buddyfriend Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Co rikate na novou generaci iPodu? Jak se Vam libi iPhone oteviram diskuzi o vsech applech (od iMaců, přes MacBook a iPod až po iPhone) Označeno jako Důležité ~ TypeK^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 halo?? pls poradte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 zejtra by mi měl přijít ipod classic 160 GB tak až příde tal dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 zejtra by mi měl přijít ipod classic 160 GB tak až příde tal dám vědět ok dik, kdyztak mi napis pm nebo neco tak dost me to zajima ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 tak co ten ipod tmaturo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 starej iPod us neni na trhu, koupis ho tak akorat v bazaru a to bych nedelal protoze nevis co s tim gdo delal a kolik ten HDD bude mit vadnejch sektoru jinak novej iPod Classic je tenci nez starej iPod Video a taky ma vylepseny menu, potom zvysena vydrz baterie a myslim ze ji kontrastnejsi display (ale tim si nejsem jistej) a tlustej rozhodne neni, ma 1cm, na to jakej to ma HDD a ze tam musi bejt jeste baterka a vubec na to kolik to umi veci tak je to super tenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Takze lidi...Muj sen se vyplnil...Budu mit iPod Classic 80gb Black :) ...Bracha za 2dny prileti z Londyna...Koupil me ho tam :) Takze az ho budu mit taky reknu nejaky info...Ale vim ze to bude neco neuveritelnyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 tak co ten ipod tmaturo?? nepřišel, snad v pondělí, nebo v úterý, nebo ve středu,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Takze lidi...Muj sen se vyplnil...Budu mit iPod Classic 80gb Black :) ...Bracha za 2dny prileti z Londyna...Koupil me ho tam :) Takze az ho budu mit taky reknu nejaky info...Ale vim ze to bude neco neuveritelnyho :) Mně příjde asi v pondělí 160 GB silver. :-) Je to o tolik z Londýna výhodnější? Příjdeš o možnost 2. letý záruky. Můj první iPod (2.generace) mám z r. 2002...10GB - to byla v tý době věcička :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 O zaruku neprijdu...On me ho doveze a necha si ucty, zaruku atd...No a kdyz se stim neco stane poslu mu ho no...Ale neverim tomu ze se iPodu neco stane :) Je to zkoro stejyn jako v Cesku ta cena...Kupoval ho primo v Applu za 160liber=6400kc... Uz se stasne tesiiim! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 no tak s tim ze se mu nic nestane nwm. ja mel dva ipody a voba sou rozbity shuffle nak upe prestal fachat a ipod mini ma podelanou baterku nabijim do 100% a pak mi to funguje tak deset minut. o new ipodu sem taky premejslel ale pak sem si rek k cemu by mi bylo 80gb hudby u sebe stejne to nemuzu poslouchat vsechno najednou. je to dobry akorat na filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 no tak s tim ze se mu nic nestane nwm. ja mel dva ipody a voba sou rozbity shuffle nak upe prestal fachat a ipod mini ma podelanou baterku nabijim do 100% a pak mi to funguje tak deset minut. o new ipodu sem taky premejslel ale pak sem si rek k cemu by mi bylo 80gb hudby u sebe stejne to nemuzu poslouchat vsechno najednou. je to dobry akorat na filmy. no, to ej otazka, ja se ted rozhoduju mezi ipodem a slimem...dragunov: pak teda sem napis jaky je a pripadne hod fotky pls ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Inac aj Ipod Touch nieje na zahodenie (iphone bez telefonu) . To ovladanie sa mi strasne lubi ten multitouch displej je paradny . Ma to malu pamät ale fakt odporucam ten displej to nahradza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Je lepší si počkat na iPhone...tedy jestli se v čechách někdy dočkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 co třeba ebay ??? cca 11k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 co třeba ebay ???cca 11k jo to je ale otrava furt shánět hacky a rejpat se v tom. Apple je a bude s ochranou stále napřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 kdyby nekdo chtel tak prodam ipod 30gb!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 mate uz nekdo teda ten novej classic???:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Sry lidi ale dneska ho jeste nemam :( Bracha priletel b 17hodin a to jsem teprve vyjizdel z Prahy do Brna...Uz bylo pozde takze jsme se dnaska nesetkali...Ale zejtra uz na 100% dame spolu sraz a vecer tu neco pekneho napisu :) Zatim :) EDIT: Jinak iPod Touch je naprosto uplne genialni to jo...Ale 8gb nebo 16gb je prece jen malo...Pro me by to treba stacilo ale kdyz porovnam ceny meti 80gb a 8gb Touchem a 160gb Classic a 16gb Touchem tak se me zda lepsi Classic...Ale jinak je to absolutne uzasna vec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Já čekala asi 2 roky na něco takovýho jako je iPod Touch s velkým displayem. Myslela sem, že nahradí starý model, který už se prodává několik let. Zklamání bylo, že má jen flash disk a naprd malou velikost. Vzhled je stejnej jako iPhone a ten si chci v budoucnu koupit. Zatím budu mít classica, tak je mi v celku jedno, kdy k nám iPhone příjde. Už se těším na lepší zvuk Apple Lossless, můj starej to ještě neuměl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 heeej dragunove tak co ten ipod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 hoj .. chtěl sem se zeptat co dáte na 160 GB iPod ??? to máte tolik MPtrojek že je chcete ít furt u sebe ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Mám 8Gb Nokii a stačí to na MP3 uplně v pohodě. Ale jak se říká místa není nikdy dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 njn to by museli mit hoooodne mp3jek ... buddy z toho uz tak nak vycouval rikal teda ptze pste 60 gb je na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Pro me by to bylo malo, mam asi 1200gb mp3, takze bych bral jen 160gb ostatni je malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.