007jarda Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Jj, četl, je to prostě blázen :cheesygrin: Každopádně jsem zvědav, jestli a za kolik to někdy prodá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 No uz je to prodane, ale to neznamena, ze mu za to ty prachy nekdo fakt da :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Tak to jsem ani nečekal.. sotva o tom napíšou ofiko na českých stránkách http://bonusweb.idnes.cz/prodava-se-obri-herni-sbirka-d1a-/Zurnal.aspx?c=A120708_163151_bw-zurnal_das tak se to fakt prodá... WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Tak to jsem ani nečekal.. sotva o tom napíšou ofiko na českých stránkách http://bonusweb.idnes.cz/prodava-se-obri-herni-sbirka-d1a-/Zurnal.aspx?c=A120708_163151_bw-zurnal_das tak se to fakt prodá... WOW Multimiliardář jenom kvůli hrám :D Je pravda, že jenom jedna hra má skoro větší cenu než některá s vašich sbírek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Jak rikam, to ze je to odkleple jako prodane neznamena, ze mu ty prachy nekdo da, moc se mi tomu nechce verit :) Ale kdo vi, treba nekdo zainvestoval a hodla si poridit nejake muzeum :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Jak rikam, to ze je to odkleple jako prodane neznamena, ze mu ty prachy nekdo da, moc se mi tomu nechce verit :)Ale kdo vi, treba nekdo zainvestoval a hodla si poridit nejake muzeum :) urcite to nekoupil nejaky chudak z Cr, jsou to verze factor sealed,takze maji obrovskou hodnotu,takze kdyz to nekdo koupil,tak pochybuji ze by nezaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 A pak mi kámoši říkaj že mam hodně her..... Omfg! :D Jinak v přepočtu 25.6 milionů korun, to je fakt síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 rockyzz: Kecy to nejsou, ten podstavec je hroznej... Kolik ti vůbec je? Já měl za to že je ti tak okolo 15ti, to ti všechno sponzorují rodiče? :shock: Neměl jsem za to že jsi další ***** co zase vykládá takové nesmysly, je mi přesně 15, chodim na takové "lepší" brigády a docela dost si za to vydělám, rodiče mi taky jednou za čas koupí něco dražšího (a rozhodně se za to nemám potřebu nijak stydět.), ale na většinu si vydělám. Jinak, ten podstavec je sice hroznej, ale ten drak je úplně awesome a toho podstavce si ani nevšímáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ale já to nemyslel nijak zle, ani jsem na nic nenarážel. Jen mně to zajímalo, já nic podobnýho nezažil tak jsem byl zvědavej. :) Pokud tě to nějak pobouřilo nebo nařknulo tak promiň, příště se ptát nebudu :) Jinak přišly mi 3 hry na 3DS, jedna na ps3 a SNES s naprosto super hrama :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 To si neber tak osobne, to rocky je normalne takhle haklivej na svou osobu :D Co mas na SNES? Ja ted premejslim o koupi kvuli TLOZ:ALTTP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 OT: To nie je jeho háklivosť. Aj mňa často štve, že síce mám 16, ale všetci na mňa útočia, že mám veci od rodičov. Pritom cely august brigádujem v IT firme. Popri škole tiež pracujem aspoň 10h týždenne. Potom je logické, že veľa času stravného dobre platenou prácou prinesie peniaze aj na drahšie veci. Aj keď je pravda, že ak niečo chcem, rodičia mi to doprajú, aj keď to nie je najlacnejšie. No to neznamená, že ja teraz budem iba sedieť doma a priživovať sa na nich. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ale to se netyka jenom tohohle to mi ver....navic nechci do toho dloubat, ale predpokladam ze rockymu je 15 "cerstve" a takze by me zajimalo kde brigadnicil pred tim, no vlastne me to ani nezajima. Kazdopadne gratuluju k ocividne velmi vydarene brigade, myslel jsem si ze ta moje je k nezeplaceni ale asi neni :) Ale dost uz ot, vzdyt je stejne jedno kde na to bere, vsechny nas spojuje laska ke hram a to je nejdulezitejsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 a ja myslel,ze laska k muzum:D sry za OT jinak je to kazdeho vec,kde ty penize bere, jinak desmond a rockyzz znama rivalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Njn mi dva si proste moc nerozumime, kazdopadne ja to nezacal, jen si trochu dloubl :D Ale me je to fakt jedno, ja nejsem nejaky zavistivi cechacek, jsem spokojenej s tim co mam a vzhledem k tomu kolik toho je ani vetsinou nemam duvody zavidet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nechápu, proč si tu nadáváte, někomu se to líbí a někomu ne,tak mu kvůli jeho názoru hned nenadávej,burane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Pokud ctu spravne tak nikdo nikoho neurazil, urcite ne kvuli tomu jak vypada soska v CE Skyrimu :D Kazdopadne to, ze zatimco ten drak je super, tak ta stena (podstavec) vypada dost lacine neni pochyb, to ze to nekomu nevadi chapu, ja bych to taky prezil, spis je skoda, ze to celkove srazi provede cele sosky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 kdybych ja si mel vybrat kterou sosku z jaky hry bych vazne chtel (a ze hry nesbiram ani sosky a podobny kktiny k tomu - tzn moc nechapu vasi uchylku :D... - pod rukama mi proslo nejakych 150 her, ktery sem hral, ale doma v policce jich mam sotva 20 :p) tak by to bylo toto: http://blogs.dailyrecord.co.uk/gaming/2011/09/just-a-few-images-of-the-dark-souls-limited-edition-statues.html predevsim Titanite Demon vypada luxusne... kdo hru nezna, nepochopi co je na nem tak luxusniho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Thoca: Ty vypadají super :) Desmond: Secret of Evermore, Super Star Wars NTSC, Lion King, Super Mario World a možná bude i ten Link to the past :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 já už se blížím na 600 her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 já už se blížím na 600 her :) And heeeeere comes the winner :) a teď je vyjmenuj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ale to se netyka jenom tohohle to mi ver....navic nechci do toho dloubat, ale predpokladam ze rockymu je 15 "cerstve" a takze by me zajimalo kde brigadnicil pred tim, no vlastne me to ani nezajima. Kazdopadne gratuluju k ocividne velmi vydarene brigade, myslel jsem si ze ta moje je k nezeplaceni ale asi neni :) Ale dost uz ot, vzdyt je stejne jedno kde na to bere, vsechny nas spojuje laska ke hram a to je nejdulezitejsi :D 15 je mi už 4 měsíce, předtím jsem pomáhal rodičům hlavně v práci, lehčí práce jako podávání věci, nošení, přibudávání hřebíku a další takovéhle práce, asi 5h denně například... Nic moc ale alespon něco, předtím mi rodiče dávali mnohem víc peněz (až 2x víc mno), za to se ale rozhodně nemam potřebu se nijak stydět či tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ještě k té sbírce, to je slušnej prodej, chtěl bych vidět toho nadšence, kterej to koupil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 sry rocky nereaguj na trolling, ja vas mam rad vsechny at vam je kolik let,proste uchylaci do her co vas nenavidi vlastni girlfriend, ze jste mohli mit super dovolenou:D hry jsou fajn a cim lepsi vzacnost,tim lepsi koule:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 :D Sběrarelé, pamatujete si na vaší první hru? Ať už na PS3 nebo jakoukoli konzoli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 15 je mi už 4 měsíce, předtím jsem pomáhal rodičům hlavně v práci, lehčí práce jako podávání věci, nošení, přibudávání hřebíku a další takovéhle práce, asi 5h denně například... Nic moc ale alespon něco, předtím mi rodiče dávali mnohem víc peněz (až 2x víc mno), za to se ale rozhodně nemam potřebu se nijak stydět či tak.... Covece, když jsem byl v tvém věku, tak jsem dostal 20.-Kč na týden a to jsem měl ještě na svačiny :-D , za to bych tehdy nenašetřil na žádnou hru :-D Když hra stála 2000.- a výš. Alespon jedno mě to naučilo, neutrácím zbytečný peníze za všemožný hry, sběratelský edice, který stojí za prd atd., kupuju je jen když je to výhodné a mám k určité hře nějáký vztah, taky si daleko víc vážím peněz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts