Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Můžu se zeptat co to je za IPOD TOUCH vypadá to jako IPHONE,ale diť o tom jsme nikdy neslišel to je jako IPOD ve vzhledu IPHONU a ovládá se dotykově a co si mislíte o téhle stránce???? http://w3.iol.cz/neusport/pi1189721914.htm?categoryId=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 iPod Touch je uplne stejnej jako iPhone ale nema funkce mobilu :) Ale ma wifi internetovej prohlizec, prehravac hudby, videa, fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Sem linej :D Zitra jestli se me bude chtit hodim info a fota :)To by jsi byl mooooc hodnej...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 no taaak dragunove:D pls hod sem fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Joo ty fotky pls, ať můžeme závidět :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 iPod classic v ponožce (6 ponožek z ebay za 6 euro) nahatej :-) z boku v celé kráse. ...nemusíte psát, že fotky stojej za prd....snažila sem se, líp to fakt vyfotit nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 toe docea špekoun ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 jahoda: ne, naopak, presne tagle jsem si ty fotky predstavoval moc pekny dik...;) jo jak to je jeste teda s tema macbookama? nakej eshop bys mi doporucil dobrej kde se daj koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Spekoun vubec neni...V kapse krasne sedi a uplne nedherne padne do ruky :) jahoda:Prosim neprodal by jsi me jednu cernou ponozku :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 jahoda: ne, naopak, presne tagle jsem si ty fotky predstavoval moc pekny dik...;) jo jak to je jeste teda s tema macbookama? nakej eshop bys mi doporucil dobrej kde se daj koupit? No ted si ho hlavne nekupuj, jelikoz po půl roce příjdou novější. Očekávaj se ted v říjnu nebo listopadu. Budou vybaveny už MacOs X Leopard, který se začne prodávat 26.10. U nás doma už se těch Maců nakoupilo mraky, takže za plnou cenu je nikdy nenakupuju, navíc si z nich můžu odečíst DPH. Mám známé prodejce nebo 10% slevu na Apple.cz. Po e-shopech se můsíš podívat sám. Docela dobrý ceny měli tady http://www.duhovyservis.cz/, ale nevím, jak je to ted. Je to počítač pro lidi, který nemaj čas se v tom štourat nebo hledat na všechno ovladače, či odvirovávat. Koupíš, nainstaluješ systém, iLife a můžeš vturánu pracovat s fotákem, kamerou, iPodem, střihat filmy a vytvářet DVD. Počítač je naprosto tichý a co hlavně - vůbec nepadá a třeba měsíc ho vůbec nemusíš restartovat. Což asi Písíčkáři neznaj. :-) Na převod videa můžeš použít? Video Converter, Visual Hub, Roxio Popcorn...titulky pro PSP vložíš pomocí programu Submerege. Hodně věcí pro Mac se najde na Demonoidu. Pokud ňákej program na mac není a nemůžeš bez něj žít, tag si prostě naistaluješ ještě wokna třeba pomocí Parallels Desktop 3.0 nebo BootCamp. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Jahodo prodej me ponozku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Jahodo prodej me ponozku :) Kup si je na ebay za směšnou cenu, jak sem psala. Posílaj je z Honkongu přímo do čech, za 14 dní je máš doma. Já si chci nechat určitě všechny colors. Ještě plánujem do budoucna nákup iPhonů, tag se budou hodit. sorry:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 a co tak toto EDIT: viac info tu [b]http://images.google.sk/imgres?imgurl=http://www.macblog.sk/files/ipodblog/novinky01/02_iPod6Gfake-02.jpg&imgrefurl=http://www.macblog.sk/ipod/novinky-z-uplynuleho-tyzdna-ipod-6g-baterie-gadgety-806.html&h=357&w=350&sz=33&hl=sk&start=17&um=1&tbnid=OiUD-7U_lbgaWM:&tbnh=121&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3DiPod%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsk%26sa%3DN[/b] a pre uplnych fanusikov aj toto :D : necem davat foto lebo je moc velka http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/images/icarta_velky.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Nádhera, ale jen 16GB. Neposlouchám mp3, ale Apple lossless...1 deska má tak 300MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Chlapi měl bych dotaz můžete mě proadit kde si mám sehant a koupit nejlevnější Ipod Chci hlavně Apple Ipod 160GB,ale ejstli ho nenajdu dostatečně levnej tak budu msuet mít 80GB :(Možná bych bral i Ipod Touch nebo Iphone,ale to je ta cena až moc velká myslíte si že to do vánoc snížijou chci totiž nějakej Ipod na vánoce jako dárek!Díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 většinou nejlepší ceny iPodů má pixmania. Tag se tam mrkni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 většinou nejlepší ceny iPodů má pixmania. Tag se tam mrkni!Mate nekdo s timto obchodem zkusenosti? Jahodo?:D+ mate nekdo zkusenosti s iPodem nano 3.generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Mate nekdo s timto obchodem zkusenosti? Jahodo?:D+ mate nekdo zkusenosti s iPodem nano 3.generace? brala sem tam dva disky a všechno proběhlo OK. Jen si pozorně přečti, co odklikáváš, maj tam skrytý poplatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 ja taky uvazuju o nakym prehravaci s obrovskym diskem ale nwm nwm ipod nechci pac ten nema mass storage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 ja taky uvazuju o nakym prehravaci s obrovskym diskem ale nwm nwm ipod nechci pac ten nema mass storage děláš chybu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Presne tak...nevim co vsichni mate s tim Mass Storage...iTunes je naprosto perfektni program...Strasne dobre se s nim dela a ma spoustu zajimavych funkci... Proste iPod a nikdy nic jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 nemyslim si ze delam chybu.....pste me itunes neva ale napr pak nepripojim ipod k ps3jce a to by me stvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 nemyslim si ze delam chybu.....pste me itunes neva ale napr pak nepripojim ipod k ps3jce a to by me stvalo :lol::lol: a kcemu bys chtel/potreboval pripojit prehravac mui¨ziky k PS3? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Mě třeba na itunes a podobných programech vadí to, že jakmile nemáš vše naprosto perfektně popsané id3 tagy, tak tyhle programy nelze používat, jedním slovem - chaos. A já právě id3 tagy nemám úplně super. Takže proto obava z těchto programů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Mě se moc líbí novej ipod nano, nemáte někdo zkušenosti? A nevíte jestli mi půjde připojit k PC když mám USB 1.0? Dragunov:tady si můžeš koupit tu ponožku, ale od toho prodejce jsem nic nekupoval:) http://aukro.cz/item251165159_ponozka_pro_ipod_nano_mini_i_jine_mp3_ruzne_.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.