Platfus Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 http://www.jrc.cz/hra_ps3_injustice_gods_among_us_collectors_edition?utm_source=0&utm_medium=0&utm_campaign=Doporucujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 http://www.jrc.cz/hra_ps3_injustice_gods_among_us_collectors_edition?utm_source=0&utm_medium=0&utm_campaign=Doporucujeme Před 14ti dny vyprodáno a na dotaz, že pokud lidi nezruší objednávky nebo jim cenega nezašle víc kusů než bylo nahlášeno, tak nebudou. Ale tohle jsem měl i s Killzone 3 sběratelkou, kdy jsem pak šel přímo do obchodu a tam byla na skříni, ale na webu měli, že nelze již zakoupit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 To samý sem měl u U3 EE. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 (upraveno) Před 14ti dny vyprodáno a na dotaz, že pokud lidi nezruší objednávky nebo jim cenega nezašle víc kusů než bylo nahlášeno, tak nebudou. Ale tohle jsem měl i s Killzone 3 sběratelkou, kdy jsem pak šel přímo do obchodu a tam byla na skříni, ale na webu měli, že nelze již zakoupit :) jrc uz vetsinu sberatelek ma pres UK store. Vsechny collector´s co mam od nich jako GOW,MG:R atd jsou vzdy only for UK. Save je proto naprosto jiny, od cenegy je vzdy EU napis. JRC v techto ohledech patri mezi nejlepsi dodavatele. Casto tam jsou collector´s edice vystavene jeden (1-2 ks mozne koupit) den,takze o tom dav ovci nastesti nevi. V UK je stale dostupna,takze je zde velka moznost,ze tuto edici budete moc mit. jinak dalsi super shop sidlici na slovensku supergamer.cz taky sezene uplne vsechno,co se da koupit v UK,USA ,ale musite si casto priplatit. Ale postovne je vzdy levnejsi nez s usa:) Upraveno Duben 24, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Docela mně mrzí, že jsem tu Injustice sběratelku nekoupil, ale mám zase za její cenu mám novou Tomb Raider sběratelku a bazarovou sběratelku Maxe Payne 3:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Včera přišly 4 limited postery AC4 z USA a přijde Tomb Raider CE a artbooky. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 můžu se zeptat na kolik tě vyšel ten Tomb Raider CE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 mne stala i s postovnym 73 dolaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 to je pěkný já dal za novou 55 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 45 liber plus pošta, ktera sice byla 15 liber, ale dostanu k tomu zadara AC: brotherhood artbook z US edice a deník george w. z AC3. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 45 liber plus pošta, ktera sice byla 15 liber, ale dostanu k tomu zadara AC: brotherhood artbook z US edice a deník george w. z AC3.Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk takze vlastne jsi tomb raider ani nechtel:D ale vyuzil si k nakupu artbooku. gg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Ale chtěl :D Měl sem to objednaný od kámošky už předtim, ale potřeboval sem počkat na prachy :D Byl sem prodat 3x uplně nový zabalený AC3 a voni mi řekli, že mi za jednu daj max 250, že sou prej hodný, že to prej neni vůbec zabalený...zeptal sem se co je správně zabalený (AC3 je továrně zasvařený) a oni prej nějakej igelitán omotanej okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 tak jsem si objednal sfxt special edition na xbox v alze za par korun a ta ten hraci automat(arcada) je epic,akorat si ho clovek musi slozit+ comics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Coze to? :D Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 http://www.alza.cz/xbox-360-street-fighter-x-tekken-special-edition-d416272.htm#foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 tak to je husty oni to za den zlevnili o stovku, imposiburu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Jak je ten herní automat velikej ? :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 (upraveno) A co to má být ten mini arcade cabinet? To je jen nějaká plastová ,, figurka ,, :D nebo to i nějakým stylem funguje? EDIT: Aha, tak ono je to ,, prasátko ,, na mince - unboxing: Upraveno Duben 25, 2013 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 V určitým smyslu se ptám na to stejný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Mrkni na můj poslední příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 LoL :D To chci , akorát to není prasátko na mince , ale pokladnička :D neboli nedobytný trezor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Jakej je rozdíl mezi ,, prasátkem ,, na mince a pokladničkou? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Prasátko má tvar prasátka a pokladnička jakýkoliv tvar kromě prasátka , ale dost OT :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 je to velky 15 cm, siroky 10 cm. Jako za ty penize je to fakt must have. ja jsem si to objednaval game.uk.com za 59 liber a oni zrovna meli financni problemy,tak objednavku zrusili.takze to k necemu bylo dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Někdo, s kým si to určitě nechcete rozházet mi dneska (konečně, chvalapanubohu) přistál doma a pečlivým okem vás pozoruje.... Až se trochu zabydlí, určitě se pochlubí s více fotkami ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts