Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

kdyz mi povis, jak to poznam, tak ti odpovim :D

jedna verze ma manual only v jpn a hra je prevazne v jpn a druha ma oboje jak jpn a aj. Jako o te africe furt premyslim,ze si ji mohu koupit na ebay, i kdyz vim,ze ji maji i u nas ale drahou. Ta hra stejne neni nic special,akorat nevysla v evrope. Jinak dost uvazuji o te hre co ma vyjit only v jpn, jak zemi ovladnou zvirata.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka za bludišťáka: jak zkontaktovat DaVvEho, když mi to tu píše, že má plnou schránku a nemůže přijímat zprávy.. hergot kde to jsme? Takže já mám u něj nějaký peníze, nemůžu mu dát vědět a teď fakt jen můžu doufat, že mě nenatáhne :(

Odkaz ke komentáři

osobne me bylo jasny ze to je podvodnik hned pri jeho prvnim postu o tech sberatelkach, kdy nabizel ze ma skladem sberatelku na farcry 3 a ac3 :), uz v tu chvili jsme si rikal, ze to bude fake. A taky ze jo. A trochu me zarazi ze se s nim vubec nekdo pustil do obchodu.

Odkaz ke komentáři

osobne me bylo jasny ze to je podvodnik hned pri jeho prvnim postu o tech sberatelkach, kdy nabizel ze ma skladem sberatelku na farcry 3 a ac3 :), uz v tu chvili jsme si rikal, ze to bude fake. A taky ze jo. A trochu me zarazi ze se s nim vubec nekdo pustil do obchodu.

Tak zarazet te to muze. Ja nikde nevidel nic o F3 ani AC3, ale nabizel mi sympaticky balicek her za slusnou cenu, tak jak to delava pravidelne Mandaz.. takze sem nevidel duvod byt podezrivavy. Nicmene na hosanka sme si doslapli a resili situaci s jeho papinkem a penize jsou uz na ceste zpet :)

Odkaz ke komentáři

Tak zarazet te to muze. Ja nikde nevidel nic o F3 ani AC3, ale nabizel mi sympaticky balicek her za slusnou cenu, tak jak to delava pravidelne Mandaz.. takze sem nevidel duvod byt podezrivavy. Nicmene na hosanka sme si doslapli a resili situaci s jeho papinkem a penize jsou uz na ceste zpet :)

Alespoň že tak, doufám, že ho tatík alespoň zmydlil. Jinak já hry nabídnu a pošlu, což je krapet rozdíl :D

Ale zpět k tematu, včera mi konečně přišel Silent Hill Homecoming, ale také jsem měl s borcem problémy. Dohodli jsme se, že si hry výměnou v pátek pošlem, já mu hry poslal ale on místo v pátek je poslal až v úterý :( Ale mám SHH doma, takže nakonec spokojenost.

No nic, mějte se tu pěkně, hezky sbírejte, hrajte a myslete na mne, jak se od soboty rochním v móři :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu