jahoda Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Ajo promiň tý jo tak něni lepší překopírovat to CD přečte to normálně Audio ten Ipod? Tady máš celé specifikace: http://www.apple.com/ipodclassic/specs.html AiFF to umí samozřejmě také, ale proč zbytečně nahrávat cd 1:1, dyž to de i bezztratově, ale to už at si vybere každej sám. Převedený to máš v itunes za chviličku, je to naprosto stejná rychlost jako bys to kopíroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Ještě jeden dotaz: Udávaná doba hraní audia je 40hodin u 160gb verze - nakolik je tohle pravdivé? Vlastní zkušenost je jaká? Ale po pravdě, bez žádných preferencí v ipoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 A takovej dotaz jak Ipod hraje ve sluchátkách?O proti třeba PSP nebo Mp3 přehrávači za 3500Kč? Velkej rozdíl je v tom, že v iPodu můžeš poslouchat hudbu v maximální kvalitě AiFF nebo Apple Lossless, to v těhle levnejch hračičkách rozhodně nemůžeš. MP3 se nedaj vůbec s tímto porovnávat, je to běs a hrůza. Pak záleží jak máš kvalitní sluchátka. Ty nejdrážší špunty SHURE se daj koupit třeba za 15 tisíc...tam z okolí neuslyšíš vůbec nic...to je ovšem venku docela nebezpečný. Hodně lidí si kupuje Sennheiser CX300, já si vybrala podobný typ od AKG. Cenově jsou do 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Velkej rozdíl je v tom, že v iPodu můžeš poslouchat hudbu v maximální kvalitě AiFF nebo Apple Lossless, to v těhle levnejch hračičkách rozhodně nemůžeš. MP3 se nedaj vůbec s tímto porovnávat, je to běs a hrůza. Pak záleží jak máš kvalitní sluchátka. Ty nejdrážší špunty SHURE se daj koupit třeba za 15 tisíc...tam z okolí neuslyšíš vůbec nic...to je ovšem venku docela nebezpečný. Hodně lidí si kupuje Sennheiser CX300, já si vybrala podobný typ od AKG. Cenově jsou do 1500,- nebo u soan se prodavaj kvalitni sluchatka taky se spuntama ktery by nemel nic propuustit, mozna si je koupim, radsi bych co se sluchatek tyce dal na sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Ještě jeden dotaz: Udávaná doba hraní audia je 40hodin u 160gb verze - nakolik je tohle pravdivé? Vlastní zkušenost je jaká? Ale po pravdě, bez žádných preferencí v ipoda.. ta doba je pravdivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 iPod ma ten nejdokonalejsi zvuk co jsem slysel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 iPod ma ten nejdokonalejsi zvuk co jsem slysel ;) jj to verim, jsou to taky vlastne prvni iniciatori osobnich hudebnich prehravacu s pameti vubec. (myslimze mp3ky vznikly na jejich zaklade) mno a taky apple je hodne kvalitni firma co se veskereho hardawru tyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 to seš uplně vedle, mp3 tu byly dávno před ipodem, ipod zvnikl na podkladu napsteru. viz. dokument iPod Revolution, nedávno ho dávali na discavery Ani první iMacy neuměly pořádně přehrávat mp3, to přišlo až s druhou generací iMaců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Je tu někdo kdo by měl do iTunes češtinu please :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 mcprask: to si myslim ze snad ani neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 podle toho jestli chce češtinu pro PC nebo pro MAC, na PC není na Mac tuším je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Chci na PC nevím ani kam se mě ta hudba ukládá a jak to mám tam uložit a asi po hodině jsem se naučil dělat s Cover Flow a chtěl bych si to do Ipoda už nachystat předem a kterej z těch formátu je nejlepší ACC nebo AIFF??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Ještě jeden dotaz: Udávaná doba hraní audia je 40hodin u 160gb verze - nakolik je tohle pravdivé? Vlastní zkušenost je jaká? Ale po pravdě, bez žádných preferencí v ipoda.. Zatím sem ještě nenabíjela, do prodeje se dostává už přednabitej. Většinou ta výdrž bývá o maličko menší, ale při takovéhle výdrži je mi to vcelku jedno. Pokud nemáš nabíječku, stačí připojit iPoda k počítači a automaticky se dobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 to seš uplně vedle, mp3 tu byly dávno před ipodem, ipod zvnikl na podkladu napsteru. viz. dokument iPod Revolution, nedávno ho dávali na discaveryAni první iMacy neuměly pořádně přehrávat mp3, to přišlo až s druhou generací iMaců... A víš jak vůbec první iMac vypadal? Todle, co píšeš je věc softwaru a ne iMaca. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Je tu někdo kdo by měl do iTunes češtinu please :( to fakt nepotřebuješ, věř mi. Je to tak easy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Chci na PC nevím ani kam se mě ta hudba ukládá a jak to mám tam uložit a asi po hodině jsem se naučil dělat s Cover Flow a chtěl bych si to do Ipoda už nachystat předem a kterej z těch formátu je nejlepší ACC nebo AIFF??? Hudba se ti ukláda dle nastavení v Preferencích. Stejně tak tam nastavíš kvalitu převodu atd. Kvalita je od nejlepšího: AIFF, Apple Lossless, AAC, MP3. AAC jsem používala do starého iPoda, ten neuměl Apple Lossless, moc to nedoporučuju, převod z cd trvá docela dlouho. Je to formát pro toho, kdo má malou kapacitu iPoda, kvalita je mnohem lepčí než mp3. iTunes Store prodává hudbu v AAC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 iPod oslavil šesté narozeniny (24.10.07) http://www.mujmac.cz/art/periferie/ipod-6-let-24-10.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 jahoda: prvni imac byl takovy nevzhledna krabice,ktera nemela a cd mechaniku vypadalo to fakt divne no .......jiak pouzivej multiquote 5postu za sebou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Hudba se ti ukláda dle nastavení v Preferencích. Stejně tak tam nastavíš kvalitu převodu atd. Kvalita je od nejlepšího: AIFF, Apple Lossless, AAC, MP3.AAC jsem používala do starého iPoda, ten neuměl Apple Lossless, moc to nedoporučuju, převod z cd trvá docela dlouho. Je to formát pro toho, kdo má malou kapacitu iPoda, kvalita je mnohem lepčí než mp3. iTunes Store prodává hudbu v AAC. A jde když mám v Pc MP3 převést do AIFF??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Heh další dotaz diť to v tom AIFF zabírá jedno CD 600MB ty bláho tomu se říká formát můj počítač to nestíhá stihne takovej formát vůbec Ipod nebo se čeká dvě minuty než se jedna písnička načte?Zatím jsem přišel jak udělat z WMA ten formát AIFF a taky jak to udělat aby formát AIFF tam ponechal čísla písniček,ale furt nevím jak udělat z Mp3 AIFF! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 myslíš, že by to iPod podporoval, kdyby to nedokázal přečíst? Jinak to tvoje převáděví audio ormátů je padlí na hlavu! Proč by někdo potřeboval převádět kompřesní formát na bezestátovej?? Myslíš, že to bude hrát líp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 myslíš, že by to iPod podporoval, kdyby to nedokázal přečíst? Jinak to tvoje převáděví audio ormátů je padlí na hlavu! Proč by někdo potřeboval převádět kompřesní formát na bezestátovej?? Myslíš, že to bude hrát líp? Mnu já převádím Mp3 do AIFF bude to hrát líp aspoň doufám když to má desetkrát tolik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Jestli ti to bde hrát líp tak bych tě nominoval na Mobelovu cenu. Empétrojky maj malej objem, protože ořezávaj to co normální lidský ucho nesliší, AIFF to nedělá, jen překonvertuje CDDA do digitálního souboru i s tím co neslyšíš. Chápeš co tím chci říct? Že ti to bude krát stejně. Jen místo 80 MB ti to bude zabýrat 800 MB, prptože když převedeš ořezanou skladbu (mp3) do AIFF tak se tam ty ořezaný frekvence nepřičarujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 sorry, ale todle je šílený a magorský:roll: Sakra diť sám si ty písničky převáděl,a psal jsi že Mp3 je děs a hrůza že iPod hraje líp kvuli formátu AIFF a sám si převádíš Mp3 do Apple Lossess tak nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 buddy: zy si porad chces tu sracku koupit?:roll: to neni sra*ka woe :D ja uz se na ten mobil nemuzu dockatt dva mesice:D co proti tomu furt mas toe snad nejdokonalejsi mobil na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.