Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox LIVE- problem s WIFI pripojenim, nebo fakt nevim...

Syrup

Otázka

Zdravim lidi, obracim se na Vas s duverou ze mi nekdo pomuze, protoze ja uz mam 100 chuti ten zasr... xbox vyhodit z okna.

Pred par dnama jsem si koupil new xbox, pri prvnim spusteni se pres svoji domaci wifi sit pripojil na net, vsechno v pohode fungovalo...

Dneska jsem si chtel poprvy poradne s kamosem dat forzu po netu, jenze ouha. Zjistil jsem, ze me xbox neustale odpojuje od LIVE, a nasledne se pri testu spojeni ani nechce vubec pripojit. Pak to zase treba chvili jde, aby to nasledne zase vypadlo.

Router mam doma LYNKSIS, ktery jsem uz i resetoval do defaultu, nepomohlo.

Nejvic me na tom zarazi ze ten xbox treba neni schopen se pripojit (otestovat) pripojeni ani pres hotspot ktery vytvorim na iphonu. I kdyz predtim normalne stahoval nejaky demo o velikosti par set mega.

Moje tipy

- VRATIT XBOX

- zkusit jiny router (ale JAKY?!)

- pripojit pres LAN, coz bohuzel budu moci az pristi tyden, po nastehovani se do jinyho bytu.

Kdyby nekdo vedel, budu moc rad za jakykoliv tip.

PS: Nemyslim si ze by to bylo tim ze by nechodila LIVE sluzba jako takova, my 2 kamosi normalne hrajou (i kdyz je fakt ze oba maji xbox dyl, a tak nevim jestli treba nemaji ucty jiny nez cesky)

DIKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

To že je téma včerejšího data přece není problém, naopak mi příjde smysluplnější (pokud mám stejný / podobný problém) se připojit k již existujícímu tématu a hledat tak řešení společně. Kdyby bylo téma staré rok tak neřeknu ... ale ze včera?

To, že tví kámoši hrají je rovněž totožné s tím, co píše autor tématu z odkazu - že má 14 přátel online.

No dobře, zpět k tématu. Dal jsem do googlu popisovaný problém a hned vyskočilo pár odkazů na různá fóra s podobným problémem - a nejsou tak staré, řádově +- měsíc. Tady máš generální nápovědu přímo od M$ co vše vyzkoušet - http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/9/t/9.aspx

a tady problematika na obodné téma rovněž na ofic. xbox fóru - http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/9/t/73280.aspx?PageIndex=1

Začni tím generálním, je tam X faktorů, které mohou toto způsobovat, od sdíleného připojení k internetu, přes problémy s DNS až po nastavení NATu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud správně spojuji souvislosti, tak je to nejspíš způsobené tím, že xbox live napadli hackeři a vykradli přístupy k platebním kartám některých uživatelů asi z 35 zemí. A podle mě MS dělá nějaké kroky a opatření, nejspíš proto některým live nefunguje už od pondělí.

Odkaz ke komentáři

• 0

drak3go: mas urcite pravdu, to ze je ze vcera je logicky, nicmene i tak bych tady cekal vic prispevku volajicich o pomoc, kdyby se to tykalo nejak celoplosne lidi... ale diky za odkazy, urcite je projedu.

Ravendhi: ok, diky za info, i tohle by mohla byt jedna z moznosti. I kdyz osobne to vidim spis na nejaky problem u me doma- v routeru nebo xboxu... uvidime... o vikendu beru xbox ke kamosovi kterymu to na jeho domaci wifi siti slape uplne OK, tak se to rozsekne..

Jinak doma jedu UPC broadband, na ntb nemam jakykoliv naznak problemu s pripojenim, vsechno slape jak ma...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu