ferr0 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ahojte...chcel by som sa opytat ci nahodou tu nema niekto s tymto skusenost....Stiahnem si na USB...../PS3/UPDATA/PS3UPDAT.PUP ten subor 3.55 nam to instalovat ako novy fw a asi na 70% sa to zastavy a vypise nejaku chybu 8002F828....nevie niekto poradit ako na to??? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 docela k smichu jak muzes na fimware 3.73 nahrat 3.55 ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Čo dodať, nečítaš, si tu nový a prvý tvoj post stojí na h.vno. Pokiaľ sa chceš ďalej trápiť, nech sa páči pokračuj ďalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Asi jak říká Neeo není možné udělat downgrade sám sem na toto téma udělal post a dokonce sám Neeo mi odpovídal. pokud chceš CFW musíš počkat OFW 3.74 zatím nebyl prolomen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferr0 Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ked sa budem pytat kto tu je k smiechu a koho post tu stoji za h.vno tak vas hosi (radek1993 a neeo) budem kontaktovat.... Pery-----vdaka za normalnu odpoved a sorry necitlal som to tu vsetko...myslim ze o tom forum je....pytat sa....dik pery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Na každém fóru by jsi dostal zhruba stejnou odpověď. Než se zeptáš, je opravdu dobré si ho trochu pročíst. Když nenajdeš odpověď, napsat otázku do nějakého existující ho tématu. Teprve když žádné vhodné téma není, založit nové. A hlavně nelhat (třeba stylem: Četl jsem tu všechno a nic tu není), lidé zde nejsou hloupí a zhruba vědí, co tu už padlo, případně to sami psali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ked sa budem pytat kto tu je k smiechu a koho post tu stoji za h.vno tak vas hosi (radek1993 a neeo) budem kontaktovat....Pery-----vdaka za normalnu odpoved a sorry necitlal som to tu vsetko...myslim ze o tom forum je....pytat sa....dik pery Nemáš zač, ale oni tady kluci mají taky pravdu já si třeba před tím než jsem založil post četl 3 hodiny o Jailbreaku a až pak se se zeptal ono to není jen tak když se o to chceš zajímat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ked sa budem pytat kto tu je k smiechu a koho post tu stoji za h.vno tak vas hosi (radek1993 a neeo) budem kontaktovat....Pery-----vdaka za normalnu odpoved a sorry necitlal som to tu vsetko...myslim ze o tom forum je....pytat sa....dik pery Aspoň neklam. Nečítal si nič inak by si nenapísal taký post. Ale kľudne sem píš máš na to právo, ale priprav sa na to, že tvoje vlákno dlhú životnosť mať nebude. Skôr ti ho admin zavrie lebo základné pravidla si lenivý prečítať vid. post od Nanaki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferr0 Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Neeo....klud neklamem...mozno som to prehladol....ok ok o com sa tu natahujete???Chcel som len odpoved...nic viac,nic viac...tak sa tu nenatahuj ale radsej ries co sa ta niekto pyta...ok....klidek :-)...viete co?vymazte to ...neni tu normalna rec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 stačilo mu napsat, že downgrade nejde. A nepsat přiblblý poznámky dvanáctiletýho kluka, kterej si myslí, že spasil svět. O tom je forum! Aby lidem co neví, poradili ti co vědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts