Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Hezký :) v jaký edici byla ta figurka Ezia? Jak je velká? Tomu se říká AC sběratel :D Ta první fotka, to je tapeta nebo jen plakát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

první fotka je panoramatický plakát. figurka byla v templar edici která byla jen Assassins creed revelations sběratelka a ta figurka v papírové krabičce. ale já mám figurku samostatně. templar edice byla jen v itálii. u nás se ta figurka už moc sehnat nedá. stojí asi 860 a má 23 cm. PVC od Gaya nebo Neca. ted nevim

Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD

Give me Assassin's Creed CEs!!!!

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem si na poště vyzvedl film na bluray Bitevní loď. Proč to sem ale píšu, má naprosto nádherný steelbook, jeden z nej co jsem viděl :love:

Také mi minulý týden přišlo několik nových her, třeba GR: Future Solider, SH Downpour, a ze starších Nier a pár dalších.

Neměl by někdo zájem o figurky Nathana ze speciálky U3 a Propheta z Crysis2? Synovci se už nelíbí a včera mi je vrátil...

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

K tomu fetišismu.. no já si například u nových her čichám k manuálům no.. :) to samé dělám u knížek :D a do mě bejci :D

Podobně čichám k nově nakoupenému železnému materiálu... Mám rád vůni konzervačního oleje a čerstvého železa :)

Odkaz ke komentáři

inak teraz uprimne - kto moze vyhlasit ze vlastni len kvalitne hry? ja za seba mozem povedat celkom urcite ze mam dost vela brakovych titulov, ktore sa u mna nazhromazdili z roznych dovodov - napr. najnovsie dva brakove tituly Onechanbra - zle hry, ale je japonska uchylarna, ktora bola ciastocne lokalizovana, tak treba kupit :D

Odkaz ke komentáři

Osobně můžu prohlásit, že vlastním jen dva druhy her. První jsou ty, které jsem ještě nehrál. Druhé jsou ty, co se mi libily natolik, že si je někdy příště rád zahraju. Nehledě na hodnocení kohokoliv jiného.

Ty hry, které se mi nelíbí ať už z jakéhokoliv důvodu, těch se zbavuji.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu