nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 th0ca, jj to jsem už viděl, tu hru si nejspíše koupim, ale bohůžel mě limitka/collectorka u téhle hry ani trochu neláká, nevím proč ale jednoduše jak řikal DeSmond, moc na Alien, Predátor a takové hry nejsem. Zvlastni to ja to mam spis naopak, hru se mi moc kupovat nehce protoze do techle her nejsem, ale takovou krasnou limitku bych bral hned :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak už mám další a to I am ALIVE :) Další kousek do mé sbírky . 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 foceno trosku ve spechu,jak uz toho je vic je to otrava:D http://imageshack.us/g/440/dscn5750y.jpg/ fotit psn hry se mi opravdu nechce je to skoro 180 games, pro predstavu vlastne vsechny s hodnocenim 3,7 a vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 foceno trosku ve spechu,jak uz toho je vic je to otrava:Dhttp://imageshack.us/g/440/dscn5750y.jpg/ fotit psn hry se mi opravdu nechce je to skoro 180 games, pro predstavu vlastne vsechny s hodnocenim 3,7 a vyse Mr. Milionář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts