tekken90 Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 snad se nebudete zlobit za zbytečnej topic :oops: :ziped: konečně mám doma PSP Slim FF Edici :cheesygrin: balení: PSP Slim Ice Silver (má ale tmavší tlačítka :D ) s potiskem FF7CC UMD FF7CC JAP Limited Edition přívěsek :cheesygrin: foto v příloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 trapný:D:D:D ne kecám vypadá good!...i když mně FF vůbec nebere:D PS: brutál mečík:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 ty čune :D Zítra čekej nečekanou navštevu v noci :D ... jinak hezký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50Cent Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 zdar teki jinak gratuluji konecne si se dockal :lol::bash: ja se dockam az v prosinci :cry: ale na normal verzi a ne FF :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 no FF me nebere a an i to neni tak pekny hezci je ta SW edice white psp a taky simpson edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 sakra zavidim:oops: , mel sem pockat a koupit si to taky(to sem o tom jeste nevedel).....skoda ze je jen tolik kusu:cry: pres noc to nech u otevrenyho okna aby se ti to pekne vyjimalo v mesicnim svetle...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Mě to moc nebere,ale přeju ti to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 já ti závidim už jen to že je to slim...přes FF moc odborník nejsem ani sem to nějak moc nehrál...ale je hustej no..fajn že ho máš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 OMG je ještě lepší než sem čekal :wohow: Jak já se nemůžu dočkat :ziped: Jo a tobě to fak přeju tekku, seš takovej blázen do FF, že si to zasloužíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 no...kdyz si to vemu, kdybych mel nejakou nalepku s FF tak bych si ji tam taky nalepil a hned bych to mel "Han Limited Edition", UMD bych si koupil v breznu ENG, mecik bych si nechal ukovat, a misto krabice bych mel krabici od bot s nalepkami FF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 HEHE...KEBY VEDELI KOMU TO PSP POSIELAJU TA PANA MARIA :D BY TI HO ANI NEPOSLALI ! PO SK A CZ ROBI DOWNGRADI UNBRICKY ATD :lol: inac... pekneee je...a tu hru by som na UMD bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 majko LOL, to neni od Sony ale z eBaye... sry za ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Vcera jsem zrovna koukal na muj oblibenej e-obchod a videl jsem ho tam . Okamzite jsem si vzpomnel na tebe Tekkene :-D Me se jinak taky libi. Trochu me ale odrazovala ta cena 399$ :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 libi se me to, hlavne ten privesek :love:, ale radsi si pockam na Star Wars Edici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Silver se mi vůbec nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Mne se to nelibi ale preju ti to....ma vyhodu ze je stribrny a nevidis na nem kazdy otisk a ty mini skrabanecky co jsou na kazdem PSP.. na druhou stranu stribrny neni tak elegantni treba jako bily a cerny, vypada tak plastove a levne...mne se ted libi nejvic cerny ne protoze bych ho mel (mam SLIM Piano Black) ale protoze je nejelegantnejsi mel jsem predtim bily FAT a zezacatku bylo fajn ale pak se mi uz nelibilo...to cerny se mi libi vic..dlouhodobe a nenosim ho na tak prudkym svetle nekde pod lampou abych furt ty otisky a skrabanceky videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 konečně mám doma PSP Slim FF Edici :cheesygrin: kolik jsi za nej dal a odkud sis ho objednal? ja jsem koukal ze na play-asia je za 5K ale do evropy nedodavaji... a na eBay je to samej zlatokop a pod 8K se nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 hmmm gratulujem ten privesok je vazna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 vypada naprosto dokonale (a to moc FF nemusim), rovnez by me zajimalo na kolik te to celkem vyslo a samozrejme gratuluji, ze ji mas:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 kolik jsi za nej dal a odkud sis ho objednal? ja jsem koukal ze na play-asia je za 5K ale do evropy nedodavaji... a na eBay je to samej zlatokop a pod 8K se nedostanes... nevim jak ty ale já ho na play-asia vidím za 399$ což je 8000kč...já ho koupil na ebay za 320$ myslím + pošta asi 75$...pak sem ještě platil clo asi 1000kč a poslanej byl přes DHL..za pár dní byl v Česku :D viz odkaz http://www.dhl.cz/publish/cz/cz/eshipping/track/td_track.high.html?pageToInclude=RESULTS&AWB=1930997320&type=fasttrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 tekku to ti přeju a zároven i závidím :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 tjn ale dal za nej 9000 a nema zaruku ani nic....jako nic proti vkusu ale kvuli napisu a hre na UMD a nakym privesku bych 4000 nepriplacel...a k tomu ta zaruka...ale jak rikam vec nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 záruka je zbytečnoust, kterou sem nikdy nevyužil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 záruka je zbytečnoust, kterou sem nikdy nevyužil...... No já taky ne...zatím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 záruka je zbytečnoust, kterou sem nikdy nevyužil...... Vono kdyz ti jednoho rana vypadne tlacitko zapinani nebo nejde UMD mechanika...pripadne ti spadne a slo by reklamovat tak zmenis nazor...nj vec nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.