DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Presne tak, ikdyz uvidime, tenhle rok se noveho GoW urcite nedockame, takze jestli bude zrovna okurkova sezona a budou prachy tak proc ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 no tak nakonec assassin creed brotherhoods codex edition vubec nikdy nemeli, byla to chyba,mel to by revelations,tak zklamani jsem si vynahradil [h=1]Star Wars: The Force Unleashed (Ultimate Sith Edition) na ps3:)[/h] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak mne dneska přišla LOTR: War in the North v nádherném stýlbůku :love: Jinak ohledně peněz, stačí pracovat, nebýt líný, mít v hlavě i něco jiného než travku a seno a jde získat hodně věcí :) Nechci se chlubit, ale rád se předvedu :) V přepočtu pod 250kč/hodinu ani nevstávám z postele :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Coz o to prachy jsou, jako student urcite dobry, ale jsou i jine priority nez jen hry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Dám vám dobrou radu, dvě nejhorší "priority" na světě jsou: Manželka a zaměstnanci :) Těch se musíte vyvarovat :D Jo a dneska dopoledne jsem viděl v jednom bazaru ve Zlíně Bioshock 2 Rapture edici zabalenou za 249,- kdybych ji už neměl, okamžitě bych ji bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tahle edice je moc fajn a strasne opadla na cene v jrc jsem ji snad videl za 4-5 stovek normalne prodavat, coz je slusne, libi se mi to LPcko tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Jo a dneska dopoledne jsem viděl v jednom bazaru ve Zlíně Bioshock 2 Rapture edici zabalenou za 249,- kdybych ji už neměl, okamžitě bych ji bral. A podělíš se s náma kde konkrétně? Jinak já jsem dnes koupil Infamous 2 Hero Edition za 1590Kč. Už delší dobu jsem se na to chystal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 A podělíš se s náma kde konkrétně?Jinak já jsem dnes koupil Infamous 2 Hero Edition za 1590Kč. Už delší dobu jsem se na to chystal. Je to ten KOMIS, který je kousek od komerčky přes silnici na tř. Tomáše Bati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak predobjednana Collector's Edition od Aliens: Colonial Marines... uz aby to bylo.. vypada to moooc libove.. Ridley by mel radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Ridleymu by to bylo u rite, to by zajimalo spis Camerona :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Jde o to jak to beres.. prvni natocil vetrelce scott, pak cameron.. ale pokud se chceme hadat, tak do toho muzeme jeste zamichat gigera :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak mne dneska přišla LOTR: War in the North v nádherném stýlbůku :love:Jinak ohledně peněz, stačí pracovat, nebýt líný, mít v hlavě i něco jiného než travku a seno a jde získat hodně věcí :) Nechci se chlubit, ale rád se předvedu :) V přepočtu pod 250kč/hodinu ani nevstávám z postele :D Tak to seš asi z bohatýho kraje. Tady jsou lidi rádi za kilo na hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Ty nechci nic říkat ale za.kilo bych ani nevstal.... Mandazzzz ten byl asi můj a mám ještě jednoho doma kdyby někdo chtěl :) Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Jde o to jak to beres.. prvni natocil vetrelce scott, pak cameron.. ale pokud se chceme hadat, tak do toho muzeme jeste zamichat gigera :D Tak ten exosuit, ktery je tim hlavnim spada pod camerona a je to uz trosku nekde jinde nez jednicka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Tak ten exosuit, ktery je tim hlavnim spada pod camerona a je to uz trosku nekde jinde nez jednicka :) a ja myslel, ze hlavni je vetrelec? :D GIGER! :D ale jo.. mas pravdu.. ta hra je ocividne inspirovana druhym filmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Taly bych rek :) Jak velka bude ta figurka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Taly bych rek :)Jak velka bude ta figurka? http://2.bp.blogspot.com/-EvVL_I_dpdQ/T9FszTHdQPI/AAAAAAAAQq0/hCVtjB0F8Ys/s1600/aliens-colonial-marines-001.jpg asi takhle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Figurka Kratose mi chyběla vždy v edicích, takže sem s ní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 dneska mi prisel Madcatz Arcade Fightstick PRO Street Fighter X Tekken Collector´s edition,evidentne naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Takže mám pro pár lidí špatnou zprávu, Bioshock2 Rapturka v tom zlínském bazaru už není :( Byl jsem tam před chvilkou a maník mi ani nebyl schopný říct, kdy ji prodali a kolik měli vůbec kusů. A ještě se na mne díval jako na osla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 a maj tam jeste něco? a proč špatnou? mě tu leží a nerozbalena :) pokud by ji chtělo vic lidi nahodim aukci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Proč špatnou zprávu? Měl jsem ji kupovat jednomu kámošovi odsud. Jinak na další hry jsem se nedíval, jel jsem ještě pro moju do práce a nechtěl jsem, aby dlouho čekala... Zas bych dostal zdrbca :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Zdravím všechny sběratele, mohl bych Vás poprosit o jednu věc? mohli by jste dát to se mi libi na tuhle stranku: https://www.facebook.com/cswucz a potom mi hodit 3 hlasy sem ? : https://apps.facebook.com/soutez_cswu/?detail=7 samozřejmě kdo má facebook :-) díky všem (třeba se bude má sbírka i někomu líbit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 nevim zda to nekdo nahodou uz nepostoval, jestli jo, sry za spam :o Najnovšia edícia s názvom Omega pre sériu God of War poteší každého fanúšika neohrozeného krvilačného hrdinu - Kratosa. Ktoré diely bude obsahovať a čo za bonusový obsah ponúkne, to vám prezradíme v dnešnej novinke. Omega Edition prinesie kovovú krabicu, v ktorej sa budú ukrývať God of War Collection Volume I, II a God of War III. K tomu dostanete sadu artworkov a nádhernú bronzovú sochu hlavného hrdinu. Soška však bude k dispozícii iba v obmedzenom počte kusov v rámci limitovanej edície, prípadne ju bude možné dokúpiť samostatne. Cena zatiaľ špecifikovaná nebola, ale kolekcia by mohla uzrieť svetlo sveta v novembri tohto roka. (zdroj ps3mania.sk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Hmmm mohli pockat a soupnout to dohromady s GoWA :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts