Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Teď sem si všiml u té chest edice. Velikost figurky je neuvěřitelných 55 CM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Tak já jsem myslel že ty co tu máš že jsou ony, to je už fuk ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Tady to je :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.522196417801480.114926.100000333802979&type=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Beru chest edici for sure, a asi i bukanýrskou. Jen mě štve, že chest edice u nás nebude :// A později i steelbook edici, chci jumba :D pokud se budes chtit podelit o postovne,tak bych do toho sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Už mám si to zamlouval jeden kámoš a možná ještě jeden sběratel :) Aspoň to bude levnější :) Dyštak se ozvu. Ale záleží na co to budeš brát. Já sem PC only. Teda jak na co, ale tuhle chci určitě na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Už mám si to zamlouval jeden kámoš a možná ještě jeden sběratel :) Aspoň to bude levnější :) Dyštak se ozvu. Ale záleží na co to budeš brát. Já sem PC only. Teda jak na co, ale tuhle chci určitě na PC. tak pc je hlavne levnejsi, mne jde o bonusy,hra men tolik nezajima, protoze se da kdykoliv koupit levne a hlavne AC vychazi vzdy goty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Oznamena nova sběratelská swag loot chest edice. Vydání možná květen. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 (upraveno) pokud ta krabice bude stejne hnusna jako ta minula,tak at si ji nechaj. ohledne THe Black Chest Edition,tak na uplay jeste neni na preorder. Dost mne zajima,jestli se da objednat z usa ci eu store,pripadne amazon uvidime. [h=2][/h] Upraveno Březen 26, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 No my tady z cz se do ubishopu nedostanem kvuli nejakemu region locku. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 (upraveno) No my tady z cz se do ubishopu nedostanem kvuli nejakemu region locku.Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk nepouzivam ceskou ip,ale norskou. A ucet mam norsky a usa. tak uplne uprava http://shop.ubi.com/store/ubiemea/no_NO/pd/productID.277013600/sac.true za 979norskych korun coz je asi 3400 kc Upraveno Březen 26, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Přidávám slíbené fotky už rozbalené Borderlands 2 Ultimate Loot Chest edice. Při focení mi samovolně odpadla jedna z ozdob na truhle :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 tak to tedy jeste zvazim jestli tu krabici s truhlou vubec otevru. Je to fak hodne nekvalitni plastovy neco,radsi. Budu slusnej. Jinak ostatni bonusy jsou fakt pekny, na tom nesetrili. p.s. no alespon se tam da schovat nejaky alkohol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Přidávám další fotky, jeden post je tu omezen na 10 fotek. Jinak ta truhla je podle mne vážně aušus, třeba jen otevírání... Musíš zmáčknout to jakoby ozubené kolečko a měla by se uvlonit pojistka držící víko. Bohužel se neuvolní a musíš víko otevřít "nasilu" jeho potáhnutím nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 neschání někdo pandora box z GOW 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Tak Freedom edice AC3 pěkná, celkem jsem překvapenej, za ty prachy to nakonec stálo, snad bude i hra samotná obstojná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Podle mě je AC3 uplně to nejhorší :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 No jestli to bude nudnější než Brotherhood nebo Revelations, popřípadě jednička tak to hned prodám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Věř mi, je..Revelations a jednička mě bavilo hodně..ale trojka...Stačilo a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Mě bavila trojka jen do doby než jsem dodělal hl.mise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Tak Freedom edice AC3 pěkná, celkem jsem překvapenej, za ty prachy to nakonec stálo, snad bude i hra samotná obstojná. Kde jsi ji koupil a kolik tě stála ? Já bych ji možná taky nakonec pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Podle tety heureky mají novou AC3 Freedom edici skladem u nás v jednom shopu http://hry-playstation-3.heureka.cz/assassins-creed-3-freedom-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 jedine dobre AC bolo to prve!!! Stefi to nechape. Ale teraz vazne - jedine dobre AC bolo skutocne to prve. Miesto toho aby v dvojke prekopali system, mali len pokracovat v nacatom. Sice odstranili v dvojke stereotyp, ktorym jednotka trpela, ale okrem toho odstranili vsetko caro z celej hry. Suboje sa stali az trapne jednoduchymi, v jednotke som musel casto utekat a skryvat, v dvojke Ezio dal dolu celu armadu bez toho aby ho co i len skrabli. Hrdinu vystriedal totalny mamlas a tak dalej. Zoznam by bol este dlhy...ach zlate AC1. Uz nikdy nezazijem ten skvely pocit ked som sa ucil lozit po stenach, ked som sa kochal nadhernym grafickym spracovanim atd. AC seria isla minimalne pre mna strmo z kopca. Pri dvojke naberala rychlost. Pri Brotherhood to uz bol volny pad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 neduh jednicky byl takovy,ze byla moc roztahana a bylo az prilis veci co cloveka odvadela od hlavniho pribehu,takze casem zapomnel vlastne jaky byl jeho cil. Ja jsem se osobne dostal do faze,kdy jsem vyvrazdil mesta do posledniho zivacka a nehrozil mne zadny postih. Jako vetsina mych kamosu a znamych jsme skoncili nekde v pulce a tak nejak nebyl duvod se vracet. nejsem moc fanousek gta,tak proto mne to nebavilo.Druhy dil a brotherhood jsem hral jen kvuli platine. Zakonceni trilogie ezia,co na to rici. Ze by tragedie:) A AC3 bylo zajimave az do faze,kdy se z toho stalo Red Dead Redemption,akorat s idianem. Jinak osobne bych byl rad,kdyby Desmond nebyl povinny, mohl si ho clovek zahrat jako bonus, protoze krome prvniho dilu je nonstop otravny. A abych se vubec dostal duvodu,proc si kua AC kupuju,duvod je prosty maji nejlepsi collector´s edice vubec, hlavne ty co nejsou urceny pro nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 To je pravda. AC4 black chest edice bude velká jako kráva. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Shanim collectors edici Injustice Gods Among Us. Na ceskych webech to nemohu najit. Neumite to nekdo sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts