Rutas Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Mám 3.55 debug a nainstaloval jsem multimena, jenže po spuštení se seká, takže vyrestartiji ps3 a jede normálně, vyberu hru a ps3 se zasekne... Co dělám špatně? Díky moc, poslední dobou jsem s ps3 docela zoufalej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Použi multiMan 2.09 BASE a následne urob update 02. Oba pkg súbory nájdeš dole na odkaze. http://ps3.dashhacks.com/downloads/multiman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Zase to samý, pohyb v tom multiman xmb menu je v poho, ale kdyz vyberu hru a dám x, tak zčerná obrazovka a nic :( Postupoval jsem podle návodu, ale nemam bd-emu, vadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Já už prostě nevim, gaia jede v poho :(. co se to pos***o???!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 BD emu nevadí iba to odklikni a skočí to do mM menu. Stalo sa to aj mne. Vymaž to celé, hry presuň inde, vymaž zložku GAMES a potom to znova nainštaluj cez pkg. Hry následne znova presuň do GAMES ktorú ti mM vytvoril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak jsem si chtěl udělat zálohu savu na GT5 a hlásí mi to že mi to nedovolí, co to má znamenat?Na resident evil 5 jsem dal copy-na flash disk a vše ok, ale na gt 5 to nejde, nechci o něj přijít, jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Tak jsem vše udělal a šlo to jenom jednou, potom mě multiman vrátí do xmb a tam je hra z mechaniky a ne ta co jsem vybral. Co jsem udělal špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 zkus restart PS3 nebo jinej manager.(jestli ti jde Gaia tak bych to neřešil, nwm proč ale kámošovi taky multiMAN prostě nešel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 a jaká je nejnovější gaia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 myslim že Gaia 2.07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 tak jsem vypalil crashe bashe 5 v deamonu a vybral jsem ten nejmenší soubor, rychlost 10x, velikost asi 188mb takže vypalování bylo v pořádku. Spustil jsem Mm (tu kartu ps/ps2 a slot 1 mám)zobrazí se hra, dám trojůhelník a load (psx/ps3) a black screen :(, ale nezasekne se... Jak můžu spustit vypálené ps1 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Použi túto aplikáciu a nemusíš to hnať cez mM. http://ps3.dashhacks.com/downloads/one . V mM sa táto položka nachádza v časti game hore (ikona disku). Najprv vlož CD a potom spusti aplikáciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 there's no PSX CD in :D fakt už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 zkus to ještě přes multiMANa, ale udělej tohle: hru dej do mechaniky, v multiMANovi spust Filemanagera a v nem jdi do dev_flash/ps1emu/ps1_emu.self pokud se ti ani teť hra nenačte tak už je to divný a nejspíš tahle hra zatim nepůjde, dokud se nenajde jina metoda špuštení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Nemůže to být tím, že mám rebug? Obě hry(spyro 1, crash bash)jsou prý funkční, ale já furt nic... nejradši bych to k někomu dal at se na to koukne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 nebo to můžeš mít špatně vypálený/nebo si stáhnul špatnej img hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 na ps1 s chipem to funguje :D nenašel by se někdo s Prahy, kdo by se na to kouknul? Fakt už nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ale ja viem. Používaš síce Demon Tools, ale podľa skúseností viem, že je úplne k ničomu na vypalovanie podobných hier. Potrebuješ Alkohol120% a v položke profil pri vypalovaní image súboru musíš zadať PlayStation a následne zvoliť veľmi malú rýchlosť vypalovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Takže díky moc, ps1 hry už fungují.Zato ty ps3 mi v Mm asi nikdy fungovat nebudou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ale budú, stačí ich vymazať a znova nahrať do zložky GAMES. Zaleží koľko ich tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 To jsem udělal a nechal jsem potom Mm aby GAMES vytvořil a dal jsem tam jen BF3 a zpustil mi ho jen jednou pak už nikdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ted jsem zjistil že v crash bash běží čas 2x rychleji tj 1s=2s, de stím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 A v crash team racing je 31s=39s :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Dá se s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rutas
Mám 3.55 debug a nainstaloval jsem multimena, jenže po spuštení se seká, takže vyrestartiji ps3 a jede normálně, vyberu hru a ps3 se zasekne...
Co dělám špatně?
Díky moc, poslední dobou jsem s ps3 docela zoufalej :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.