corvette Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 Jak dlouho vam (kteri mate iPhone) vydrzi baterie? 3-4 dny jen sms a obcas telefon pri zapnutem wifi 3-4 dny sms,telefon naka hudba obcas video (pri flight modu) a vypnute wifi me vydrzi tak 2-3 dny posloucham hudbu tak pulhodku denne videa vzdycky vecer tak 80minut zaple wifi telefon,sms...celkem hodne pouzivanï.. jinak baterka se da setrit docela dobre staci vypnout wifi a kdyz nepotrebujes telefonni cast a zapnes flight mode mel by vydrzet stejne jako Itouch...da se ale vytriskat baterka i za 4 hodky kdyz ses na netu s wifi treba na ICQ do toho poslouchas hudbu z repra a obcas ti nekdo vola :D Citovat
ryder Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 za co vsechno mi iPhone muze brat kredit? Dneska mi asi EDGE sezral 100korun z kreditu. Nevite jak EDGE vypnout? A jaka jeste aplikace muze sezrat kredit(pocasi, burza...)??? Citovat
wiver Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 za co vsechno mi iPhone muze brat kredit? Dneska mi asi EDGE sezral 100korun z kreditu. Nevite jak EDGE vypnout? A jaka jeste aplikace muze sezrat kredit(pocasi, burza...)???Znamej to udelal jednoduse... Deaktivoval si wap a pripojuje se jen pres wifi...;) Citovat
M4Touch Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 Potvrzeno: 3G iPhone přijde do Česka na Vánoce Podle dnešního vydání Hospodářských novin by měl dlouho očekávaný fenomén mezi mobilními telefony Apple iPhone dorazit na český trh ještě před letošními Vánocemi. Vypadá to, že dotykový zázrak od Applu jako první z operátorů nabídne T-Mobile, a to dokonce ve verzi podporující sítě 3G. Přesnější datum uvedení závisí pouze na tom, kdy se vývojářům podaří do telefonu implementovat modul pro sítě třetí generace. Marketingový ředitel T-Mobilu Petr Dvořák pro HN uvedl: „Apple se momentálně zaměřuje plně na vývoj 3G modelu, protože se z trhu ozývá, že původní model je pomalý. Spouštění v dalších zemích je tak zastaveno." Uvedené informace jsme si proto ihned nechali potvrdit na tiskovém oddělení T-Mobilu. Vedoucí týmu externí komunikace Jitka Pacolová nám sdělila: „Momentálně vám nemohu říct nic nového, mohu ale potvrdit informace, které uvedl náš marketingový ředitel Petr Dvořák. Skutečně bychom na český trh velice rádi přinesli iPhone. V nejbližší době to nebude, ale rádi bychom stihli předvánoční trh, v současnosti probíhají jednání.“ Na rozdíl od jiných zemí ale v České republice nemá žádný z operátorů na prodej iPhonu exkuzivitu, proto můžeme teoreticky čekat jablečný telefon i v nabídkách konkurence. Marketingový manažer Vodafonu Michal Janda však v nedávném rozhovoru pro MobilManii naznačil, že operátor s iPhonem nepočítá: „Distribuční podmínky výrobce jsou nastavené takovým způsobem, že o zařazení iPhonu neuvažujeme.“ V úvahu přichází ještě náš třetí operátor O2, o vyjádření jsme požádali Vlastimila Sršně, ředitele pro vztahy s médii: „Kdo bude v ČR prodávat iPhone je na rozhodnutí společnosti Apple. O menších trzích jako je ten český zatím rozhodnuto nebylo, v první fázi se Apple v Evropě soustředí na největší trhy jako je britský nebo německý. Právě O2 UK se stalo výhradním distributorem pro iPhone pro Velkou Británii.” iPhone pro Evropu z Česka? Hospodářské noviny navíc uvádějí, že nový iPhone 3G by se mohl dokonce vyrábět v Česku. Podle listu uzavřel Apple dohodu s taiwanským výrobcem Hon-Hai Precision, v Česku známým pod značkou Foxconn. Ten provozuje na našem území několik továren, v nichž se kromě jiného vyrábějí komponenty pro další produkt Applu – počítače iMac. Evropský 3G iPhone by tak mohl sjíždět z výrobních pásů v Kutné Hoře nebo Pardubicích. O definitivním místu výroby by se mělo rozhodnout během následujících dvou měsíců. zdroj: zive.cz Citovat
Dark7 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2008 hmmm hezky :)mozna ze casem popremyslim o iphonu :) Citovat
Kastan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 je pravda že v létě bude iPhone prodávat T-Mobile ? dá se do iphonu nahrávat hudba ? Citovat
Sim3to Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 je pravda že v létě bude iPhone prodávat T-Mobile ?dá se do iphonu nahrávat hudba ? jasny, je to jako mit iPod s telefonovanim, hlavne kdyz se prodavaji 8 GB a 16 GB verze. Citovat
Sim3to Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Jinak tedka v momente vam pisu z MacBook (cerna verze), kde jsem si pomoci programu nahral i Windows a v pohode jedu jak na Mac tak i na windows, jak je Mac opravdu hodne vypracovany. Spousteni systemu Mac je asi 5x rychlejsi, jediny - je ze zatvrdli windowsak jako ja je prechod na Mac opravdovi orisek a proto mam v nem i ten windows ;D. Jinak doporucuju si vzit ten Mac z ameriky. Je to levnejsi nez si tady brat nejakej normalni windows :D. GL Citovat
Kastan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 no já jsem slyšel že podporuje jen videa... a hudbu z iTunes nebo už je to minulost ? Citovat
Sim3to Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 no já jsem slyšel že podporuje jen videa... a hudbu z iTunes nebo už je to minulost ? Tak podle mi kdyz si to napojis do kompu tak to tam normalne hazis, jako tedka u iPodu Citovat
Kastan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 jo ted jsem se dozvěděl že to tak jde ja jsem to špatně pochopil . diky Citovat
jahoda Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 je pravda že v létě bude iPhone prodávat T-Mobile ?dá se do iphonu nahrávat hudba ? Já četla, že bude u nás až před vánoci. :-) Hudba, filmy, zvonění, .... cokoliv se dá určitě do iPhona nahrát Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 kdyz nazory,tak nazory iPod je predrazenej komerecni prehravac a iPhone je jeste horsi mnohem lepsi alternativou je nejaky PDA/MDA s programkem na TouchFLO Citovat
M4Touch Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 Tak jsem se nakonec taky rozhodl pro iPhone (místo původního Touche), počkám tak do konce roku, jestli už jsem příjde a za kolik tak bude, očekávám, že nejlevnější nebude. Tímto jsem se vás chtěl zeptat, jestli máte někdo zkušenost s http://www.shipito.com/ ? iPhone by tam vyšel na slušnou cenu. Píšou tam, že je ale cena bez cla. Nevíte kolik by tak případně činilo ? Díky Citovat
crazym Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 no clo se na iphone nevstahuje. To co budes platit je DPH a to činí 19%. něco kolem 1400 u 8GB verze. Pak také je ošklivé když se ti iphonek třeba na měsíc zasekne u celníků:D. No wailet, iphone jako takový je zatím průměrný přístroj s nádherným designem, skvělým displayem a vyrovná se spoustě mda. Jenže pokud IP odblokuješ a nahraváš 3rd soft, tak je IP mnohem lepší a cenově přijatelný něž jakákoliv z těchto obrovských humus MDA věcí. Prostě dokud jsi nic od apple neměl tak neposoudíš. Teď mám objednaný do sbírky i apple mackbook pro. Citovat
buddyfriend Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 Jinak tedka v momente vam pisu z MacBook (cerna verze), kde jsem si pomoci programu nahral i Windows a v pohode jedu jak na Mac tak i na windows, jak je Mac opravdu hodne vypracovany. Spousteni systemu Mac je asi 5x rychlejsi, jediny - je ze zatvrdli windowsak jako ja je prechod na Mac opravdovi orisek a proto mam v nem i ten windows ;D. Jinak doporucuju si vzit ten Mac z ameriky. Je to levnejsi nez si tady brat nejakej normalni windows :D. GL takze to mas pres bootcamp? mozna blba otazka, ale ty windowsy pres bootcamp museji byt legalni (crackly), ze jo? Citovat
Sim3to Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 Tak jsem se nakonec taky rozhodl pro iPhone (místo původního Touche), počkám tak do konce roku, jestli už jsem příjde a za kolik tak bude, očekávám, že nejlevnější nebude. Tímto jsem se vás chtěl zeptat, jestli máte někdo zkušenost s http://www.shipito.com/ ? iPhone by tam vyšel na slušnou cenu. Píšou tam, že je ale cena bez cla. Nevíte kolik by tak případně činilo ? Díky Nevim ale clo je hodne, me posledne vzali 10% !!!! a to nebyla elektronika. Citovat
Waiet Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 No wailet, iphone jako takový je zatím průměrný přístroj s nádherným designem, skvělým displayem a vyrovná se spoustě mda. Jenže pokud IP odblokuješ a nahraváš 3rd soft, tak je IP mnohem lepší a cenově přijatelný něž jakákoliv z těchto obrovských humus MDA věcí. Prostě dokud jsi nic od apple neměl tak neposoudíš. Teď mám objednaný do sbírky i apple mackbook pro. zase dalsi clovek, co neumi cist...:roll: Design je urcite lepsi nez MDA a displej ma jako dryhy MDA, ale co např na genialni baterka? A hl. , kolik je 3rd aplikaci na iP a kolik na WMka? Citovat
crazym Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2008 videl jsi nekdy seznam 3rd aplikaci pro IP? kdyz jeste nejsou ani ofi aplikace. Citovat
Fila.Kulis Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2008 Iphone se urcite nemuze chlubit svejma aplikacema, alesvym displejem.... No a to clo to te vijde pres shipito urcite na 1800Kč a více - ted si totiz hlidaji odkud to kdo posila a maji to proste osefovane - uz to prokoukli mno.... :? Citovat
Kastan Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 našetřil jsem si na ipod touch ,ale otec mi ho nechce dovolit :dozey: říká že je to blbost.. co mám pls říct že to umí ? on totiž vždy řekne že to umí i psp :roll: Citovat
iNasko Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 našetřil jsem si na ipod touch ,ale otec mi ho nechce dovolit :dozey: říká že je to blbost.. co mám pls říct že to umí ? on totiž vždy řekne že to umí i psp :roll: Tak jsme na tom stejne penize budu mit nasetreny ale tatka rika ze psp umi uplne stejne veci a ze je to dalsi blbost Citovat
au! Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 to ja zaas cumim : u psp rikaj ze je to blbost(ja uz taky) a ipod se tatovi neskutecne libi..nechapu..ale samozrejme jsem rad.. Citovat
Kastan Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 a co jsi mu ukazoval že se mu to tak zalíbilo ? Citovat
eskimo Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 4Kastan: prostě mu řekni, že šetříš ty .. ne on, no a pak to prostě kup - vůbec se neptej(to je nejlepší ... však on to nějak vstřebe/zpracuje). Měl jsem podobnou situaci s koupí mobilu - pak sem to prostě koupil a bylo to :D ... jinak taky toho mojeho otce občas nechápu ... když sem šetřil na psp, tak řikal, jaká to je blbost - a pak mi dali psp k vánocům - ale furt ofrňoval nos :D .... a minulý vánice jsem dostal iTouch(což je vlastně psp bez games a s dytokovym). jinak iTouch je dobrá věcička .... zvlášť po jailbreaku, ale asi bych byl radši za normál. 2gb mp3jku(kterou jsem na vánoce chtěl) ... takhle se furt akorát bojim, že to ztratim, pustim na zem - prostě další starost. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.