Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Prej frajera :D Tak nic no :D Na netu píšou že jsou tam 1-2 kusy :D Jo a nevíte jak to je s tím I Am Alive? Je i krabicovka? Nechce se mi na PSN dávat údaje o kartě :) Jinak nevíte jak dlouho chodí hra v obálce? Přes českou poštu.

zkus pouzit google, nez tady zbytecne spamovat o vecech, co se tu nehodi a nemaji nic spolecneho s tematem.diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus pouzit google, nez tady zbytecne spamovat o vecech, co se tu nehodi a nemaji nic spolecneho s tematem.diky

Chtěl jsem jen o tom diskutovat, na googlu si to umí najít každej blbec. A nebudu kvůli tomu zakládat nový téma. A myslím že to s tím sbíráním dost souvisí.

Odkaz ke komentáři

Vždyť jsem chtěl jenom diskutovat, co když už to třeba vim? No tak se zeptam jinak, má někdo ve sbírce krabicovou I Am Alive? :D

vis naprosto kulovy a snazis se o velice spatny trolling, doufam,ze to nejaky hodny moderator smaze, je tu moc spamu o nicem.

Odkaz ke komentáři

ne myslim v embers. AC sbírám a hraju několik let, a tak si k eziovi vytvoříš nějaký "vztah"

no, a jakožto sběratel se to posílí. no, a až v BACHA SPOILER (embers zemře tak to bude velmi smutné) :D

TADY UŽ OK

lineage dávali k brotherhoodu a k jedné edici dvojky myslim.

jenom nevim, jestli je v cz i ascendance

Odkaz ke komentáři

,, a až v ember zemře ,, Jo, moc díky :roll:

chtěl jsem upozornit spoilerem, ale nějak ho na tomto foru postradam

//edit: ale když si to vezmeš, zas takovej spoiler to zas neni. mohl bych ti prozradit mnohem horší věci, ale tohle bylo podle mě jasné. i ve všech popisech ACR se dočteš, že ACR završí eziův příběh, a v popisu embers je napsáno něco jako, ukáže nám konec velmistra asasínů nebo tak něco

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu