Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

da sa flashnut psp slim 6.39


pupik02

Recommended Posts

Ufff to snad není pravda, tady je stovka různých témat, kde jsou odpovědi, a ty nejsi schopný se podívat ani do jednoho. Takže jednoduše ano jde.

Udělej downgrade na firmware 6.20 http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 a dej si tam 6.20 PRO B10 Permanent http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
Nejlepší je 6.60 PRO-B můžeš stim i legálně na PSN.
Bože další inteligent. Co to plácáš za kraviny? 6.60 PRO B10 je úplně naprosto stejný jako 6.20 PRO B10, jenom není nastálo. Což znamená, že se 6.20 PRO B10 taky můžeš na PSN, můžeš na něm hrát online, má to naprosto ty samé funkce jako ten tvůj 6.60, jenom má ten 6.20 tu výhodu, že na něj je peramanent patch, díky kterému zůstane ten CFW nastálo i po tvrdém vypnutí PSP. Takže nejlepší je 6.20 PRO B10 Permanent.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někde jsem slyšel že třeba FIFA 12 na starších verzích asi nepůjde , někde jsem viděl TOPIC kde se někdo ptal že mu nejde hra a když napsal že má ten CFW 5.50 Prome-3 tak mu napsaly že musí si tam hodit novější FLASH , takže já si myslím že to stačit nebude :?.... Pokud chceš poradit s FLASHEM tak mi napiš PM 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu