headhot Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Ahoj, mohl by ses mi pls mrknout jak je zhruba (vím, že své edice neotevíráš ;) ) velká ta loot truhla? Popřípadě celé balení? muzu ti popsat pouze tu cernou zapecetenou krabici ve ktere je truhla, tu jsem nevidel pouze na tube:) Je to cca 50 cm do delky a vyska velikost BD disku. O vikendu ti to vyfotim s nejakou edici,aby jsi mel prehled. Myslel jsem,ze je to vetsi,ale i tak to nezklamalo. Az budu prestehovany,tak si tuhle krabici urcite otevru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Tobě to zakáže mladá, ale mě matka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 muzu ti popsat pouze tu cernou zapecetenou krabici ve ktere je truhla, tu jsem nevidel pouze na tube:) Je to cca 50 cm do delky a vyska velikost BD disku. O vikendu ti to vyfotim s nejakou edici,aby jsi mel prehled. Myslel jsem,ze je to vetsi,ale i tak to nezklamalo. Az budu prestehovany,tak si tuhle krabici urcite otevru. Fotky by byly výborné, mne jde hlavně o to, aby mne truhla rozměrově nezklamala jako třeba busta Duka z Balls of Steel edice. ideálně aby se do ní vešly alespoň dvě sedmičky slivovice jako do truhly z Uncharted3 :D Snad ta cena na xzone do konce týdne vydrží, abych si ji stihl objednat, teď bývám bohužel až do večera v práci a nemám šanci stihnout moju poštu otevřenou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Ta cena je super, i U3 maj zlevněné. Pokud budeš kupovat, prosím, ber na xko a nech mi jednu na psko, jelikož ten zelenej proužek to fakt kazí :D Snad taky objednám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 protože xko nemám, tak jedině ps3 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Tak protože nemám ani jedno, je mi to fuk, ale ta zelená je fakt ee :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 protože xko nemám, tak jedině ps3 :) jsem na tebe nejak zapomnel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Jestli je ta na levo SE AS trojky tak na kolik tě vyšla ? Díky za odpověď , možná bych do ní teda šel , vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Tak dneska jsem si vyzvedl na poště Ultimate Loot Chest edici Borderlands 2 vyzvedl a kdybych nebyl velký fanoušek hry, asi bych si trošku nadával, proč jsem ji bral. Headhote, radím ti, aby jsi ji raději ani neotevíral :( Mapa, steelbook, artbook a i různé doprovodné kartičky jsou na velice dobré úrovni. Btw. číslo mé edice je 12074. Ale truhla a její obsah je pro mne jedním slovem zklamání. Truhla samotná je z tenšího plastu a při otevírání víka se sama od sebe celkem znatelně kroutí a znemožňuje ji použít i na něco jiného než jen ji prázdnou vystavit. Samozřejmě i její barvy jsou značně vybledlé a smrdí jako plastové hračky od vietnamských prodejců. Prostě vypadá jako aušuš. Jako chytrý marketingový tah je u soupisu, co všechno edice obsahuje, i replika automatu na granáty. Nenechte se ale mýlit, jde pouze o kartonovou krabičku, kde je figurka Markuse. Navíc má krabička celou jednu stěnu průhlednou, takže po vytažení figurky jde vidět jednou stěnou hnědý karton stěny druhé. Takže na výstavku do poličky nepoužitelné. Figurka Markuse je takový normální standart, jen mu nesmíte moc štouchat do hlavy, nebo se převrhne. Zkrátka jeho hlava je těžší než podstavec a proto občas přepadne na bok. Pro mne osobně je sběratelka trošku zklamáním, čekal jsem hlavně o dost kvalitnější truhlu, naopak steelbook je jeden z nejhezčích, co jsem kdy viděl. Také artbook a textilní mapa zvyšuje v mých očích hodnotu sběratelky. Skoro trošku lituju, že jsem nepočkal a nekoupil si raději sběratelku nového Bioshocku. Příští týden snad budu mít už trošku volnější, hodím sem nějaké její fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 (upraveno) Moc díky za takovéto info. Když si to takhle čtu, myslim, že se spokojím s Vault Hunters edicí, jelikož ten steelbook prostě chci :) //edit. Teď sem si vzpoměl že v Hunters edici neni :( Upraveno Březen 22, 2013 uživatelem Platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Kdo tu má Freedom edici AC 3 na ps3? Jak vypadá? Líbí se vám? A co figurka? Teď jsem ji koupil a bojím se, že kvalita obsahu nebude dostatečná vůči ceně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Kdo tu má Freedom edici AC 3 na ps3? Jak vypadá? Líbí se vám? A co figurka? Teď jsem ji koupil a bojím se, že kvalita obsahu nebude dostatečná vůči ceně :D Eh... mam 5 sošek ze série AC, a tahle je zaručeně nejkvalitnější a nejluxusnější, na PC/X360 a PS3 je samozřejmě edice Freedom a ostatní edice stejné, je to prostě luxus, mě stále 2.5k, ale klidně bych zrovna tuhle edici koupil za 3k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Mnohem lepší obsah než nový GOW, jedna z nejvyvedenějších sošek pokud nepočítám klečícího Altaira a ty další drahý velký kusy. Steelbook je kjul, ale US verze byl asi lepší Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 OK, tak se tedy celkem těším, stála mně 1400,- a měla by být jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 http://www.zing.cz/novinky/16199/odhaleny-sberatelske-edice-ac-iv-black-flags Co na to říkáte ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 http://www.zing.cz/novinky/16199/odhaleny-sberatelske-edice-ac-iv-black-flagsCo na to říkáte ? :) :O mám sběratelky všech AC, tohle nesmí chybět !! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Beru chest edici for sure, a asi i bukanýrskou. Jen mě štve, že chest edice u nás nebude :// A později i steelbook edici, chci jumba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Beru chest edici for sure, a asi i bukanýrskou. Jen mě štve, že chest edice u nás nebude :// A později i steelbook edici, chci jumba :D Magor tohle to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Kde? :D Taky se těsim na figurku, i když AC3 ještě figurku nemám. Musim si dát oddych a sbírat i něco jíného :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Platfus kolik jsi do těch sběratelek už strčil ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Kolik strčil nebo hodnota? :D Dal sem do toho asi míň, jelikož sem provedl celkem výhodné výměny atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Strčil i kolik to má tedkom hodnotu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Huh, mám ti to vypočítat nebo ti bude stačit album se všema fotkama? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Alba jsem zkouknul všechny, zajímají mě spíše ty ceny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Ty moje jo? :D Já je mám akorát soukr. na fb :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts