Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak mne dneska přišla LOTR: War in the North v nádherném stýlbůku :love:

Jinak ohledně peněz, stačí pracovat, nebýt líný, mít v hlavě i něco jiného než travku a seno a jde získat hodně věcí :) Nechci se chlubit, ale rád se předvedu :)

V přepočtu pod 250kč/hodinu ani nevstávám z postele :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dám vám dobrou radu, dvě nejhorší "priority" na světě jsou: Manželka a zaměstnanci :) Těch se musíte vyvarovat :D

Jo a dneska dopoledne jsem viděl v jednom bazaru ve Zlíně Bioshock 2 Rapture edici zabalenou za 249,- kdybych ji už neměl, okamžitě bych ji bral.

Odkaz ke komentáři

Jo a dneska dopoledne jsem viděl v jednom bazaru ve Zlíně Bioshock 2 Rapture edici zabalenou za 249,- kdybych ji už neměl, okamžitě bych ji bral.

A podělíš se s náma kde konkrétně?

Jinak já jsem dnes koupil Infamous 2 Hero Edition za 1590Kč. Už delší dobu jsem se na to chystal.

Odkaz ke komentáři

Tak mne dneska přišla LOTR: War in the North v nádherném stýlbůku :love:

Jinak ohledně peněz, stačí pracovat, nebýt líný, mít v hlavě i něco jiného než travku a seno a jde získat hodně věcí :) Nechci se chlubit, ale rád se předvedu :)

V přepočtu pod 250kč/hodinu ani nevstávám z postele :D

Tak to seš asi z bohatýho kraje. Tady jsou lidi rádi za kilo na hodinu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny sběratele, mohl bych Vás poprosit o jednu věc? mohli by jste dát to se mi libi na tuhle stranku: https://www.facebook.com/cswucz a potom mi hodit 3 hlasy sem ? : https://apps.facebook.com/soutez_cswu/?detail=7

samozřejmě kdo má facebook :-) díky všem (třeba se bude má sbírka i někomu líbit :-)

Odkaz ke komentáři

nevim zda to nekdo nahodou uz nepostoval, jestli jo, sry za spam :o

post-9495-146871606439_thumb.jpg

Najnovšia edícia s názvom Omega pre sériu God of War poteší každého fanúšika neohrozeného krvilačného hrdinu - Kratosa. Ktoré diely bude obsahovať a čo za bonusový obsah ponúkne, to vám prezradíme v dnešnej novinke.

Omega Edition prinesie kovovú krabicu, v ktorej sa budú ukrývať God of War Collection Volume I, II a God of War III. K tomu dostanete sadu artworkov a nádhernú bronzovú sochu hlavného hrdinu. Soška však bude k dispozícii iba v obmedzenom počte kusov v rámci limitovanej edície, prípadne ju bude možné dokúpiť samostatne. Cena zatiaľ špecifikovaná nebola, ale kolekcia by mohla uzrieť svetlo sveta v novembri tohto roka.

(zdroj ps3mania.sk)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu