katama Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 staci nahrat tittle update a frci to napohodu :) jak ho nahraji ? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jak ho nahraji ? dik za info http://console-forum.net/tema/133109-problem-s-hrami/page4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikas Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Dobrý den koupil jsem si xbox přes inzerát ale přes xval jsem zjístil že mám Ap25 challenge failed a hry z ochranou AP25 nespustím takže se pracuje na opravě nebo na novém flashy a hry opět pojedou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ano pracuje se na novém flashi lt+3.0 ale ceka se jeste co udela novy dashboard.. kazdopadne se nepripojuj na live kdyz mas flag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Dneska jsem se ze srandy na chvilku připojil na LIVE a MS mi v System Info zase vyměnil čísla a vyměnil tabulku Dae.bin. Raději už tam nebudu chodit a koledovat si o problém. Nicméně XGD3 hry přes Title Update stále fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiiss Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 to já zprovoznil MW3 a ze zvědavosti jsem šel na live a hrál multiplayer a po vypnutí hry jsem jí už zas nespustil a ani když jí zpátky upravil přes title update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nevim jak je to možný, ale na live normálně chodím a jdou mi všechny hry.. A nejsem jediná, kámošovi jdou taky.. Furt čekám, kdy mi další den nějaká hra nepůjde a zatím jsem tomu unikla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nevim jak je to možný, ale na live normálně chodím a jdou mi všechny hry.. A nejsem jediná, kámošovi jdou taky.. Furt čekám, kdy mi další den nějaká hra nepůjde a zatím jsem tomu unikla :) Nemáš třeba mechaniku Samsung? Ta AP2.5 neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nene, Lite-onku..Jsem myslela, že to třeba stáhli, když to dělá problémy i na origo xboxech, ale někdo tu psal, že se včera připojil a že nějakou hru nerozjel, tak fakt nevím jak to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Dneska ráno blog Kotaku přinesl informaci, že tento nový Xbox Dashboard vyjde 6. prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nene, Lite-onku..Jsem myslela, že to třeba stáhli, když to dělá problémy i na origo xboxech, ale někdo tu psal, že se včera připojil a že nějakou hru nerozjel, tak fakt nevím jak to je.. Tak máš možná štěstí na hry, některý prej jedou, ale u každýho je to jinak. Zkoušela jsi jich hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 co delam spatne? pres horizon normalne dostanu ten title update na flashku, vlozim ji do xka, vidim ze tam ten title update v games je, vypnu a zapnu xko, hra je ve vnitř, pustím ji a pořád mi to nejde spustit, hodi mi to tu hlasku ze disk neni podporován..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Takže to mi chcete říci, že s hraním na liveku je konec? Nebo existuje už nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Já Se Chci jenom zeptat nevím jestli to bude někdo vedět jak bude ten LT 3.0 tak bude stačit udělat image XGD 3 a pak třeba projet abgx nebo se to bude muset stahovat znovu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 ano, stačí image projet v novém abx360 až vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 BF3, GOW3, Driver, MW3, MW2..vše v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votr Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Dneska jsem to jen tak zkusil a funguje to i bez flashky. Postup je daný,to je jasné.Ale aby jste k pouštění her nemusely pořád používat flashku,tak dejte u updatu na usb storage move a ono se to kopne na hdd. (copy nefunguje) takže jen takový malý poznatek,páč já používám externí 3,5" Hdd a nechtělo se mi pořád ho zapojovat na zdroj a další kabel,no otrava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Všechny XGD3 hry mi s Title Update fungují, ale XGD2 hry (6 her) nefunguje ani jedna. Docela by mě zajímalo proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jak xbox pozna pri spusteni hry ze sem tam daval nejakej title update? me to porad nedava smysl.... pride mi ze kdyz ji tam dam tak se nic nedeje a nema to zadnej vyznam..... muzu ho "move" do xboxu ale to je takvsechno, nemel by jit nejak otevrit nebo tak necco? už sem bezdradnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jak xbox pozna pri spusteni hry ze sem tam daval nejakej title update? me to porad nedava smysl.... pride mi ze kdyz ji tam dam tak se nic nedeje a nema to zadnej vyznam..... muzu ho "move" do xboxu ale to je takvsechno, nemel by jit nejak otevrit nebo tak necco? už sem bezdradnej a jaká hra ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jestli tuším tak jediný xgd3 hry který mám a nejdou mi je skyrim a mw3, na skyrim kašlu, to mw3 chci strašne moc rozjet.... dělam všechno podle návodu, ale pořád nevim jak si to ta konzole přebere že sem tam vůbec něco dal, podle mě o tom při spuštění hry vůbec neví a proto mi to nejde..... těžko říct, nevim si rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Měl jsem taky stejnej problem, ze se mi to nechtelo rozjet . Ale uz z drivejska jsem mel flashku naformatovanou v Xboxu (nejelo to). Tak jsem ji jako by v xboxu zase "odformátoval" a znovu v Xku naformátoval (byla uplne prazdna), nasel jsem si Title Update pro mou verzi Media ID a jede mi to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Nevíte kde sehnat Title Update pro Batt. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Treba tady: http://console-forum.net/tema/133121-odpojte-si-flashnutu-konzolu-z-xbox-live/page8 předposlední příspěvek......pročti si tohle vlakno celý a budeš vědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Děkuji ti mockrát !!!!! :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.