danfri Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Dnes jsem koukal na sběratelku SE Dead Island : Riptide , cena je výborná , už mám na ni našetřeno , moc se na ni těším , co na ni říkáte vy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Dnes jsem koukal na sběratelku SE Dead Island : Riptide , cena je výborná , už mám na ni našetřeno , moc se na ni těším , co na ni říkáte vy ? stoji za prd, nejlepsi je verze na xbox s torsem tela,ale za 99 liber je i na mne moc. A je to xbox http://www.amazon.co.uk/Dead-Island-Riptide-Zombie-Edition/dp/B00B1O0JJQ/ref=pd_sim_vg_h__7 Shanim collectors edici Injustice Gods Among Us. Na ceskych webech to nemohu najit. Neumite to nekdo sehnat? promin,ale toto je amaterismus,shanet Collector´s edici chvili pred vydanim. Na jrc bylo moznost CE koupit cca 3 mesice, jako jedina firma v cr je shopna dodat vse bez ruseni objednavek. V tuto chvili ti zbyvaji dve moznosti, bud si koupit predrazenou na ebay nebo amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BB5H21I/ref=s9_simh_gw_p63_d21_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0S3Z8ST1QJSK2XY2Y00C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294 Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 2headhot: Mas pravdu, ze mi ujel vlak a ted me to mrzi. Normalne colectorky v celku ignoruji (treba colectorka ME3 od EA, me vazne nenadchla), ale jako komixoveho fanouska me ta pro Injustice vazne nadchla, skoda. Kazdooadne diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 2headhot: Mas pravdu, ze mi ujel vlak a ted me to mrzi. Normalne colectorky v celku ignoruji (treba colectorka ME3 od EA, me vazne nenadchla), ale jako komixoveho fanouska me ta pro Injustice vazne nadchla, skoda.Kazdooadne diky za odpoved. urcite te zajima hlavne ta figurka,ze? Kdyz se nekde objevi dam ti info. Problem u her od Eda Boona,je ten,ze ps3 verze v cr vychazi ve velice omezenem poctu. stejny problem byl s Mortal Kombat a tedka s Injustice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Jj figurka me laka asi nejvic. Ale vubec jakakoli videohra s komixovou predlohou ma u me velike plus. Kazdopadne za jakoukoli zpravu budu rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 na amazonu se to da furt objednat s UK,ale vyjde te to na 90 liber s postovnym, takze zalezi na kurzu, cca 2800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Je tu někdo, kdo má Batman: Arkham City CE, Hitman Absolution: Deluxe PE, Far Cry 3: Insane E., Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition, Resistance 3: Survivor E. a Max Payne 3 CE? Mohli by jste mi v rychlosti říct jak na tom jsou? Kterou z nich se vyplatí koupit a kterou ne? Jak jsou na tom figurky? Díky :) Jenom takovej dodatek, sběratelku LOTR: WITN asi nemá vůbec nikdo co? :D Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 hodnoceni jak ve skole batman 2 hitman 3 farcry 3 FFXIII 4 RE3 1- Max Payne asi nejhezci figurka vubec Nelibi se mi figurky s velkou hlavou, muj osobni nazor,jsou fakt hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Žádnou z nic sice nemám, ale Hitmana bych určitě bral, už jen kvůli ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Žádnou z nic sice nemám, ale Hitmana bych určitě bral, už jen kvůli ceně. cena 1199 je furt takova vysoka,cena pomer vykon:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/hitman-absolution-deluxe-professional-edition-includes-exclusive-10-vinyl-statue/10623052.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/hitman-absolution-deluxe-professional-edition-includes-exclusive-10-vinyl-statue/10623052.html bohuzel na pc,ktera je vzdy o 400 -500 levnejsi nez ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 OK, tak díky, jinak toho Lotra nemáte nikdo? Chci vzít toho Batmana, možná FC3 ale to spíš, že jsem natěšenej na hru :) Resistance se ti podle všeho líbila ale mně přijde, že tam není žádnej zajímavej obsah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 OK, tak díky, jinak toho Lotra nemáte nikdo? Chci vzít toho Batmana, možná FC3 ale to spíš, že jsem natěšenej na hru :) Resistance se ti podle všeho líbila ale mně přijde, že tam není žádnej zajímavej obsah. Lotr se da koupit na originalky,ale je tam pouze zajimavy ten troll. Ten FC3 toho moc nenabizi bohuzel,mne osobne to nezaujalo a ohledne resistance 3 ta tam mela obsahu fakt hodne. Staci zadat na youtube hru a unboxing a vis do ceho jdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Tak samozřejmně, Lotra bych chtěl kvůli tomu trollovi a protože jsem mega-fan :D O kvalitách hry nepochybuju... pravděpodobně žádné nebudou. Far Cry 3 mi sběratelka taky nepřijde nic extra ale hra by měla být podle všeho super tak bych to mohl zkusit :) Resistance má hodně obsahu, to vím, jen se mi zdá, že nic zajímavého ale tak jestli doporučuješ tak asi vezmu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaLounX Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Jsem sběratel. Sice jich nemám moc ale sbírám sběratelské edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ok... podivný příspěvek :D Tak se třeba poděl o to co už máš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Nějak začínám mít pochyby o tom, jestli to má cenu. Nechci se vytahovat, ale myslim, že mám jednu z nej. AC sbírek tady v CZSK...ale zas...no nevim no. Je to složitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Četli jste to? http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/298090-nejpopularnejsi-stare-hry-opet-oziji-s-novou-retro-konzoli.html co na to říkáte? pořídit nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Viděl sem to, nečetl, ale určo bych to bral. Sehnat oldschool v dobrém stavu skoro nejde a emulátory...mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No právě, taky dost uvažuju o koupi, jestli bude za dobrej peníz. Je to možnost jak si zahrát staré pecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Ale taky by to chtělo ty pecky mít :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Mám doma pár her z NES, SNES a Sega Mega Drive...vyhrabal jsem je u babi na půdě. NES mám dokonce ještě s původní krabicí a třemi ovladači, ale ostatní konzole se tam nenašly, zbyly jen hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Já nemá. Sem mladý kuře a nic z toho sem moc nezažil...Gameboy sem měl, ale odnesla ho povodeň 2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Tak retron už fičí hodně dlouho, 5ka je jen další revize, pochybuju, že se k nám dostane, ani jeden předchůdce se tu neobjevil. Jako dávám přednost mít doma origo konzole ale zase je tohle šetrnější k místu a nemusím řešit hromadu redukcí a rozdvojek, takže možná někdy dokoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts