kingcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Jedina sberatelka, co mam, je MS Arctic Edge CE na PSP, ulovek z Aukra nerozbalena za 200.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Co v ní je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Hra+pěkná papírová krabička :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Konečně jsem měl trošku času a nafotil vám sběratelku Dead Island Riptide. Potěšila do češtiny lokalizovaná krabice i Návod jak přežít. Bonusové věci byly v krabici "zabalené" v kartonových ústřižcích a byly od nich i trošku špinavé. Zapalovač je ocelový, kvalitní benzinový se škrkacími kameny. LED baterka je na mou tlapu trošku malá, ale má ocelové tělo a velmi dobrou svítivost. Je na tři AAA baterie. Karta přežití má velikost jako kreditka a je z nerezové oceli. Kromě různých prkotinek má ostrou čepel a také malou pilku. Zato "ručník" je tak trošku podvod. Je to prakticky jen papírová huspenina, která se po odstranění folie rozpadne. Takže pozor, "ručník" neotevírat. Za tu cenu (tuším něco kolem 1.300,-) se jedná o povedenou edici, hlavně díky kvalitní baterce a zapalovači. Naopak "ručník" je naprosto zbytečný. Teď k další věci. Mám na prodej/výměnu za starší ps3 hry pár steelbooků. Jedná se o steelbooky Crysis3, Tomb Raider (velikost ps3 krabičky) a Bioshock Infinite (o něco větší než ps3 krabka). Pokud má někdo zájem, napište pmku a domluvíme se ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Mě ta dead island moc nepotěšila. Mám jich doma 5 ale nic moc :D Comty steely? Tomb Raider a Infinite? Píšu Pm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Zato "ručník" je tak trošku podvod. Je to prakticky jen papírová huspenina, která se po odstranění folie rozpadne. Takže pozor, "ručník" neotevírat. Není ten ručník do vody ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Není ten ručník do vody ? Absolutně ne, je vidět na čtvrté fotce v krabici na těch kartonových ústřižcích. Kdyby se dal do vody, určitě by se rozpadl. Jinak zatím jsou všechny steelbooky zamluvené borcem, co napsal nejdřív. Pokud by to s ním nevyšlo, budu odpovídat na pmka podle toho, v kolik hodin mi přišly (dřívější mají přednost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExisteRcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Absolutně ne, je vidět na čtvrté fotce v krabici na těch kartonových ústřižcích. Kdyby se dal do vody, určitě by se rozpadl. Ten ručník je rozhodně do vody :) Nerozpadne se tady to máš ukázané :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Tam jsem to právě viděl tak jsem se divil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Sorry za OT.. ale Indian FTW :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Tak to tedy čumím ;) To jsem nevěděl... No nic, žádný kalousek z kandelábru nespadl, člověk se pořád učí. Jinak samozřejmě baterie do baterky a benzín do zapalovače se musí dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Jsem dneska zjistil že jsem v roce 2005 dostal od rodičů sběratelskou edici Gta San Andreas, prostě tak propátrávám net a najednou vidím že úplně stejnou knížku mám, ale bohužel to cd se soundtrackem nemám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Není tu dobrá duše co by mi půjčila PayPal na jednu transakci? Pouze důvěryhodní-platil bych předem složenkou-na účet/adresu. Smutně koukám. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Veď si ho založ, je to zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Nemám kreditku/platebku. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Založ, je to zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Ale nemám způsob jak tam dostat prachy. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Přes PSC ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Počkej přes pejsejfky to de? Páni to sem nevěděl dík. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Jojo jde, koupíš a tam vložíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 A to musim mít k tomu ještě bankovní účet? Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 tak konecne doma za 699,- a na ebay to nekdo koupil i za 999 dolaru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Fungl nová? Já kupoval za 1.8 komplet novou z gamescape. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 je pouzita,kod byli pouzity,ale ty mam. Jinak skoro netknute,asi od nejakeho sberatele,kteremu to asi nekdo prodal. Jinak pro mne je to nejlepsi AC edice. V tuto chvili vlastnim vsechny edice co jsem chtel. Kdybych to vzal podle cen na ebay za ktere se to prodalo,tak okolo 150 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Cg nice :) Otázka na lidi s god of war A CE. Je v ní něco česky? Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts