headhot Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 tu afriku mas ciste jpn nebo cross Aj-Jpn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 kdyz mi povis, jak to poznam, tak ti odpovim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 kdyz mi povis, jak to poznam, tak ti odpovim :D jedna verze ma manual only v jpn a hra je prevazne v jpn a druha ma oboje jak jpn a aj. Jako o te africe furt premyslim,ze si ji mohu koupit na ebay, i kdyz vim,ze ji maji i u nas ale drahou. Ta hra stejne neni nic special,akorat nevysla v evrope. Jinak dost uvazuji o te hre co ma vyjit only v jpn, jak zemi ovladnou zvirata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 manual ma ve dvou jzycich, obal je ciste japonsky a nazev HAKUNA MATATA (ne AFRIKA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 manual ma ve dvou jzycich, obal je ciste japonsky a nazev HAKUNA MATATA (ne AFRIKA) jo tato, tak to je peknej kousek. Kdyby byl origo v obalu tak ma dobrou cenu,jinak je to furt 20-40 dolaru, i tak nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 jo tato, tak to je peknej kousek. Kdyby byl origo v obalu tak ma dobrou cenu,jinak je to furt 20-40 dolaru, i tak nice U ty hry je zajimavy, jak neklesa na cene.. napriklad u nas nesezenes novou pod 890,- a to pokud ji zrovna maji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Otázka za bludišťáka: jak zkontaktovat DaVvEho, když mi to tu píše, že má plnou schránku a nemůže přijímat zprávy.. hergot kde to jsme? Takže já mám u něj nějaký peníze, nemůžu mu dát vědět a teď fakt jen můžu doufat, že mě nenatáhne :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Kliknout na profil .. a zprava od navstevnika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 No bohuzel to vypada podle ostatnich, ze se jednalo o podvodnika: http://console-forum.net/tema/143394-sberatelske-edice-pc-ps3-xbox/page2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Ale i tak chci sveho bludistaka :dozey: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Napis zprávu, kopií konverzace a screen platby zahrnu te do finančního vypořádání večer má volat tatík jeho ještě.... Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 osobne me bylo jasny ze to je podvodnik hned pri jeho prvnim postu o tech sberatelkach, kdy nabizel ze ma skladem sberatelku na farcry 3 a ac3 :), uz v tu chvili jsme si rikal, ze to bude fake. A taky ze jo. A trochu me zarazi ze se s nim vubec nekdo pustil do obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 osobne me bylo jasny ze to je podvodnik hned pri jeho prvnim postu o tech sberatelkach, kdy nabizel ze ma skladem sberatelku na farcry 3 a ac3 :), uz v tu chvili jsme si rikal, ze to bude fake. A taky ze jo. A trochu me zarazi ze se s nim vubec nekdo pustil do obchodu. Tak zarazet te to muze. Ja nikde nevidel nic o F3 ani AC3, ale nabizel mi sympaticky balicek her za slusnou cenu, tak jak to delava pravidelne Mandaz.. takze sem nevidel duvod byt podezrivavy. Nicmene na hosanka sme si doslapli a resili situaci s jeho papinkem a penize jsou uz na ceste zpet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 mel to tam hned jak ten topic zalozil, a jeste se ho drak3go ptal jak to s tema hrama je, o nejaky 2,3 prispevky nize ... ale dost OT. Preju at penize dostanete zpet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Já jsem pořád čekal, zda se objeví někdo, kdo napíše, zda mu něco poslal či nikoliv... Neměl žádné feedbacky a bylo mi to divné, na druhou stranu už nějaký ten pátek tady je a říkal si, že to nebude snad úplný podvod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Takže peníze právě dorazili na účet, mám stejný jako on, ostatní to mají poslané také.....uffff aspoň ze se zadarilo... Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Tak zarazet te to muze. Ja nikde nevidel nic o F3 ani AC3, ale nabizel mi sympaticky balicek her za slusnou cenu, tak jak to delava pravidelne Mandaz.. takze sem nevidel duvod byt podezrivavy. Nicmene na hosanka sme si doslapli a resili situaci s jeho papinkem a penize jsou uz na ceste zpet :) Alespoň že tak, doufám, že ho tatík alespoň zmydlil. Jinak já hry nabídnu a pošlu, což je krapet rozdíl :D Ale zpět k tematu, včera mi konečně přišel Silent Hill Homecoming, ale také jsem měl s borcem problémy. Dohodli jsme se, že si hry výměnou v pátek pošlem, já mu hry poslal ale on místo v pátek je poslal až v úterý :( Ale mám SHH doma, takže nakonec spokojenost. No nic, mějte se tu pěkně, hezky sbírejte, hrajte a myslete na mne, jak se od soboty rochním v móři :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Užij si to tam :) a zkus shodou okolností zjistit místní ceny her :D kdyby tam bylo něco zajímavého, vem více kousků :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 mne dneska prisel Tekken 6 Limited Edition, mikina a artbook je epic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Užij si to tam :) a zkus shodou okolností zjistit místní ceny her :D kdyby tam bylo něco zajímavého, vem více kousků :D Letíme stejně jako loni na ostrov Mahé, akorát už napřímo bez cesovky, ale tam snad ani hry neprodávají :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 heled nemáte někdo na prodej sošku Cola z inFamous2ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Podle toho za kolik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Taky bych se chtel zeptat jestli by nekdo prodal ten prsten z U3 a za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Tak to vám dobře dopadlo, ještě že tak! Takže peníze právě dorazili na účet, mám stejný jako on, ostatní to mají poslané také.....uffff aspoň ze se zadarilo...Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 opat pridavam update - dnes som bol na blsaku v Berne, tak som kupil 2 dreamcasty a jednu N64 a nejake hry, okrem toho som nedavno zohnal volant za 49CHF :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts