Mappleton Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak si říkám,taky jsem se ze začátku tak blbě ptal,ale chápu,že už to někoho nebaví...máš tady o tom 15 stránek,zkrátka máš ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zpráva od c4evy: [2011-12-12 07:39AM UTC] <c4eva> silver bullet complete, benq lt 3.0, all backups booting fine on 14699, tested space marines, bf3,gow3,halo anniv, xgd2 bo, will do phat liteon tonight! Takže LT+ 3.0 pro Benq je hotový a ještě dnes ho chce c4eva udělat pro Phat Liteon. Nejspíš ale firmwary nebudou vydány dřív, než bude nový Xbox Backup Creator, který bude umět hry pro něj ripovat. A o XBC nejsou zatím žádné informace, takže klidně už může být hotový, stejně tak na něm ani nemuseli začít dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 super skvělá zpráva.slimy budou asi jako poslední že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 super skvělá zpráva.slimy budou asi jako poslední že ? Jo, skoro poslední, většinou c4eva udělá BenQ, Phat LiteOn a Samsung, potom slimy a potom Hitachi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Neboj urcite to pujde rychle a dockame se vsichni.Hlavne sem nepiste jak dlouho a kdy to bude.Hned jak to bude tak se to tu ukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Tak ted je to k ničem udkyž není ješt abgx takže člověk stejně musí čekat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 čaues, jak je to, když sem nebyl při tom tichém updatu na livku, takže nemám ban ani flag. Ale kdybych se připojil na livko s originálkou a pak šel třeba offline další den s pálenkou a pak zas sem tam někdy zapl livko s orig. Tak flag byhc neměl dostat... jen budu muset si nastahovat ty updaty že? Ještě jedna věc, je nějaká hra která nejde takhle updatovat a nerozjede se pálená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Jakmile vlezeš na live , tak se ti stáhne tichý update okamžitě - aniž by jsi hrál . S tím jsou spojené všechny další problémy . Konkrétně která hra ti vůbec nepůjde se říci nadá . Někomu to jde někomu ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 no to já vám že se mi stáhne to svinstvo, ale jde mi o flag nebo ban,.. teoreticky bych neměl dostat, když budu na livku přes originálku ne?.. pálenky jsem hrál a pálenky hrát budu i po tom :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 ..protože jde mi o hraní forzy online s originálkou :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 No já myslím, že jakmile spustíš nějakou pálenku s tím updatem, tak se ti oflaguje konzole. Jistej si tím ale nejsu, počkej co ti odpoví Toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 právě, když bych hrál tu pálenku pak offline, tak jestli k tomu může dojít :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Už se to zde řešilo tolikrát . Nikdo přesně neví co vše si MS dokáže z konzole stahovat a o tom jestli je na konzoli flag už nejde zjistit . Program xval už není rozhodující . Hodně lidí hraje na LIVE i s flagnutou konzolí a ban ještě nedostali , protože banová vlna už nebyla snad dva roky . A až bude , tak stejně se nebude vědět přesně z jakého důvodu se ban dostal . Takže nemá cenu se na to takto ptát - nikdo ti přesně nemůže odpovědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Jde nejak zprovoznit hru kdyz jsem stahl tichy update? Neco jsem slysel ze to jde nejak s usb nebo co? poradite me? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Jde nejak zprovoznit hru kdyz jsem stahl tichy update? Neco jsem slysel ze to jde nejak s usb nebo co? poradite me? Diky http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-update Jestli nehraješ na live , takraději doporučuji v nynější situaci RGH a budeš mít po problémech. Nemusíšvypalovat hry , nepotřebuješ flash – hraje se jen z HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 A to jde hrát z HDD bez flashe stáhnuté hry? To jsem nějak nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 google.cz a najdes vse neplacejte na fora furt dokola to stejny ..fakt jak trdla vzdyt trochu zapojte hlavu pak tu clovek neco hleda a nez najde tak se musi proklikat tisice blbostma ... zlaty anglicky fora fakt ze jo ta kvalita je uplne jinde kazdej nejdriv hleda nez da otazku ... jinak RGH mas tady ukazku a kdyz se podivas na uvodni stranku console fora a pak das xbox 360 pokec tak tam je napis RGH a vse kolem nej nebo jak to tam je a i decko to najde zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Myslim to jinak nez asi chapes. Mam LT 2.0 Xbox slim a stahl se tichy update. Pise to disc not supprted nebo neco podpobneho. Jde me o to jestli nejak hru spustim nebo musim pockat na LT3.0. O RGH nemam zatim zajem. Diky http://console-forum.net/tema/133883-jak-rozjet-hry-xgd3-kdyz-je-hlaska-quot-unreadable-disc-quot-zpusobeno-tichym-updateJestli nehraješ na live , takraději doporučuji v nynější situaci RGH a budeš mít po problémech. Nemusíšvypalovat hry , nepotřebuješ flash – hraje se jen z HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Myslim to jinak nez asi chapes. Mam LT 2.0 Xbox slim a stahl se tichy update. Pise to disc not supprted nebo neco podpobneho. Jde me o to jestli nejak hru spustim nebo musim pockat na LT3.0. O RGH nemam zatim zajem. Diky Dal jsem ti tam odkaz na příspěvky jakým způsobem to jde spustit než vyjde LT+3.0 a nebo RGH jako také možnost . Tak co jsem na tom nechápal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 No právě, asi jak říkáš nemá to cenu řešit.. a jestli nebyla dva roky banová vlna a ještě dva roky nebude, tak do té doby vyjde třeba nová konzole :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Dotaz: Tichý update se asi netýká mechanik Samsung nebo se mýlím? Už podle toho, že se pro něj nevyvíjí nový FW 3.0. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Tichý update se týká všech konzolí Xbox 360, které se připojí na Live. Co se týká FW 3.0 pro Samsungy, tak bude až po Lite-on a BenQ mechanikách. Takhle to bylo myslim i u FW 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Dneska se mi Xbox tiše připojil k wifi ikdyž to po něm nikdo nechtěl.Stáhnul si update když nemám účet ani jednu hru?Btw když mám flash tak se dá hra uložit na HDD a pak hrát z něj bez dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenArrow Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Záleží jestli se připojil na xbox live nebo ne,ale to si nejsem jistej,co bych ale udělal je zahesloval si tu wifinu,už máš ten xbox live? Vykašli se na flash,kup si nějaký hry..Mohli by jsme dat battlefield proti sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Nemám, teď když je taková situace tak ani na live nepolezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.