StefiCZ Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Celkem pěkný :) Ten Metal Gear ti docela závidím, jednu dobu jsem to dost chtěl, pak jsem se ale rozhodl, že hru nebudu vůbec kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Danfri, z tebe my je smutno, nejdřív pokud si dobře pamatuju si psal jakou máš úžasnou sbírku her a takový věci,... 10 her = sbírka? Haha?! Děláš že jsi znalec her, říkáš že je Borderlands přeplácaný? Čím je sakra přeplácaný, koukni na CoD a pak řikej co je přeplácaný. Navíc, asi nejznámější česká hra společně z Mafia,... Flashpoint, a ty to neznáš? To byla hra kterou jsem jako 5 letý dítě hrál furt, achhhh ten map editor, to bylo best, zvlášt si dělat epické útoky a sledovat z povzdálí xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Naj bolo jazdiť tankom posvete, bez nepriateľov! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Uz ho nechaj, on hra svoje retro hry z roku 2004 pretoze hry su ako vino a maju svoje dobre rocniky :D po roku 2004 su hry uz zle a preplacane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Je vůbec nějaká sběratelská edice k Bioshock na PS3? Možná uvažuji o Bioshock 2 CE, stojí za těch 7 stovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 aktuálně 638 her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Fakt? Na kolik to odhadem vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 aktuálně 638 her :) pekna sbirka,ale urcite mas stejny problem jako ja. Nevim kolik presne mam stovek her,ale mam ps3 mam v aktualnim byte, ps2 a pc hry u babicky a ps1 u rodicu. Mas nejakou vlastni mistnost,kde to muzes skladovat bez problemu aniz by to vadilo zene/pritelkyni? Ja se snazim v novem dome prosadit hernu,kde to vystavim,ale jsem zvedavy,jestli to projde i kdyz mam chapavou pritelkyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 :D nechcu ti nic říkat ale určitě ti to neprojde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 :D nechcu ti nic říkat ale určitě ti to neprojde :D taky si myslim,proto mne zajima,jak to dante vymyslel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Řekni že si chceš udělat posilovnu a tam si to všechno nastrkej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak to já teda plánuju v novém domě jak posilovnu tak hernu :D Argumenty neberu, dvě místnosti pro moje 2 koníčky, víc nepotřebuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak to ti přeju hodně štěstí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak se připojuji i já, Hero edice Infamous2 je doma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Ta hero edice není vůbec špatná, navíc za tu cenu co lze koupit :) Já ale sáhnul po dnes snad ještě o něco dražší Dualshock edici a jsem spokojený :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Stejnak dualshock teď stojí kolik , většinou 1299,- ne ? A na PS2 novej 899,- jakej je rozdíl . Teda alespoň tak to maj v GameScape :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 No a já koupil tu Dualshock edici za 1800,- když v té době stál Infamous cca litr takže v pohodě a v červené barvě vypadá skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak se připojuji i já, Hero edice Infamous2 je doma :) urcite koupena v jrc za 1499,- Jedine co mne na ni laka je ten batoh,ale uz batohu mam doma dost. Crysis je nejlepsi, vesla se tam ps3, obleceni a mnoho flasek z 30 narozek.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 No já o té hře nevěděla nic:) Zaujal mě batoh :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 No až se budu ohlížet po větším batohu, Resistance3 má tuším v kolektorce celkem objemný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Kdybyste někdo chtěl prodat ten batoh od Infamous 2, dost ho sháním a zrovna teď na celou sběratelku peníze fakt nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak mě dnes přijde nová sběratelka. V nejhorším tady bude tak za 2 hodiny, snad dřív. Assassin's Creed Brotherhood: Auditore Edition. Už se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Místo sběratelů her, sběratelé batohů :D Jinak má tady někdo tu Bioshock 2 CE? Předobjednával tady někdo AC3 Freedom Edici? Ta figurka vypadá hezky ale za tu cenu...8) Jsem taky zvědavej na Bioshock Infinite jestli bude nějaká sběratelka... Platfus: Za koilk si jí koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 AC3 Freedom už předobjednanou mám, kámoš mi prodá bonusy z Join or Die AC3 za rozdíl té edice a normální hry. Určitě bych koupil, ale Limited Edition neni taky k zahození. Je ale jen pro USA v gamestop. Freedom za to určitě stojí. Figurka parádní a steelbook taky cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 V Americe mají všechno, to jenom česko... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts