Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 864
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

je to odkaz na torrenty :

tenhle je na osx86 pro intel :

http://thepiratebay.org/tor/3868389/Mac_OS_X_10.5_Leopard_%5BToH%5D-RC2_SSE3_SSE2_Intel_Only

a tenhle je pro amd i intel

http://thepiratebay.org/tor/3497330/Mac_OS_X_10.4.6_x86_Install_DVD_(JaS)

instaloval jsem to na obyc acera a jede to jedine mam problem ze nezna moji grafiku

odkaz na stranky projektu oxs86:

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

Odesláno

Ja urcite ja :D

Heej ale ja sem jak uchylak...Porad na nej myslim...Uplne se tesim...Jeste ze me vcera kamos ve skole dupl na palec u nohy a musim byt povinne asi do patku doma :D Hahaha...Bude casu na hrani :D

jahodo kdyby jsi chtela klidne prijedu a zpusobim ti taky mensi uraz (dupnuti na palec?Neni to takova bolest ale proste musis byt v klidu :D )aby sis ho mohla co nejvic uzivat :D ?

Odesláno

Tak dnes me priveze kuryrni sluzba balicek v rozmezi 14:00-16:00 :twisted:

Ale NENAVIDIM Ceskou Postu!

Vcera jsem byl cely den doma (mam tu nohu v pr...).Ctu sio a a najednou slysim zvonek, vystartuju z postele celej nadrzenej (doslova) jak si prevezmu muj vysneny balicek.I pres bolavej prst jsem dobehl ke dverim (ani tu bolest jsem nevnimal :D ) a otevru......Nikdo nikde.....Uz jenom vidim jak ten hajzl naseda do auta a ojdizdi...Melem jsem se rozbrecel :D .Sel jsem do schranky jestli me tam neco nenechali a nic...Tak jsem sel na internet kde si sleduju svoji zasilku a tam napsany:

''Po neúspěšném pokusu o doručení byla zásilka dne 13.11.2007 uložena na poště 60010 - Brno 100 - adresát nebyl zastižen''

Tak jestli cekaji za dverma asi 8vterin to neni moc....

Dnes jsem volal na reklamace a samozrejme nikdo o nicem nevi tak jsem se na to vystval a objednal si jeste za 80kc kuryra abch nemusel jak blbec jezdit na druhej konec Brna.Ach jo...

Odesláno

Lidi me se lepi smual an paty LOL :D :(

Jak jsem psal mezi 14:00 az 16:00 me to meli dovizt...

Je 15:30 tak jsem tam volal...Rikal sem ty zensky ze se chci jen ujistit zda to dnes dovezou...Ona jen ''momenticek''...

A prej ''No mame tu problem...Ten ridic mel prave ted havarku jeste nevime zda to dnes dopravime''.Ja jen hmmm super a bude to vubec dnes?

Tak me prej zavolaji :D Hahaha...Snad ten ridic trpi OMG... :dozey:

Ale stejne si myslim ze si to vymyslela...

Odesláno
njn čp jak vysita....... ja jednou byl doma nemocnej a neco melo prijit a ani se neobtezovali to hledat a rovnou hodily do schranky takej ten papire.

Witek: ten je strasne velkej na mp3 prehravac kup new nano to je krasne malinky a ma i videa a 8gb staci

Jn, měl jsem Nano v ruce.. a je moc hezkej.. ale takle, když třeba koukam na filmy/serialy tak sebou taham PSP a Touch je proti němu prcek..

Lidi me se lepi smual an paty LOL :D :(

Jak jsem psal mezi 14:00 az 16:00 me to meli dovizt...

Je 15:30 tak jsem tam volal...Rikal sem ty zensky ze se chci jen ujistit zda to dnes dovezou...Ona jen ''momenticek''...

A prej ''No mame tu problem...Ten ridic mel prave ted havarku jeste nevime zda to dnes dopravime''.Ja jen hmmm super a bude to vubec dnes?

Tak me prej zavolaji :D Hahaha...Snad ten ridic trpi OMG... :dozey:

Ale stejne si myslim ze si to vymyslela...

OMG :lol:

Odesláno
chceš říct že iPod Touch a iPhone má horší displey než PSP? :)

Né... tim myslim že když budu chtít koukat na filmy, poslouchat muziku, tak sebou už nemusim tahat "velký - těžký " PSP ale můžu mít iTouch, kterej je tenkej, má dobrej displej, a 16GB na moje files ;)

no itouch je o kousilinek mensi nez iphone to si radsi pockej at s tim uzes i volat a psat sms

.......čekat ? :P

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu