Quicksilver Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Chci se optat na RGH se museji stahovat specialne upravene verze urcene na JTAG / RGH. A nebo muzu normal iso xbox verze hry a pres Daemon se s toho vytahne kompletni slozka s hrou ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 22, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Není třeba vybírat jen ty s označením Jtag/(RGH), fungují všechny. Ty s označením Jtag jsou pro informaci všem ostatním kdo nemají Jtag/RGH. že je zbytečné aby je stahovali. Daemon Tools není sice nástroj, kterým bys vyextrahoval adresářovou strukturu z ISO souboru, ale úvahu máš správnou, jen se k tomu používají k tomu určené nástroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Takze jsem doma .) Ja mam doma jeste Xbox1 s Xecuter 2 cipem a tak tam mam taky nejake zalohy her :) A delal jsem to uplne stejne pres Daemona. Kazdopadne jsem vic v obraze uz jsem si myslel,ze budu muset pak schanet hry urcene pro Jtag a pod. :D Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Na ty hry je Iso2God ktery ti ISO rozdeli na x souboru nebo treba Xbox Image Browser a tim si vykopirujes soubory do nejakeho adresare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Supr diky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.