Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Info k verzi XBOXu a váš názor

myckei

Otázka

Ahoj lidi.

Scháněl jsem XBOX s kinectem a narazil jsem na inzerát nabízející XBOX s tímto kusem HW za neuvěřitelných 3700 včetně pošty.

Jediné, co mě zaráží krom nízké ceny je to, že na fotografii boxu je vidět datum výroby a to 25.10.2001 !

Prodávající však tvrdí, že je box ještě 19 měsíců v záruce, že ho sám vlastní 5 měsíců.

Takže srhnu co vím:

Nabídka na:

XBOX 360 Elite, Kinect, 2x ovladač, 10 her, 120GB HDD. Datum výroby 25.10.2001. Box by měl být v záruce ještě 19 měsíců, reklamace možná v ČR. Vše za cenu 3700 Kč včetně pošty.

Moje otázka je jednoduchá:

Mám do toho jít nebo ne?

Cena je velmi lákavá (skoro až podezřele nízká), ale jestli bude součástí dodávky i záručák...

A druhá otázka: Půjde to flashnout bez problémů?

Děkuji za rychlé odpovědi, prodávající na to spěchá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Ne, tento to není. Ale co třeba právě tenhle inzerát, co jsi našel? Proč to nekoupit? Dyť za tu cenu...

Možná ne stejný inzerát, ale podle fotky a S/N Xboxu stejná konzole s datem výroby 2009. Můžu se zeptat o co tady běží? :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Když si srovnáš svojí fotku a fotku z inzerátu tora, obě konzole mají shodné výrobní číslo. Dá se tedy předpokládat, že se jedná o ten samý přístroj. A rok 2009 odpovídá víc, než 2001, přeci jen, těžko bude konzole vyrobena čtyři roky předtím, než se objevila na trhu.

No a proč to nekoupit... Cena je prostě příliš malá, za tu cenu jsou bezmála (no, to možná ne) jen ty hry. A k tomu ještě Kinect, konzole a HDD? Příliš dobrá nabídka, než aby to byla pravda. Stejně tak "konzole dva měsíce stará", ale vyrobená v roce 2009? Mě to přijde spíš jako dva roky.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ne, tento to není. Ale co třeba právě tenhle inzerát, co jsi našel? Proč to nekoupit? Dyť za tu cenu...

Vždyť je to stejné :

http://www.muj-bazar.cz/inzeraty/herni-konzole-inzerce-203437-xbox-360-elite-120gb-kinect-a-hdmi.html

Kontakt:Alex.Skacelova@seznam.cz , +420602524012

http://pocitace.xinzerce.cz/herni-konzole/88397434-xbox-360-elite-120gb-kinect-a-hdmi/

email.pngAlex.Skacelova@seznam.cz

Jinak tam máš ještě jeden takový podezřelý inzerát - ještě lákavější :

http://pocitace.xinzerce.cz/herni-konzole/88404523-microsoft-xbox-360-60gb-kinect-6-her/

Odkaz ke komentáři

• 0

No jasně, že to je divné, ale i kdyby byla nakrásně 2 roky stará, tak za ty peňonce...je to stejně divný :-)

Ale v dotazovém mejlu mi ještě napsali: "...konzole má v tuto chvíli stáří cca. 5 měsíců, tudíž záruka je ještě 19 měsíců a konzoli je možno samozřejmě reklamovat v čr (jinak poskytuji navíc 30 dní záruku na vrácení peněz - kupní smlouva je součástí balíku)...".

Tak nevím, nějaký velkoprodejce, když ještě dává 30 dnů na vrácení peněz?

Odkaz ke komentáři

• 0

No jo no jo, dyť už jsem říkal, že to je stejné.

Hned mě neperte, musím u toho ještě pracovat, tak jsem se jenom jedním očkem podíval a nenapsal uplně přesné info.

Omluva za zmatení.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu