StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 rockyzz: Kecy to nejsou, ten podstavec je hroznej... Kolik ti vůbec je? Já měl za to že je ti tak okolo 15ti, to ti všechno sponzorují rodiče? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Uplne zbytecny konflikt panove.. holt ma nekdo rad holky a jiny vdolky.. to se vekem nezmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jo, je to to tak... Viz. helma KZ3, mně se docela líbí a většina lidí na ní nadává :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Přesně :D Jinak JungleFever, hezká sbírka, hezký video. Kolik myslíš že si do toho narval peněz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 pokud se nepletu, tak do cca 100her neco kolem 12000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Fakt krása :D A máš v plánu, v pozdější době, to rozprodat? Nebo si počkáš na větší cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 12000? To snad ani neni mozny, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Zatim nemam v planu to prodat :) stejne jako neprodam hokejove karticky a sbirku pogu.. ale verim, ze v nejakem vekovem obdobi me to omrzi a koupim si pak za to treba peknou dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 12000? To snad ani neni mozny, ne? Skoro tretinu her mam od Mandaze, ktery mi dava opravdu extremne vyhodny ceny.. taky sleduji ruzne akce v JRC (ojeta hra za 59kc).. pripadne mam stesti na vyhodne balicky na aukru, kde se mi napriklad podarilo koupit 15 her za 1500 (mezi nima U1,U2,COD4MW,CODwaw,CODMW2, MAFIA2).. zkratka vetsinou nekupuji nove hry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Je to docela komický, že skoro celé mládí sbíráš hry, a za to máš jednu dovolenou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Je to docela komický, že skoro celé mládí sbíráš hry, a za to máš jednu dovolenou :D hry sbiram od zari :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 :D :D Tak to potom klobouk dolů :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Uplne zbytecny konflikt panove.. holt ma nekdo rad holky a jiny vdolky.. to se vekem nezmeni Ale já na jeho věk nijak nenarážel, jen co tak vidím tak má skoro všechny limitky a když tu napíše že koupil jednu hru za necelé 3000,- tak mně to celkem zarazilo :) Mně by třeba naši ani nevěřily kdybych jim řekl že chci 3k na hru, kdybych jim řekl že to myslím vážně tak by mně asi nakopali do prdele :D I když ti by mi na hru asi nedali ani korunu... Jako nic proti němu jen mně to vážně zarazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ale já na jeho věk nijak nenarážel, jen co tak vidím tak má skoro všechny limitky a když tu napíše že koupil jednu hru za necelé 3000,- tak mně to celkem zarazilo :) Mně by třeba naši ani nevěřily kdybych jim řekl že chci 3k na hru, kdybych jim řekl že to myslím vážně tak by mně asi nakopali do prdele :D I když ti by mi na hru asi nedali ani korunu... Jako nic proti němu jen mně to vážně zarazilo. Tak pokud ma kapesne a chodi k tomu na brigady :) je to mozny.. ja kdybych nekouril a nechodil tak casto na pivo, tak tech her taky muzu mit vic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Nekdo na to holt musi vydelavat, jiny na to to dostavaji od rodicu, necht je mu to prano :D Tak jestli te kazda hra ikdyz nejsou novy vysla v prumeru na 120 kc, tak to je velmi levne porizeno, ja taky casto kupuju bazarove hry a rekl bych ze za takovou cenu jsem nekoupil jeste ani jednu a ze uz jich mam taky pozehnane, nejsem si jist zda to uz prekrocilo stovku, ale rekl bych ze jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 100K? casem to mozna prodame jako tenhle silenec http://www.ebay.com/itm/BIGGEST-COLLECTION-EVER-22-SEGA-NINTENDO-PC-ENGINE-FULLSETS-FACTORY-SEALED-/300736846867?pt=FR_Jeux_Vid%C3%A9o&hash=item4605501c13#ht_165718wt_1163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Já mám teď tak + - 200 her na rozličné platformy. Z toho tak 50 sběratelské edice :) Jsou tam i kousky koupené třeba za 50kč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 tak to uz je paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 100K? casem to mozna prodame jako tenhle silenec http://www.ebay.com/itm/BIGGEST-COLLECTION-EVER-22-SEGA-NINTENDO-PC-ENGINE-FULLSETS-FACTORY-SEALED-/300736846867?pt=FR_Jeux_Vid%C3%A9o&hash=item4605501c13#ht_165718wt_1163 Tvl dobrej manik. No kdyz ted premyslim nad tim, kolik jsem do hrani uz vrazil, tak se mi z toho dela az trosku zle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 100K? casem to mozna prodame jako tenhle silenec http://www.ebay.com/itm/BIGGEST-COLLECTION-EVER-22-SEGA-NINTENDO-PC-ENGINE-FULLSETS-FACTORY-SEALED-/300736846867?pt=FR_Jeux_Vid%C3%A9o&hash=item4605501c13#ht_165718wt_1163 To si viděl na Re-Playi? :D Jinak, jestli to prodá tak je borec :D Stejnak dobrý, kolik ty hry mohli stát, a teď za takový balík :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jungle: To jsem viděl no, jenže borec tam má některý hry co mají vyšší cenu než větší část našich sbírek :) A ps3 hry nikdy nebudou tak vzácný/drahý jako ty na NES a podobné systémy s papírovým boxem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jungle: To jsem viděl no, jenže borec tam má některý hry co mají vyšší cenu než větší část našich sbírek :) A ps3 hry nikdy nebudou tak vzácný/drahý jako ty na NES a podobné systémy s papírovým boxem :) Tak kazdopadne.. :) takovyma duke edicema a killzone 3 edicema si budeme podpirat nabytek, aby se nevyklal :D takova power glove ve sberatelske krabici uz tu asi nikdy nebude no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Dikybohu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 To jest dobrej blázen :cheesygrin: 100K? casem to mozna prodame jako tenhle silenec http://www.ebay.com/itm/BIGGEST-COLLECTION-EVER-22-SEGA-NINTENDO-PC-ENGINE-FULLSETS-FACTORY-SEALED-/300736846867?pt=FR_Jeux_Vid%C3%A9o&hash=item4605501c13#ht_165718wt_1163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Četli jste si co k tomu píše? To je teprve mazec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts