Scháněl jsem XBOX s kinectem a narazil jsem na inzerát nabízející XBOX s tímto kusem HW za neuvěřitelných 3700 včetně pošty.
Jediné, co mě zaráží krom nízké ceny je to, že na fotografii boxu je vidět datum výroby a to 25.10.2001 !
Prodávající však tvrdí, že je box ještě 19 měsíců v záruce, že ho sám vlastní 5 měsíců.
Takže srhnu co vím:
Nabídka na:
XBOX 360 Elite, Kinect, 2x ovladač, 10 her, 120GB HDD. Datum výroby 25.10.2001. Box by měl být v záruce ještě 19 měsíců, reklamace možná v ČR. Vše za cenu 3700 Kč včetně pošty.
Moje otázka je jednoduchá:
Mám do toho jít nebo ne?
Cena je velmi lákavá (skoro až podezřele nízká), ale jestli bude součástí dodávky i záručák...
A druhá otázka: Půjde to flashnout bez problémů?
Děkuji za rychlé odpovědi, prodávající na to spěchá.
Otázka
myckei
Ahoj lidi.
Scháněl jsem XBOX s kinectem a narazil jsem na inzerát nabízející XBOX s tímto kusem HW za neuvěřitelných 3700 včetně pošty.
Jediné, co mě zaráží krom nízké ceny je to, že na fotografii boxu je vidět datum výroby a to 25.10.2001 !
Prodávající však tvrdí, že je box ještě 19 měsíců v záruce, že ho sám vlastní 5 měsíců.
Takže srhnu co vím:
Nabídka na:
XBOX 360 Elite, Kinect, 2x ovladač, 10 her, 120GB HDD. Datum výroby 25.10.2001. Box by měl být v záruce ještě 19 měsíců, reklamace možná v ČR. Vše za cenu 3700 Kč včetně pošty.
Moje otázka je jednoduchá:
Mám do toho jít nebo ne?
Cena je velmi lákavá (skoro až podezřele nízká), ale jestli bude součástí dodávky i záručák...
A druhá otázka: Půjde to flashnout bez problémů?
Děkuji za rychlé odpovědi, prodávající na to spěchá.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.