th0ca Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 sice je to na PC, ale asi kazdy zna bezvadnou hru LIMBO, na PC platforme vysla a rovnou v docela zajimavy specialni edici, http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/limbo-special-edition/10620974.html a min. ty karty + soundtrack muzou byt zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Wau, tak to je zajímavé, navíc na XBLA je to jen arkádovka, a oni to vydaj ve speciálce v boxu, wow :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Prej frajera :D Tak nic no :D Na netu píšou že jsou tam 1-2 kusy :D Jo a nevíte jak to je s tím I Am Alive? Je i krabicovka? Nechce se mi na PSN dávat údaje o kartě :) Jinak nevíte jak dlouho chodí hra v obálce? Přes českou poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Prej frajera :D Tak nic no :D Na netu píšou že jsou tam 1-2 kusy :D Jo a nevíte jak to je s tím I Am Alive? Je i krabicovka? Nechce se mi na PSN dávat údaje o kartě :) Jinak nevíte jak dlouho chodí hra v obálce? Přes českou poštu. zkus pouzit google, nez tady zbytecne spamovat o vecech, co se tu nehodi a nemaji nic spolecneho s tematem.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 zkus pouzit google, nez tady zbytecne spamovat o vecech, co se tu nehodi a nemaji nic spolecneho s tematem.diky Chtěl jsem jen o tom diskutovat, na googlu si to umí najít každej blbec. A nebudu kvůli tomu zakládat nový téma. A myslím že to s tím sbíráním dost souvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak když to teda najde každej blbec, proč ty ne? To jseš ještě vetší zabedněnec než ti všichni blbci co si to našli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Vždyť jsem chtěl jenom diskutovat, co když už to třeba vim? No tak se zeptam jinak, má někdo ve sbírce krabicovou I Am Alive? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Vždyť jsem chtěl jenom diskutovat, co když už to třeba vim? No tak se zeptam jinak, má někdo ve sbírce krabicovou I Am Alive? :D vis naprosto kulovy a snazis se o velice spatny trolling, doufam,ze to nejaky hodny moderator smaze, je tu moc spamu o nicem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 To se nemůžu zeptat? Není to tady snad o sbírání her? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Ne nikdo ji nemá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo, díky, to mi stačilo :D nemusel tady hned vyskakovat :D Už jste viděli tohle? http://www.zing.cz/novinky/12428/otevreni-sberatelske-edice-darksiders-2 ta maska vypadá hezky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Já sehnal KZ2 za 299,- ( resp. 300,- ) 8) EDIT : Nevíte jestly bude u SKYRIM ONLINE collectorka a jestli to bude vůbec na DVD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 O TES: Online se toho celkově ví hodně málo :D Ale tipuju že bude možná nějaká limitovaná s bonusema...Jinak, volali mi z datartu že tu hru už nemají :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Danfri to se ptáš teda hodně dopředu, a je to Elder Scrolls: Online, né Skyrim: Online, trochu si to pleteš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Máte tu někdo Assassins Creed: Revelations - Collectors Edition na ps3? Stojí za to? Co Artbook? Dá se podívat na ten animovanej film? Jak je dlouhej? Krabička je pěkná? Dík za odpovědi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 film se da kdekoliv stahnout i s cz titulkama, je pěknej jako :) a jinak nevim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Artbook ujde, jsou tam hezke koncepty a veci nad kterymi se zamysleli pri vytvareni nejake lokace, film ujde, ale pokud máš AC rád déle tak budeš brečet nad tím co se stane, a ta krabicka je za tu cenu ohromna, Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Ten film je Lineage nebo ten nový Embers? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Embers... Platfus: Nějak nepobírám tuhle větu ,, ale pokud máš AC rád déle tak budeš brečet nad tím co se stane ,, ? Jak jako déle? Co se má stát? Rozpadne se mi to v rukách ? :D Nebo jako myslíš přímo ve hře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 ne myslim v embers. AC sbírám a hraju několik let, a tak si k eziovi vytvoříš nějaký "vztah" no, a jakožto sběratel se to posílí. no, a až v BACHA SPOILER (embers zemře tak to bude velmi smutné) :D TADY UŽ OK lineage dávali k brotherhoodu a k jedné edici dvojky myslim. jenom nevim, jestli je v cz i ascendance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 oni jsou 3? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 ,, a až v ember zemře ,, Jo, moc díky :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 jj, lineage-hranej ascendance-bylo to ke stažení na PSN a xbox live nebo jak se to menuje a myslim, že to bylo něco jako cartoon nebo tak něco. ještě sem ho neviděl. a pak embers-zakončení eziova příběhu, 3d animace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 ,, a až v ember zemře ,, Jo, moc díky :roll: chtěl jsem upozornit spoilerem, ale nějak ho na tomto foru postradam //edit: ale když si to vezmeš, zas takovej spoiler to zas neni. mohl bych ti prozradit mnohem horší věci, ale tohle bylo podle mě jasné. i ve všech popisech ACR se dočteš, že ACR završí eziův příběh, a v popisu embers je napsáno něco jako, ukáže nám konec velmistra asasínů nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 A Ascendance je na PSN zadarmo? Už jsme trochu OT tak mi kdyžtak napiš PM :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts