Yawimaya Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 hehe za kolik prodas ten privesek? :O :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Hergot děcka, neštvěte mě, že vás FF nebere, nebo že jste ji nehráli. Je to klasika klasik a sedmička je jedna z nejpromakanějších her, která kdy byla vytvořena. Nemluvě o tom, že takhle hra, jako jedna z mála, má opravdového ducha. Nutnost!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Je to v prdce, všude, kde jsem se díval, absolutně vyprodaný :( je škoda, že je tak malo kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Je to v prdce, všude, kde jsem se díval, absolutně vyprodaný :( je škoda, že je tak malo kusu Není! Na eBay můžeš koupit ještě zabalený. Je to ale trochu dražší než původně. Cca 285 liber (bez poštovnýho). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.