M4Touch Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Jn vemu ho radši normálně přes Pixmanii. Ještě nevim jakou velikost, podle toho kolik bude money. 8GB - 6500 Kč, 16GB 9500 Kč, 32GB 10500 Kč. + Určitě nějaký pouzdro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Jn vemu ho radši normálně přes Pixmanii. Ještě nevim jakou velikost, podle toho kolik bude money.8GB - 6500 Kč, 16GB 9500 Kč, 32GB 10500 Kč. + Určitě nějaký pouzdro. Pak mi musíš říct jak si řešil reklamaci když je to z pixmanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Proč ? Tady někdo myslím psal, že má s Pixmanii dobré zkušenosti... Jahoda tuším... Podle mě je to úplně jedno kde to koupíš, v oficiální prodejně Apple by ti to měli vzít na reklamaci bezproblémů - za předložení záručního listu + dokladu o koupi... Popř. to odešleš poštou přímo na Pixmanii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Proč ? Tady někdo myslím psal, že má s Pixmanii dobré zkušenosti...Jahoda tuším... Podle mě je to úplně jedno kde to koupíš, v oficiální prodejně Apple by ti to měli vzít na reklamaci bezproblémů - za předložení záručního listu + dokladu o koupi... Popř. to odešleš poštou přímo na Pixmanii. Přesně tak. Už sem to tu psala, že na přenosný věci má apple mezinárodní záruku 1 rok. Můžeš jí uplatnit, kde chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Kdo mi pomuze s macbookem.....prosim napiste mi na icq....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Přesně tak. Už sem to tu psala, že na přenosný věci má apple mezinárodní záruku 1 rok. Můžeš jí uplatnit, kde chceš. Ale jeden rok je pro mě málo to si rači ten tácek dva připlatím abych měl dva a nemusel to posílat do Pixmanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Z Pixmánie je jen rok záruky ? Nemělo by být (skoro) na všechno elektro záruka 2 roky ? To je divný, není ten 1 rok záruky jen mezinárodní a když to koupíš v elektru ve svý zemi tak 2 roky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Z Pixmánie je jen rok záruky ? Nemělo by být (skoro) na všechno elektro záruka 2 roky ? To je divný, není ten 1 rok záruky jen mezinárodní a když to koupíš v elektru ve svý zemi tak 2 roky ? Napsali to dobre :) ty sis to spatne prebral :D :)... Pix dva roky a zaruka dva roky byt nemusi! :)...1 rok je mezinarodni->muzes uplatit ve kterekoliv zemi kde ma sit ta znacka ;)...A dva roky v tom obchode odkud ji mas a ktera ti tu zaruku vystavi! ;)...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ja nevim proc tu furt nekdo pisete ze se podelavaj dotykace ........ jesi je to stejnej disp jako u iphonu tak tam se skoro nekazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Hodíte sem dyžtak pls nějaký fotky iPodu Touche ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 odkud kupujete iphone jak se pohybuje jeho cena ja bych chtel si koupit mimochodem jak to bude s tim aby mi slo s nim volat jak ho odblokovat kdyz si ted koupim iphone pujde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jo a kdyz koupim iphone z ebay a rozbije se mi tak co mam delat?je nekde servis v cr na aukru jeden prodejce pise ze je nejaka opravna v ostrave nevi nekdo neco o tom?doporucte mi nejakeho prodejce na aukru a na ebay.com,a ebay.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Na každej výrobek Apple máš mezinárodní záruku 1 rok. (Tzn. stačí dojít do pobočky Applu někde v ČR) Jinak iPhone jde odblokovat, nevím jestli všechny verze FW, ale myslím že teď už jo. Na aukru máš plno prodejců, stačí se podívat na jejich hodnocení, přečíst si popis atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Už jde odblokovat u Iphonu i FW 1.1.4 (ten nejnovější) :wohow: SUPER ::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak to si radsi objednav z ebay ze an aukru je dost drahy to na oficialjnim obchoodu je levnejsi ma nekdo nejake zkusensoti s ebay ?poradte mi tam nejakeho prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak to si radsi objednav z ebay ze an aukru je dost drahy to na oficialjnim obchoodu je levnejsi ma nekdo nejake zkusensoti s ebay ?poradte mi tam nejakeho prodejce Ehm..tak mi ukaz nejakej obchod kde ti stoji Iphone 8Gb kolem 13 000 a min :) ....... U ebaye je riziko prodejce - treba FAKE iphone napr Ziphone :) atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 na official obchdu stoji levne iphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 DOTAZ: kdyz koupim ipod z ebay tzn usa k budu mit rok zaruku i tady ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 na official obchdu stoji levne iphone Podle toho, jestli je pro tebe 16 000 levny :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Zde menší info o iPhonu z CeBITu: iPhone dostal Apple do TOP10 listu Apple se stal jedním z deseti nejlepších světových výrobců mobilních telefonů v roce 2007 i přesto, že se jeho produkt iPhone na trh dostal teprve v červnu uplynulého roku. Ve Spojených státech byl iPhone představen ještě v průběhu minulého léta a i pak byl v závěru roku 2007 k dostání pouze ve třech dalších krajinách – Velké Británii, Německu a Francii. Trhu s mobilními telefony nadále vládne finská společnost Nokia, která se suverénně drží na první příčce tohoto žebříčku s podílem 40.4%. S poměrně vysokým odstupem pak následuje společnost Samsung se svými 13.4 procenty. Firma Research in Motion (RIM), která vyrábí smartphone Blackberry, obsadila šestou pozici v seznamu TOP10 s podílem 1.2% na tomto trhu. Dodavatel levných řešení ZTE, který se soustředí zejména na prodej mobilních telefonů do rozvojových zemí, obsadil sedmou pozici žebříčku. iPhone od společnosti Apple s podílem 0.6% se umístil na (zatím) poslední pozici deseti největších světových prodejců mobilních telefonů. zdroj: PCTuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 zdar : chci si koupit iPhone proto mam otazky ... 1. Je wifi o hodne lepsi (dosah) nez na psp ?zkousel jsem na iToucovi a bylo to o hodne lepsi tak doufam ze jo.. 2.Kdyz neni iPhone odblokovanej jde normalne pouzivat ostatni funkce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 zdar : chci si koupit iPhone proto mam otazky ...1. Je wifi o hodne lepsi (dosah) nez na psp ?zkousel jsem na iToucovi a bylo to o hodne lepsi tak doufam ze jo.. 2.Kdyz neni iPhone odblokovanej jde normalne pouzivat ostatni funkce ? 1. Nesmírně lepší !!! Na iPhonu vše nastavíš rychle a v pohodě. Mě to na PSP třeba nejde, furt mi to hlásí DNS chybu. 2. Odblokování na volání je nyní velice jednoduchý na 1.1.3 a 1.1.4, ale pozor nyní čtu life o SDK a bude FW 2.0. Bez odblokování iPhone použít nemůžeš, pořád ti to bude hlásit aktivaci u AT&T. Na použití všech funkcí kromě volání je jailbreak, ale je to také odblokovací soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Ehm..tak mi ukaz nejakej obchod kde ti stoji Iphone 8Gb kolem 13 000 a min :) .......U ebaye je riziko prodejce - treba FAKE iphone napr Ziphone :) atd.. Treba tady: http://www.worldmobile.cz/produkty/mobilni-telefony/apple/apple-iphone-8gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 jinak nemohli byste mi poradit PLS jak iPhone sehnat ...?pres ebay nechci (bojim se ) ,aukro se mi taky moc nelibi a sice ceny + doprava + to ze to vetsina nema doma ale objednava to...tak kde koupit ? electropunker : psal 13000 a míň :D .. jinak ja nasel ,zkus seznam.cz / zbozi- iphone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Mam iPhone a nic lepsiho se nikdy nemnel , :) takovejch aplikaci , ovladani , moznosti , kvalita prehravani videa z iPhonu a TV ...no proste *BEST* idefix zajed si do USA nebo Kanady , nebo najdi nekoho kdo ti ho tam koupi , cracknuti po precteni nekolika tutorialech zvladnes , a CZ myslim ze taky / i Phone se cracka aby sli CZ operatori a kdys neni odblokovany tak to je jako iPod - nefunguje ti volani ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.