buddyfriend Odesláno Říjen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Pro me by to bylo malo, mam asi 1200gb mp3, takze bych bral jen 160gb ostatni je malo looool tywe a ty to potrebujes mit furt u sebe?? abys tech 160GB muziky vyslechl bys potreboval hodne casu a ty mas 2 terabajtovy HD, nebo kam to davas?? :lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 looool tywe a ty to potrebujes mit furt u sebe?? abys tech 160GB muziky vyslechl bys potreboval hodne casua ty mas 2 terabajtovy HD, nebo kam to davas?? :lol::lol::lol: 300 gb harddisk a ostatni na DVD......miluji hudbu, takze stahuji vse, co je dobre (ne sra+ky). a hlavne porad posloucham, v praci, doma v aute a hlavne na cestach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Takže pánové, iPod dorazil... je trochu tlusčí nez muj starej iPod, ale 160GB je 160GB, ale to za to stojí... desing je podobnej minulý generaci, ale předlí kryt je z hliníku, to už ale asi víte. Grafický prostředí je bezvadný, displej krásně jemnej a s výborným podsvícením. Co mě uplně nadchlo je funkce cover flow, o ní už ale taky asi víte, ale je prostě bezvadná a stoprocentně si v ní bude listovat, ikdyž si nechcete nic poslechout :-) nevím co dál o něm napsat, dyštak se ptejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Jo mě taky už dorazil v pondělí silver 160GB, je fakt nádhernej. Pro mě je to velká změna, když jsem přetím měla (ted už sběratelskej kousek) iPod 2.gr od r. 2002. Jinak je super využít služby iTunes Store, obzvláště Get album Artwork (náhledy obalů desek), dále Podcasty atd. Já mám registraci na Australským iTunes Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Takže pánové, iPod dorazil... je trochu tlusčí nez muj starej iPod, ale 160GB je 160GB, ale to za to stojí... desing je podobnej minulý generaci, ale předlí kryt je z hliníku, to už ale asi víte. Grafický prostředí je bezvadný, displej krásně jemnej a s výborným podsvícením. Co mě uplně nadchlo je funkce cover flow, o ní už ale taky asi víte, ale je prostě bezvadná a stoprocentně si v ní bude listovat, ikdyž si nechcete nic poslechout :-) nevím co dál o něm napsat, dyštak se ptejte hodis sem nejaky fotky (tebou delany) ptze ty ukazkovy jsou dycky divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Asi dost blbá otázka, ale zkusím - podporuje harddiskový Ipod jak už nové generace, nebo předchozí přenos hudby atd přes mass storage (případně zda na to existují nějaké neofic. programy), nebo se dají přenášet věci jen přes ofiko prográmek itunes tuším? Jde mi o to, že pokud někdo zná Sony přehrávače a jejich stupidní verzi SonicStage, tak pochopí proč se na to ptám. Do iPodu bych šla, ale tyhle podpůrné programy mě fakt po zkušenostech už děsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 pls hodete sem nekdo fotky toho new classicu : z profilu, zepredu, zezadu, seshora atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Asi dost blbá otázka, ale zkusím - podporuje harddiskový Ipod jak už nové generace, nebo předchozí přenos hudby atd přes mass storage (případně zda na to existují nějaké neofic. programy), nebo se dají přenášet věci jen přes ofiko prográmek itunes tuším? Jde mi o to, že pokud někdo zná Sony přehrávače a jejich stupidní verzi SonicStage, tak pochopí proč se na to ptám. Do iPodu bych šla, ale tyhle podpůrné programy mě fakt po zkušenostech už děsí. nahrávání hudby funguje jen s iTunes (ale není to stupidní program) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 heeeej co je s tema fotkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Takže pánové, iPod dorazil... je trochu tlusčí nez muj starej iPod, ale 160GB je 160GB, ale to za to stojí... desing je podobnej minulý generaci, ale předlí kryt je z hliníku, to už ale asi víte. Grafický prostředí je bezvadný, displej krásně jemnej a s výborným podsvícením. Co mě uplně nadchlo je funkce cover flow, o ní už ale taky asi víte, ale je prostě bezvadná a stoprocentně si v ní bude listovat, ikdyž si nechcete nic poslechout :-) nevím co dál o něm napsat, dyštak se ptejte Promiň,ale co je to "cover flow". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Když je tady tohle téma má někdo skušenosti s kvalitou Ipodů například co se u nich pokazí a jak dlouho to vydrží a co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 pokud si iPod nezničíš sám, tak ti vydrží na věky věků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 pokud si iPod nezničíš sám, tak ti vydrží na věky věků jj ale ty fotky pls :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 nerad se tisickrat opakuju ale jinak to nedje, dejte sem opls nekdo ty fotky:? :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 nerad se tisickrat opakuju ale jinak to nedje, dejte sem opls nekdo ty fotky:? :thx: mám tady jednu na rychlo udělanou mobilem canon G9 - iPod 160GB silver - iPod 2.generace z r. 2002 - Powerbook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Cover Flow je vybírání hudby dle náhledů desek (parádní nápad od Applu): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Cover Flow je vybírání hudby dle náhledů desek (parádní nápad od Applu): To už má i Iphone ne?To už znám s Iphonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 mám takovej pocit, že to není vynález Applu, jedna firma poskytovala plugin pro iTunes právě s coverflow, tenkrát tomu možná říkala jinak, pak to najednou začalo Apple dávat do iTunes, takže to neví nápad Applu, jinak iPhone to samozřejmě má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 mám tady jednu na rychlo udělanou mobilem canon G9 - iPod 160GB silver - iPod 2.generace z r. 2002 - Powerbook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty mas ibooka jo? ti docela zawidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 ty mas ibooka jo? ti docela zawidim :) PowerBooka! :-) iBook byl nižší řada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 PowerBooka! :-) iBook byl nižší řada. ¨dokonce, o to vic ti ho zavidim..kolik stal?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Už ho mám 4 roky :-) A stál asi 45 talířů. Ted už se dělaj jen MacBook Pro a MacBook. Oba šlapou na Intelech a maj mnohem větší výkon než ten můj a spoustu výbavy v sobě. Dál je výhoda, že můžeš na nich používat systém jaký chceš. MacOs, wokna, Linux...dokonce se daj používat i souběžně. Sou to super stroje a ted zrovna čekám na update MacBooka, během pár týdnů by měl být novej. Dneska už ta cena je hodně nízko okolo 25 talířů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Už ho mám 4 roky :-) A stál asi 45 talířů. Ted už se dělaj jen MacBook Pro a MacBook. Oba šlapou na Intelech a maj mnohem větší výkon než ten můj a spoustu výbavy v sobě. Dál je výhoda, že můžeš na nich používat systém jaký chceš. MacOs, wokna, Linux...dokonce se daj používat i souběžně. Sou to super stroje a ted zrovna čekám na update MacBooka, během pár týdnů by měl být novej. Dneska už ta cena je hodně nízko okolo 25 talířů. mno stejne bych dal radsi prednost asi vaiu core 2 duo za 35 tacu, jinak co je za procesory v tech za 25?? (dvoujadrovy. ctyrjadrouvy?) ty na tom pouzivas Mac nebo windows? pracuje se dobre s macem? a jeste last dotaz jestli jsou nejaky convertory nebo playery, nebo tak, ptze kamos rikal ze kdyz byl v usa na jazykovym kurzu ze tam byl nakej imac a ze byl trochu nepohodlnej, ze si tam nemohl prehrat videa nebo neco tak ktery byly poslany z Windowsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Chlapci, hodte sem uz konecne nejaka fota vasich novych iPodu....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Sem linej :D Ale jinak iPod jsem z neho i po tydnu v soku...iPod Classic 80gb Black je neco tak dokonalyho ze to asi ani vic nejde :) Zitra jestli se me bude chtit hodim info a fota :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.