Mappleton Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Zdravím mám ps3 a herní notebook,když ale hraju na cestách rád bych,abych tu samou hru nemusel dohrávat na PS3,když už jsem se tam dostal na ntb...neexistuje nějaká synchronizace jako,že kde jsem skončil s ntb bych zacal doma s ps3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Nie. Sú to dve rozdielne platformy a navyše ps3 používa iný súborový systém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 No to vím taky ;-) ale v tomhle určitě problém nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Neee? :-D a v čem tedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 no v souborovým systému fakt problem asi nebude, ale problem by mohl být stim že prostě savy v PS3 nejsou to samý jako na PC (a ne žádnej program na to neni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 to že je jiný souborový systém znamená že savy na Ps3 nejsou to samý jako na PC :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 a co třeba nějaký emulátor ps3 .... zkus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Doporučuji přečíst, kecáte tu kraviny. A odpověď na tvou otázku - ne nejde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mappleton
Zdravím mám ps3 a herní notebook,když ale hraju na cestách rád bych,abych tu samou hru nemusel dohrávat na PS3,když už jsem se tam dostal na ntb...neexistuje nějaká synchronizace jako,že kde jsem skončil s ntb bych zacal doma s ps3?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts