Friberg Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Tak já se taky pochlubím co mám :) Takže Resistance 3 survivor edition, Driver SF collectors edition, Killzone 3 helghast edition, Aliens colonial marines collector's edition, mass effect 3 n7 collector’s edition. Dále mám speciálku Infamous 2. Jinak 40 her v krabičkách na PS3 dále také mám 61 PS2 her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Helghast edice byla celkem hodně našlapaná, ale provedení helmy nic moc. Aspoň ten Sniper vypadal dobře. Jinak celkem mám doma něco okolo 140 her na PS3 z toho cca 25-30 steelbooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Ta Helgast edice je fajn, figurka a helma jsou ok, akorát ta helma je moc malá a to mě fakt štve, mohli to udělat mnohem větší (jako Halo 3 Legendary Edition). Co se týče limitky Aliens: CL tak mě docela zaujala za tu cenu, ale jsem poměrně rád že jsem jí stejně nevzal, když jsem jí před pár dněma viděl naživo v UK (překvapivě za 20 liber aneb 600kč taky) tak mě překvapilo jak byla malá a taková divná, "nedodělaná". Jinak kdo všechno se tu chystá na speciálku/kolektorku GTA V? Chtěl jsem vzít kolektorku ale kvůli tý cenně bych neměl na ostatní limitky, tak beru jen speciálku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 popravde vyhodit tolik penez za tak hnusnou CE GTA5, sry ale musel bych byt totalni ♥♥♥♥♥. Nic tam neni, patri mezi nejhnusnejsi CE edice po RE6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 nevite jestli se da sehnat za nejakou hezkou cenu GTA IV collectorka? hrozne moc ji chci, ale nasel jsem ji pouze v US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Ani ta collectorka té čtyřky nic moc. Mám ji doma, a na GTA to není vůbec žádná sláva. Čekal bych rozhodně více. Stejně tak si nechám ujít i tu od pátého dílu. Vůbec mě to nezaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 spis mne zajima jak bude vypadat press kit GTA5 novinarska verze, ty jsou vetsinou nejhezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aankh Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) Ako tu už bolo povedané, Helghast Edícia KZ3 je bombastická až na tu nedorobenú helmu. Ten dojem budí asi tie lacne vyzerajúce oči. Ten kto to má na svedomí by si zaslúžil minimálne zopár na solar. Úplne inak je to ale s veľmi limitovanou "LIMITED Helghast edition" ktorá sa od obyčajnej líši tým, že má oči podsvietené a je mnohonásobne drahšia a vzácnejšia. Smola je, že nebola určená pre EU región. Moje PS3 LIMITKY: 007 Quantum of Solace Collector’s Edition Arcana Heart 3 Limited Edition Assassin's Creed Collector's Edition Assassin's Creed Brotherhood Limited Codex Edition Battlefield: Bad Company Gold Edition BlazBlue Continuum Shift Limited Edition Batman Arkham Asylum Collector's Edition Bayonetta Climax Edition Bioshock 2 Collector's Edition Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition Brothers in Arms Hell's Highway Steelbook Edition Castlevania: Lords of Shadow Collector's Edition Clive Barker's Jericho Special Edition Dante's Inferno Death Edition Dead Space 2 Collector's Edition Demon's Souls Deluxe Edition Deus Ex Human Revolution Collector's Edition Devil May Cry 4 Collector's Edition Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition Fallout 3 GOTY Collector's Edition + Official Strategy Guide Far Cry 2 Steelbook Far Cry 2 Wooden Box Collector's Edition Far Cry 3 Insane Edition Gran Turismo 5 Signature Edition Heavy Rain Special Edition inFamous Special Edition Killzone 2 Collector's Edition Killzone 3 Helghast Edition Little Big Planet 2 Collector's Edition Mafia 2 Special Extended Edition MAX PAYNE 3 Special Edition Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots + Limited 2 disc (BD + Sountrack CD) Mortal Kombat vs. DC Universe Steelbook Edition Prince of Persia Steelbook Edition Prince of Persia The Forgotten Sands Collector's Edition Resident Evil 5 GOLD Collector's Edition Street Fighter 4 Collector's Edition Tekken 6 Limited Edition Tekken Tag Tournament 2 We are Tekken Edition The Cronicles of Narnia Steelbook edition The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition Turok Steelbook Edition Uncharted 2: Among Thieves Collector's Edition + Official Strategy Guide Vlastnim aj hrbu PS2 hier. Zberatelské mám iba tieto: Killzone Collector's Edition Metal Gear Solid 3: Snake Eater METAL EDITION Resident Evil 4 Limited Edition Steelbook Silent Hill 2 Special 2 DISC Edition Unlimited Saga Collector's Edition Upraveno Srpen 8, 2013 uživatelem Aankh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 No za tu cenu co se Kz3 Helghast původně prodával, mohla mít ta helmy oči taky podsvícený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aankh Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 MOJ POSLEDNÝ PRÍRASTOK: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 spis jsem hod foto techto, nez beznych edici k dostani. Treba tuto edici GT jsem objevil doma pri uklizeni pod posteli,uplne jsem na to zapomnel:) Assassin's Creed Collector's EditionBayonetta Climax EditionMetal Gear Solid 4: Guns of the Patriots + Limited 2 disc (BD + Sountrack CD) Mortal Kombat vs. DC Universe Steelbook EditionThe Cronicles of Narnia Steelbook edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aankh Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 JASNÁ PÁKA ;) Cez víkend si na to skúsim nájsť čas :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 AC1 CE předpokládám s 10" Altairem co? Mňam mňam :) Fotečky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aankh Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Presne tak :love: . Je to moja najoblubenejšia kolektorka ktorá má pre mňa aj najväčšiu hodnotu. Síce Brotherhood Codex Edícia nie je zlá, AC1 kolektorka je proste AC1 kolektorka...kupil som ju asi od najväčšieho AC zberateľa s akým som mal tú česť. Mal 2 ks. Kupil som odbalenú verziu (80,-€) lebo za neodbalenu chcel 200,-€ :sorry: Aspoň zatial pripájam fotku spred roka keď som sa začal rozbiehať...je tam aj ten AC1 no chýba tam toho veľa v porovnaní s dneškom samozrejme, detajlné fotky urobím ako som slúbil :roll: Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem Aankh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 ja jsem rano pri odchodu udelal rychle foto, jak to mam doma na sobe nahazene:) Zbyva mi jeste mesic nez se nastehuji do sveho domu,kde si to vsechno vystavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Songbird celkem závidím no :) Co je to vedle Deus Ex? Vypadá to jako knížka s pozlaceným obalem, Fable 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Řekl bych , že to je Soul Calibur V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 TTT 2 We Are Tekken,To pozlaceny Soul Calibur V, Dark Souls limited edition,deus ex. Songbird jsem si koupil u xzone za 2499, kvuli tomu,ze tam davali jeste zdarma steelbook, u alze to maji za 2419 ale bez steelbooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Yop taky sem to tam koupil, ale steelbook mě nasral že má PC velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 neco pro fajnsmekry :D http://games.tiscali.cz/tema/saints-row-iv-nabizi-za-vlasy-pritazenou-edici-za-milion-dolaru-63684 jedina na svete :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Tak ty bonusky jsou opravdu libové ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 neco pro fajnsmekry :D http://games.tiscali.cz/tema/saints-row-iv-nabizi-za-vlasy-pritazenou-edici-za-milion-dolaru-63684 jedina na svete :D jdu vsadit sportku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 škoda, že to není sběratelka ke hře, ale jen kopa věcí, které si pracháči můžou tak jako tak koupit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 jinak moje tady http://xdante1986.rajce.idnes.cz/aktualni_9_08_2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Ty kráso, jakou to má hodnotu všechno dohromady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts