corvette Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 nano je hezky akorat na videa moc neni pac ma na to moc malej display a malou pamet ale na hudbu nic lepsiho asi neni...teda myslim to 8gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 iPod video v 80Gb a hlavně 160Gb verzi je ještě dražší a novjejší ani nevím jestli už je,ale v ČR určitě ne. Omlouvam se ostatnim, ale co to COECE placas???? Minula generace mela oznaceni iPod video, ta letosni je oznacena iPod classic....ale v podstate je to ten samy, jen s vetsi pameti. (samozrejme upraveny design....atd,atd) Ipod classic stoji kolem 7500 (80gb) a 11500 (160gb) a jsou normalne v prodeji....staci se kouknout na apple.cz.......nebo se zeptat v jakemkoliv kramku apple - treba na Chodove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Omlouvam se ostatnim, ale co to COECE placas???? Minula generace mela oznaceni iPod video, ta letosni je oznacena iPod classic....ale v podstate je to ten samy, jen s vetsi pameti. (samozrejme upraveny design....atd,atd) Ipod classic stoji kolem 7500 (80gb) a 11500 (160gb) a jsou normalne v prodeji....staci se kouknout na apple.cz.......nebo se zeptat v jakemkoliv kramku apple - treba na Chodove! Heh neřekl bych že prodejny Applu jsou krámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 uz mi prisel muj naaaaaaaaaaaaaaadhernej ipod nano 4gb silver :love: apple rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Chci se zeptat... Uvazuju o koupi Ipodu Touch... Abych si mohl prehravat sve vlastni filmy, je nutne ho hacknout? Diky....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 tak mam od pondeli konecne iphone a sem dost spokojenej, u applu uz zustanu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Chci se zeptat... Uvazuju o koupi Ipodu Touch... Abych si mohl prehravat sve vlastni filmy, je nutne ho hacknout? Diky....;) Není, na hudbu a video nemusíš nic hackávat. :-) Hack je jen pro instalaci cizích aplikací, které apple nedovoluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Není, na hudbu a video nemusíš nic hackávat. :-)Hack je jen pro instalaci cizích aplikací, které apple nedovoluje. Ja jen, ze porad nejak nemuzu na moje nano 3.generace dostat svoje videa...:lol:Max ty, co jsem si stahl z iTunes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Ja jen, ze porad nejak nemuzu na moje nano 3.generace dostat svoje videa...:lol:Max ty, co jsem si stahl z iTunes... Asi je tam strkáš v nepodporovaném formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 uz mi prisel muj naaaaaaaaaaaaaaadhernej ipod nano 4gb silver :love: apple rulezzz Jen 4gb ?Ja myslel ze 8gb....to je lepsi na 4gb das soucasne strasne malo videii a hudby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Ja vim.. ted uz se prodava dokonce fw 1.1.3 .... nvm mno asi to budu muset nekam poslat :? aby mi to nekdo rozjel a hacknul.. A myslite ze kdyz si koupim v UK O2 tak mi to tady pujde s CZ O2 SIM bez zadnyho hacku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 chtel bych se zeptat nejakeho majitele ipodu, jestli umi cist Lyrics :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Ja vim.. ted uz se prodava dokonce fw 1.1.3 .... nvm mno asi to budu muset nekam poslat :? aby mi to nekdo rozjel a hacknul.. A myslite ze kdyz si koupim v UK O2 tak mi to tady pujde s CZ O2 SIM bez zadnyho hacku?? Píšeš o iPhonu, předpokládám ? Nový iPhone s firmwarem 1.1.3 už se prodává, nelze ho zatím odblokovat pro telefonování. Pouze de na něj provézt jailbreak a bude ti fungovat jako iPod. Update starších verzí 1.1.1 a 1.1.2 na 1.1.3 lze udělat několika způsoby. Žádný není zatím potvrzen bez problémů, doporučuju zatím neupdejtovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Jen 4gb ?Ja myslel ze 8gb....to je lepsi na 4gb das soucasne strasne malo videii a hudby... 4 giga mi staci (2gb hudby + mozna jeden az dva filmy na kery budu koukat v posteli xD) jahoda: existuje ipod sock pro ten novej nano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Heh neřekl bych že prodejny Applu jsou krámky. Boze, to snad ne........! K tomu fakt nevim co rict. Prosim Vas, nekdo kdo byl v multiplexu na Chodove, reknete mu jak to tam vypada....ja na to fakt nemam nervy! Ano, obchod Applu je tu OPRAVDU umisten v male prodejni bunce.... :) ale nic to nemeni na sortimentu nabizeneho zbozi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Boze, to snad ne........! K tomu fakt nevim co rict. Prosim Vas, nekdo kdo byl v multiplexu na Chodove, reknete mu jak to tam vypada....ja na to fakt nemam nervy!Ano, obchod Applu je tu OPRAVDU umisten v male prodejni bunce.... :) ale nic to nemeni na sortimentu nabizeneho zbozi! Pouze to mění znalost prodavačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 poradte pls nakej konvertor abych mohl ve svym ipodu mit videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 poradte pls nakej konvertor abych mohl ve svym ipodu mit videaJa pouzivam Free Ipod Video Converter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Ja pouzivam Free Ipod Video Converter... tak uz jsem s pomoci googlu sosnul nejakej videora ipod video converter, zatim to vypada nadejne, dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 pouzivate nekdo RockBox? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 znam kamosa co ho ma ale ja chcu jeste kdyztak vyuzivat zaruku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 to nemeni nic na zaruce.. da se normalne odinstalovat nebo pouzivat officialni crapy FW od Applu a RockBox zaroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 hele, poradte (nejlip jahoda xD) dycky kdyz si ipoda pripojim tak se me to pta jestli chci svyho ipoda updatnout na 1.1 FW, zatim davam storno, co mi radite vy? ptam se tedy jestli ma FW 1.1 nejaky nevyhody nebo neco tak co by me melo od updatu odradit jo a jeste me napadala jedna vec: taky to po me chce registraci ipoda, mam to udelat? k cemu to je dobry? dik very much ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 to nemeni nic na zaruce.. da se normalne odinstalovat nebo pouzivat officialni crapy FW od Applu a RockBox zaroven prave ja sem kdysi cetl kdyz sem to zvazoval ze to jde nejak poznat nebo co ale tak uvidim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 nano je tak leda na hudbu jestli chcete koukat na filmy tak itouch nebo classica ja mam 80gb clasica mam tam yatm jen hudbu na 2,5gb a kdyz ma nano 4gb asi 3,7 pameti nebo tak tak bz s mi tam vesel tak jeden film a to je na prd pak si tam hodim vsechny filmy a to neco zabere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.