Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 asi tak. bohužel, teď v americe nikoho nemám a poštovný se mi tak velký platit nechce. Navíc by s tím byly problémy jelikož nemám paypal, takže na limited edition asi můžu zapemenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak si počkejte, až se nějaký díl bude odehrávat v ČR, pak nějaký bonus třeba i dostanem. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Za kolik si koupil tu ACB: Auditore Edition? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 bohužel na PC, ne na PS3. (píšu sem i když je to pod PS3 jelikož PC ten topic nema) ale kupoval sem za 599 kč. ale hru a MP kartičky+DLC asi prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Zbyde ti tam něco? :D No nevim jestli mam jít do Freedom edice za ty 2500... btw. ty jsi psal včera na Zing žejo? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 já, jako v Indianu livestream? jj sleduju a píšu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 No až se budu ohlížet po větším batohu, Resistance3 má tuším v kolektorce celkem objemný :) to je takova brasna, skoro k nicemu, das tam dve mineralky a je plna. Crysis batoh je zatim nejvetsi,ale bral bych i tasku z limitky GTA4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 headhot: Ty máš Bioshock 2 CE? Určitě ti nemůže chybět, když jsi takovej PROsběratel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Já ten Bioshock mám, proč tě to zajímá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Chci jenom vědět jaká je kvalita všeho, jestli je hezkej a jestli za těch 7 stovek stojí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak teď přijel InTime a přivezl mi Auditore Edici. Musím říct, že až na malý škrábanec na krabici je to uplně awesome sběratelka. Za tu cenu fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Ale hodně hezky vypadá taky AC2 Black edition...ale ta v čechách taky neni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Neni neni. U náš AC2 byla myslim jen white a dark edition. Kdyby tu AC 2 black edition byla a byla by stale dostupna tak uz bych ji bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 headhot: Ty máš Bioshock 2 CE? Určitě ti nemůže chybět, když jsi takovej PROsběratel :D mam oba dily ve sbirce,nikdy jsem je nehral,takze k tomu nemam citovy vztah, da se stale koupit,takze nespecham s koupi (nic zajimaveho tam neni) Cekam vicemenne co nabidne treti dil za bonusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Normální Bioshock 2 je novej na internetu za 212 Kč a ta sběratelka za 700...asi tedy spíš koupím normální verzi a zbytek půjde do prasátka na AC3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Místo sběratelů her, sběratelé batohů :D Jinak má tady někdo tu Bioshock 2 CE? Předobjednával tady někdo AC3 Freedom Edici? Ta figurka vypadá hezky ale za tu cenu...8) Jsem taky zvědavej na Bioshock Infinite jestli bude nějaká sběratelka...Platfus: Za koilk si jí koupil? Za tu cenu?! Taková luxus edice a ultra luxus cena, kdyby to bylo CoD tak to stojí 4k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 uz som sa chcel davnejsie pochvalit, a nejak sa to tu neobjavilo (asi som to zabudol odoslat) ale prisla mi moja zatial najcennejsia hra trosku obyta, ale inak v dobrom stave, v obale to vyzera lepsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Za tu cenu?! Taková luxus edice a ultra luxus cena, kdyby to bylo CoD tak to stojí 4k... Za tu cenu jsem právě myslel že je to cena výborná... Jako edice vypadá fakt luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Za tu cenu jsem právě myslel že je to cena výborná... Jako edice vypadá fakt luxusně Aha tak to asi jen vyznělo špatně a blbě jsem to pochopil, když si tam přidal to slovo "ale". :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Aha tak to asi jen vyznělo špatně a blbě jsem to pochopil, když si tam přidal to slovo "ale". :D To já už takovej jsem :D Za tu cenu je to fakt boží... Kam se hrabe Skyrim za 4 litry :D Je 24 cm vysoká, skoro se mi ani nevejde do poličky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Hoši , tak jsem přivezl z Polska . BlackSite , chci vědět váš názor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Tyvole danfri kdy si koupis nejakou poradnou hru to si rikas sberatel? :D Mas nejakou limitku nebo neco takoveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Jo , Uncharted 2 Limited Collectors Edition a mohl jsem mít Mag CE . Ale já chtěl názor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Nazor je ze jsi koupil sracku jako vzdy .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Tak posliš když jsi jen nafoukanec co si myslí že je boss tak radši mlč když nemáš odpověď jo? :) Sběratel sbírá všechno ale to ty asi teda nejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts