Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iTopic (aneb vše k Applu)

buddyfriend

Recommended Posts

• Odpovědi 864
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

urcite jo!! pri nastaveni tam byl taky na vyber ;)pripoj iPod a zapni nejnovejsi winamp... ukaze ti to jestli ho chces ve winampu pouzivat a vyberes si iPod touch a je to

Myslíš ten Winamp Remote?Mě to teda nejede,nic mi to neukáže jestli ho chci používat. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

si koupim z apple storu soji tam kome 6500 8Gb verze ejste prictu psotovny atd a neni to zas tak drahy...musim si uelat schranku u zasilkovesluzby.com....a objednavat...

Moje zkušenost,

balík mi skončil na celnici, ikdyž byl označen pod 1500 Kč. Celníci maj právo otevřít jakýkoliv balík. Měla sem tam 2 iPhony. Napařili mi clo a DPH. Zacálovala sem 6600 Kč.

Je to o náhodě nebo taky možná ňáká razie, kdo ví. Ale jen píši svoji zkušenost, aby ste si nemysleli, jak levně nakoupíte.

Je to jako loterie, bud vam balik projde a nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Moje zkušenost,

balík mi skončil na celnici, ikdyž byl označen pod 1500 Kč. Celníci maj právo otevřít jakýkoliv balík. Měla sem tam 2 iPhony. Napařili mi clo a DPH. Zacálovala sem 6600 Kč.

Je to o náhodě nebo taky možná ňáká razie, kdo ví. Ale jen píši svoji zkušenost, aby ste si nemysleli, jak levně nakoupíte.

Je to jako loterie, bud vam balik projde a nebo ne.

ptal jsem se jednoho prodejce na Aukru a ten říkal, že si nechává poslal v balíku pět prázdných krabic a pak třeba pětkrát přístroj.....kvůli velikosti balíčku.......ty malé prý neotvírají :)

Toť jedna zkušenost.....ale to jde pochopitelně jen, když Vám to posílá nějaká fyzická osoba.....z e-shopu to tak snadno nejde :)

Chtěl bych se ještě zeptat, jelikož si ho možná koupím, jestli nemáte někdo informaci (z nějakých diskusních for) o poruchovosti Iphonů.....

díky

Odkaz ke komentáři

will: neboj vec od applu se ti jen tak nporoucha

jahoda: a nemas nakej tip jak to udelat bez procleni? ja jih koupil totiz 5 a predstava ze budu platit 16,5k je dost hroziva a napad poslat to bez krabicek se mi nezda zrovna dobrej protoze by se to mohlo pomlatit rozmacknout nebo tak ... dik

Odkaz ke komentáři

a má někdo odzkoušený BT sluchátka?

já je mám....a předpokládám že není problém.....

ještě se rozhoduji zda nekoupit E-TEN X500+ (lepší displej, 10000 Kč, GPS a rozměry jsou skoro stejný až na tloušťku)......nemáte někdo zkušenosti s PDA co se týče muziky? Tvorba playlistů, BT A2DP atd...

díky

Odkaz ke komentáři

will: neboj vec od applu se ti jen tak nporoucha

jahoda: a nemas nakej tip jak to udelat bez procleni? ja jih koupil totiz 5 a predstava ze budu platit 16,5k je dost hroziva a napad poslat to bez krabicek se mi nezda zrovna dobrej protoze by se to mohlo pomlatit rozmacknout nebo tak ... dik

To je tak návod, jak ty iPhony nechat rozmlátit. :roll:

Já sem měla uvnitr jen 2 a okolo jsou obložený vzduchovým igelitem.

Bud ti to projde nebo ne. Nic víc ti poradit nemůžu.

a má někdo odzkoušený BT sluchátka?

já je mám....a předpokládám že není problém.....

ještě se rozhoduji zda nekoupit E-TEN X500+ (lepší displej, 10000 Kč, GPS a rozměry jsou skoro stejný až na tloušťku)......nemáte někdo zkušenosti s PDA co se týče muziky? Tvorba playlistů, BT A2DP atd...

díky

GPS bude brzo i pro iPhone. Jdi do iPhona! Je to jedinej telefon po kerým lidi šílej a opravdu z vlastní zkušenosti je naprosto nepřekonatelnej.

Odkaz ke komentáři

Nevíte kdy má být oficiálně iPhone v Čechách ?

asi za dlouho.....dnes je uveden třeba v Rakousku....Čechy nejsou pro Apple dostatečně lukrativní trh........dle mého odhadu to letos nebude....podívejte se na ostatní novinky od Jablek.....oficiálně byli uvedeny na náš trh o mnoho později, než kdekoliv jinde ve světě.................

Odkaz ke komentáři

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?ProdLine=80&Type=0&Action=1&Lang=CS&SimDate=20080315&YesNo=1&Indent=-1&Flag=1&Test=tarchap&Periodic=0&Download=0&Taric=851711&taric=Prohl%C3%AD%C5%BEet&Country=US%2F0400&Day=15&Month=03&Year=2008#OK 
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarduty?ProdLine=80&Type=0&Action=1&Lang=CS&SimDate=20080315&YesNo=1&Indent=-1&Flag=1&Test=tarduty&Periodic=0&Download=0&Taric=851711&Country=US%2F0400&Day=15&Month=03&Year=2008

to je ze stranek evropsky unie ohledne cla, na jednom z tech linku najdete TARIC kód mobilních telefonů, na druhým už ten kód zadanej (pro import z USA) je tam 0%, na mobilni telefony NENI clo, nemohli to jahode proclit, mozna ze to byly penale za to ze tam uvedla spatne cenu nebo popis (poskytnuti nepravych udaju celni sprave) nebo to bylo jenom dph, clo to nemuze bejt

ptal jsem se jednoho prodejce na Aukru a ten říkal, že si nechává poslal v balíku pět prázdných krabic a pak třeba pětkrát přístroj.....kvůli velikosti balíčku.......ty malé prý neotvírají :)

Toť jedna zkušenost.....ale to jde pochopitelně jen, když Vám to posílá nějaká fyzická osoba.....z e-shopu to tak snadno nejde :)

Chtěl bych se ještě zeptat, jelikož si ho možná koupím, jestli nemáte někdo informaci (z nějakých diskusních for) o poruchovosti Iphonů.....

díky

apple store je prej posila po jednom i kdyz si jich objednas vic

takhle by mela vypadat krabice ve kterym je iphone poslana od apple storu iphonekrabice.jpg

Nevíte kdy má být oficiálně iPhone v Čechách ?

kdybych rekl "az naprsi a uschne" tak bych kecal :lol: slysel jsem ze v lete od nekoho jineho zase ze do dvou mesicu ale podle me bude za nekřesťanský peníze (podívej se např kolik stojí mac book air -nebo PRO to je fuk - tady a kolik v USA rozdil v radech desitek tisic Kč nemluvě o simlocku pro t-mobile

Odkaz ke komentáři

- Telefonní přístroje, včetně telefonů pro celulární sítě nebo jiné bezdrátové sítě

přičemž je možné tuto kategorii ještě dále upřesnit. Na tuto kategorii zboží se vztahuje nulové celní zatížení, což ovšem neznamená, že by zboží nemuselo projít celním řízením.

http://euroservis.czechtrade.cz/dotaz/dovoz-mobilnich-telefonu-ze-treti-zeme-3397/

Mimochodem iPhone není jen mobilní telefon. Celník ho může vyhodnotit jako multimediální přístroj. (mp3 přehrávač, foták, atd.)

Navíc celníci maj právo, cokoliv rozbalit nebo možná i balíky rengenujou, kdo ví. Nemysli si, že si nad tím vyzrál, jelikož ti nebude odpovídat hodnota zboží uvnitř. Naprosto přesně vědí, kolik stojí iPhone. Pokud ti nenapaří clo, tag určitě DPH 19%.

Navíc je dost možné, že už někteří maj vychytanou adresu Zásilkové služby a vše rozbalují.

Apple Store neposílá vše po jednom, jednou mi poslali 3 v jednom balíku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu