DeSmond Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Co rikate na ULTIMATE SONGBIRD EDITION k Bioshock Infinite? Podle me nadhera, ale do meho rozpoctu se to asi bohuzel nevejde. Bude nekdo kupovat? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 No byl jsem fanda Bioshocku, a dohrál jsem ho asi 3x, ale Bioshock 2 jsem nikdy nehrál a tohle se mi asi vyhne, ale vypadá to fakt luxusně, taková alespon podle obrázku gigantická soška a ten artbook vypadá jako kdyby byl džínovej jakože látkovej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Jojojo ten AC2 Ezio je v White Edici i Master Assassin Edici úplně stejnej, ale MAE edice se prodávala jen v austrálii myslim, nebo ne? Edit: ted jsem si všiml při prohlížení že jsem udělal double-post, sorry Upraveno Říjen 23, 2012 uživatelem rockyzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 To sice nevím, ale možné to je. Vlastně asi ne, myslim, že byla exlusive pro USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Ten Bioshock vypadá mazaně ale taky podle toho stojí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 tak u toho bioshocku jde figurka objednat zvlast,takze asi pujdu jen do te figurky. Cena je 1600 s momentalnim kurzem. Pak si nekdy casem koupim i hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nemít hru ale figurku, jako wtf :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nemít hru ale figurku, jako wtf :D ano, ostatni bonusy jsou k nicemu, artbooky jak casto se na ne divas? Ja jich mam doma cca 50 a nikdy jsem je neotevrel. bioshock 1 a 2 jsem jeste nehral,takze nez se k nim dostanu hra bude mit hodnotu par stovek,ale ta figurka bude furt stejne draha. Jinak novy prirustek do sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Pravda, presto se osobne tesim vic na hru nez na figurku a to nejen proto, ze figurku si radsi necham ujit aby zbylo na jine hry....ale bioshock infinite si chci zahrat co nejdriv :) Skoda, mohli jsme uz touhle dobou hrat, kdyby to neodlozili :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Tak mi ty artbooky prodej! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Dnes mi přišla Assassin's Creed Renesance 500 limitovaná celosvětově. Bohužel pojede o dům dál, jen jsem objednával pro itala :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Menší update mojí sbírky: http://www.platfus.ic.cz/files/sbirka_cf/P1030264.JPG http://www.platfus.ic.cz/files/sbirka_cf/P1030267.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Platfus nice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Tady ještě výčet toho, co mám zrovna objednané/co sem už koupil. PC AC3 Freedom edice+zub PC AC3 Join or Die edice+zub PS3 AC3 Exluzivní AC3 UK steelbook edice AC3 Prsten exluzivně pro Francii XBOX360 AC2 Master Assassin Edice AC3 Černá mikina AC3 Bílá kožená peněženka AC3 Černá čepice Artbook AC 1 Limitovaná sběratelská edice příručky pro AC2 Limitovaná sběratelská edice příručky pro AC3 Limitovaný artbook 500ks celosvětově podespaný s litografiemi AC3 ACB Figurka Ezia bobble head Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Platfus tak tohle ti závidím :D Já jediné co mám je Freedomka AC3 :D Tývole, nejsi ty milionář ? :D Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem DitR010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Právě že ne :D Zas nemám věci co ostatní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 je to fajn,kdyz jsi zamereny jen na jednu hru, to ja jsem v nevyhode:) Ale vybral sis dobre AC jako multiplatforma toho nabizi hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 JJEstli to někdy budeš rozprodávat tak se ozvy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Tak rozprodávat asi nebudu :D Jinak jo, AC je super :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Škoda :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Pár novinek do mé AC :) Plus další ACR mikina :) Sent from my lilyPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Coz mi pripomina, do sbirky mi ted pribyla AC3: Freedom Edition s uzasnou soskou Connora a Halo 4 Lmited Edition ktera ma absolutne nadherny steelbook plus obsahuje hromadu dalsich serepeticek, ktere uspokoji nejednoho hrace hale ci sberatele :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Já koupil sběratelky Dead Space 2 s cutterem, Brothers in Arms HH s figurkou, Goldeneye 007 se zlatým ovladačem a Starcraft 2, ta je zvlášť suprová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Na freedom a jpin or die si čekám až na 23.11 :-\ Sent from my lilyPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 trochu nam tema zapadla, takze maly update: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts