exist Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 tak dneska sem zjistil ze vubec na iPod nepotrebuju iTunes... vsechno se da delat pres winamp, kopirovat muziku, videa, fotky atd atd... mazec... fuck iTunes, hned sem ho smazal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 no ja uz sem natesenerj na svuj touch a pak sem si poridil 5 iphonu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 tak dneska sem zjistil ze vubec na iPod nepotrebuju iTunes...vsechno se da delat pres winamp, kopirovat muziku, videa, fotky atd atd... mazec... fuck iTunes, hned sem ho smazal :) se asi netýká iTouche, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 se asi netýká iTouche, co? urcite jo!! pri nastaveni tam byl taky na vyber ;)pripoj iPod a zapni nejnovejsi winamp... ukaze ti to jestli ho chces ve winampu pouzivat a vyberes si iPod touch a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 urcite jo!! pri nastaveni tam byl taky na vyber ;)pripoj iPod a zapni nejnovejsi winamp... ukaze ti to jestli ho chces ve winampu pouzivat a vyberes si iPod touch a je to ok diky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 urcite jo!! pri nastaveni tam byl taky na vyber ;)pripoj iPod a zapni nejnovejsi winamp... ukaze ti to jestli ho chces ve winampu pouzivat a vyberes si iPod touch a je to Myslíš ten Winamp Remote?Mě to teda nejede,nic mi to neukáže jestli ho chci používat. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Ehm..tak mi ukaz nejakej obchod kde ti stoji Iphone 8Gb kolem 13 000 a min :) .......http://www.toptelefony.cz/index.php?kid=852 tady stoji 11990 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 si koupim z apple storu soji tam kome 6500 8Gb verze ejste prictu psotovny atd a neni to zas tak drahy...musim si uelat schranku u zasilkovesluzby.com....a objednavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 smazate to plsssss uz sem to vyresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Ehm..tak mi ukaz nejakej obchod kde ti stoji Iphone 8Gb kolem 13 000 a min :) .......http://www.toptelefony.cz/index.php?kid=852 tady stoji 11990 kč http://aukro.cz/item327910535_iphone_8gb_super_cena_cte_word_zaslani_zdarma_.html tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 si koupim z apple storu soji tam kome 6500 8Gb verze ejste prictu psotovny atd a neni to zas tak drahy...musim si uelat schranku u zasilkovesluzby.com....a objednavat... Moje zkušenost, balík mi skončil na celnici, ikdyž byl označen pod 1500 Kč. Celníci maj právo otevřít jakýkoliv balík. Měla sem tam 2 iPhony. Napařili mi clo a DPH. Zacálovala sem 6600 Kč. Je to o náhodě nebo taky možná ňáká razie, kdo ví. Ale jen píši svoji zkušenost, aby ste si nemysleli, jak levně nakoupíte. Je to jako loterie, bud vam balik projde a nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 uz dlouho pohlizim po iphonu a mam moznost ho sehnat za celkem peknou cenu tak se chci zeptat jestli ma iPhone nejake repracek??popripade jak je hlasity a jaka je kvalita zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 uz dlouho pohlizim po iphonu a mam moznost ho sehnat za celkem peknou cenu tak se chci zeptat jestli ma iPhone nejake repracek??popripade jak je hlasity a jaka je kvalita zvuku? obraz, zvuk je na 1* :wohow: Apple je záruka kvality :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Moje zkušenost,balík mi skončil na celnici, ikdyž byl označen pod 1500 Kč. Celníci maj právo otevřít jakýkoliv balík. Měla sem tam 2 iPhony. Napařili mi clo a DPH. Zacálovala sem 6600 Kč. Je to o náhodě nebo taky možná ňáká razie, kdo ví. Ale jen píši svoji zkušenost, aby ste si nemysleli, jak levně nakoupíte. Je to jako loterie, bud vam balik projde a nebo ne. ptal jsem se jednoho prodejce na Aukru a ten říkal, že si nechává poslal v balíku pět prázdných krabic a pak třeba pětkrát přístroj.....kvůli velikosti balíčku.......ty malé prý neotvírají :) Toť jedna zkušenost.....ale to jde pochopitelně jen, když Vám to posílá nějaká fyzická osoba.....z e-shopu to tak snadno nejde :) Chtěl bych se ještě zeptat, jelikož si ho možná koupím, jestli nemáte někdo informaci (z nějakých diskusních for) o poruchovosti Iphonů..... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 will: neboj vec od applu se ti jen tak nporoucha jahoda: a nemas nakej tip jak to udelat bez procleni? ja jih koupil totiz 5 a predstava ze budu platit 16,5k je dost hroziva a napad poslat to bez krabicek se mi nezda zrovna dobrej protoze by se to mohlo pomlatit rozmacknout nebo tak ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 a má někdo odzkoušený BT sluchátka? já je mám....a předpokládám že není problém..... ještě se rozhoduji zda nekoupit E-TEN X500+ (lepší displej, 10000 Kč, GPS a rozměry jsou skoro stejný až na tloušťku)......nemáte někdo zkušenosti s PDA co se týče muziky? Tvorba playlistů, BT A2DP atd... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 will: neboj vec od applu se ti jen tak nporoucha jahoda: a nemas nakej tip jak to udelat bez procleni? ja jih koupil totiz 5 a predstava ze budu platit 16,5k je dost hroziva a napad poslat to bez krabicek se mi nezda zrovna dobrej protoze by se to mohlo pomlatit rozmacknout nebo tak ... dik To je tak návod, jak ty iPhony nechat rozmlátit. :roll: Já sem měla uvnitr jen 2 a okolo jsou obložený vzduchovým igelitem. Bud ti to projde nebo ne. Nic víc ti poradit nemůžu. a má někdo odzkoušený BT sluchátka?já je mám....a předpokládám že není problém..... ještě se rozhoduji zda nekoupit E-TEN X500+ (lepší displej, 10000 Kč, GPS a rozměry jsou skoro stejný až na tloušťku)......nemáte někdo zkušenosti s PDA co se týče muziky? Tvorba playlistů, BT A2DP atd... díky GPS bude brzo i pro iPhone. Jdi do iPhona! Je to jedinej telefon po kerým lidi šílej a opravdu z vlastní zkušenosti je naprosto nepřekonatelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Nevíte kdy má být oficiálně iPhone v Čechách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Pro me by to bylo malo, mam asi 1200gb mp3, takze bych bral jen 160gb ostatni je malo njn to ti teda verim 1 mp3 cca 4mb bch chtel videt tech tvoji 26 000 mp3jek lol:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Nevíte kdy má být oficiálně iPhone v Čechách ? asi za dlouho.....dnes je uveden třeba v Rakousku....Čechy nejsou pro Apple dostatečně lukrativní trh........dle mého odhadu to letos nebude....podívejte se na ostatní novinky od Jablek.....oficiálně byli uvedeny na náš trh o mnoho později, než kdekoliv jinde ve světě................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Tak se taky podívejte jak zastoupení Applu CDS v Čechách funguje. Absolutně nejsou schopni ani aktualizovat web. Jednání maj strašný, to píši ze své zkušenosti. Dělaj Applu jen ostudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Njn sme proste mala nevyznamna zemicka . Nejlepsi je ze ten ceskej apple ma aktualizvanej jen obchod a v ostatnich sekcich maj jeste stary ipody a touch tam budou mit tak za rok , ze jim to neni trapny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?ProdLine=80&Type=0&Action=1&Lang=CS&SimDate=20080315&YesNo=1&Indent=-1&Flag=1&Test=tarchap&Periodic=0&Download=0&Taric=851711&taric=Prohl%C3%AD%C5%BEet&Country=US%2F0400&Day=15&Month=03&Year=2008#OK http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarduty?ProdLine=80&Type=0&Action=1&Lang=CS&SimDate=20080315&YesNo=1&Indent=-1&Flag=1&Test=tarduty&Periodic=0&Download=0&Taric=851711&Country=US%2F0400&Day=15&Month=03&Year=2008 to je ze stranek evropsky unie ohledne cla, na jednom z tech linku najdete TARIC kód mobilních telefonů, na druhým už ten kód zadanej (pro import z USA) je tam 0%, na mobilni telefony NENI clo, nemohli to jahode proclit, mozna ze to byly penale za to ze tam uvedla spatne cenu nebo popis (poskytnuti nepravych udaju celni sprave) nebo to bylo jenom dph, clo to nemuze bejt ptal jsem se jednoho prodejce na Aukru a ten říkal, že si nechává poslal v balíku pět prázdných krabic a pak třeba pětkrát přístroj.....kvůli velikosti balíčku.......ty malé prý neotvírají :)Toť jedna zkušenost.....ale to jde pochopitelně jen, když Vám to posílá nějaká fyzická osoba.....z e-shopu to tak snadno nejde :) Chtěl bych se ještě zeptat, jelikož si ho možná koupím, jestli nemáte někdo informaci (z nějakých diskusních for) o poruchovosti Iphonů..... díky apple store je prej posila po jednom i kdyz si jich objednas vic takhle by mela vypadat krabice ve kterym je iphone poslana od apple storu Nevíte kdy má být oficiálně iPhone v Čechách ? kdybych rekl "az naprsi a uschne" tak bych kecal :lol: slysel jsem ze v lete od nekoho jineho zase ze do dvou mesicu ale podle me bude za nekřesťanský peníze (podívej se např kolik stojí mac book air -nebo PRO to je fuk - tady a kolik v USA rozdil v radech desitek tisic Kč nemluvě o simlocku pro t-mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 - Telefonní přístroje, včetně telefonů pro celulární sítě nebo jiné bezdrátové sítě přičemž je možné tuto kategorii ještě dále upřesnit. Na tuto kategorii zboží se vztahuje nulové celní zatížení, což ovšem neznamená, že by zboží nemuselo projít celním řízením. http://euroservis.czechtrade.cz/dotaz/dovoz-mobilnich-telefonu-ze-treti-zeme-3397/ Mimochodem iPhone není jen mobilní telefon. Celník ho může vyhodnotit jako multimediální přístroj. (mp3 přehrávač, foták, atd.) Navíc celníci maj právo, cokoliv rozbalit nebo možná i balíky rengenujou, kdo ví. Nemysli si, že si nad tím vyzrál, jelikož ti nebude odpovídat hodnota zboží uvnitř. Naprosto přesně vědí, kolik stojí iPhone. Pokud ti nenapaří clo, tag určitě DPH 19%. Navíc je dost možné, že už někteří maj vychytanou adresu Zásilkové služby a vše rozbalují. Apple Store neposílá vše po jednom, jednou mi poslali 3 v jednom balíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Nechte mi taky někdo jedno poslat :) Na kolik to vyjde? S poštou......u nás si to za pětikilo nechám odbloknout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.