JungleFever Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Stalo se Vám, že koupíte použitou hru a na krabičce je ta vrstva lepidla či "polo-odtrhnutá samolepka", co ani omylem nejde sundat? Mě ano a vytáčelo mě to, je to nevzhledné a na poličce se hra lepila k ostatním. Na doporučení známého jsem vzal trochu Alpy (či jé tekutiny na bázi alkoholu) a nanesl na houbičku. Krouživými pohyby se tohoto nešvaru snadno zbavíte. PS: Vím, že tutoriál není nikterak světoborný, ani závratný, ale snad to někomu pomůže, tak mě neukamenujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Keď obal strčíš do poličky čo vidíš? Iba okraj obalu s názvom hry, nič iné na archiváciu nepotrebuješ. Ale cení sa, že si objavil Atlantídu. Palec hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 tak taky tam píše že se mu ta krabička lepila k ostatním...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Neeo : no comment Atlantído :) Nemec30 : a ja myslel, ze za snahu se nadava jen v cechach :))) uz i k bratrum na slovensko to prislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 na slovensko? Já to nemyslel zle, určitě ten návod někomu pomůže:D, přece jsem tě nějak nekritizoval ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ty ne, jen sem komentoval to, jak se do me pustil Neeo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Za prvé - ja neviem či mám na očiach snežný opar, ale nikde vo svojom poste nevidím nadávku a vôbec nemám pocit, že som ťa nejako urazil. Za druhé - podľa teba je tvoj post tutoriál? Podľa mňa nie, ale nijak ti ho neberiem, napísal si ho, je to skvelé, ale objavil si niečo, čo už je každému dávno známe. Za tretie - viem si predstaviť ako si sa tešil, že sa ti to podarilo odstrániť, ok beriem, ale mal si vidieť moju tvár po prečítaní tvojich riadkov :wohow: Za štvrté - rovnaká reakcia by prišla aj inde a je úplne jedno či som na Slovensku v Čechách alebo v Bangladéši. Z mojej strany asi všetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Neeo : jsem rad, ze jsi se vyjadril :) jsem na tebe pysny. Jinak poprosím adminy, aby zalozily kategorii Tipy a rady, aby jsi mohl v klidu spat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Zasa máš klapky na očiach. Kategoria už tu je a má názov "Otázky a odpovědi". Tak, že keď nevieš prijať kritiku je mi ťa ľúto. Pridáš sem post, čo je úplne na smiech, vôbec nepatrí na toto fórum a následne tu plačeš, že som ťa sfúkol. Uvedom si, že nie sme soplavé deti, čo objavili svätý grál. Prosím ťa urob mi radosť skončime to. Nikam to nevedie a flame je tu aj tak zakázaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Zasa máš klapky na očiach. Kategoria už tu je a má názov "Otázky a odpovědi". Tak, že keď nevieš prijať kritiku je mi ťa ľúto. Pridáš sem post, čo je úplne na smiech, vôbec nepatrí na toto fórum a následne tu plačeš, že som ťa sfúkol. Uvedom si, že nie sme soplavé deti, čo objavili svätý grál. Prosím ťa urob mi radosť skončime to. Nikam to nevedie a flame je tu aj tak zakázaný. Ukončíme, ale přečti si prosím svoje komentáře a moje a cituj, kde brečím ty Tatranská orlice :) pac a pusu posilam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Neeo nech ho žít ;)) snaží se poradit... snaha se cení ;) tak mlc :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Já ti děkuji za podporu, vím, že to není nic světoborného - ostatně psal jsem to v post scriptum, ale vím, že sem nechodí pouze hlavouni, ale i náctiletí, kteří tyto finty znát nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Jeden sebehorsi radoby tutorial je mi mnohem milejsi, nez tisic prispevku, ktere ho kritizuji. Je to nejen o kvalite, ale i o pozitivni snaze nekomu s cimkoliv nezistne pomoci. A to se v soucasnosti moc nenosi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Jeden sebehorsi radoby tutorial je mi mnohem milejsi, nez tisic prispevku, ktere ho kritizuji. Je to nejen o kvalite, ale i o pozitivni snaze nekomu s cimkoliv nezistne pomoci. A to se v soucasnosti moc nenosi. díky, cením si toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 LOL, a mně to fakt pomohlo a moc díky, protože konečně moje krabička od Heavy Rainu, ze který lamácky sloupnul nálepku, je zas čistá. Takže si nevšímej kritiky, fakt moc dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 díky :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.