Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu od zkušenějších.

Problém : v PSP potvrzuju kolečkem a ve hrách křížkem

Už jsem nacpal do PSP Custom FW 3.40 OE-A a zapoměl jsem jsem použít homebrow z tohodle topicu ještě když jsem měl v PSP FW 1.5.

Teď nevím jak na to , jestli musím znova na FW 1.5 , nebo zda to jde jinak v CFW 3.40 OE-A.

Dík za radu.

Mimochodem Custom FW 3.40 běží jak po másle , doteď jsem používal FW 1.5 + devhook , měl jsem bobky z bricku , ale žádný kolaps se nekonal . Díky za návod EvilSto.

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Prosím o radu od zkušenějších.

Problém : v PSP potvrzuju kolečkem a ve hrách křížkem

Už jsem nacpal do PSP Custom FW 3.40 OE-A a zapoměl jsem jsem použít homebrow z tohodle topicu ještě když jsem měl v PSP FW 1.5.

Teď nevím jak na to , jestli musím znova na FW 1.5 , nebo zda to jde jinak v CFW 3.40 OE-A.

Dík za radu.

Mimochodem Custom FW 3.40 běží jak po másle , doteď jsem používal FW 1.5 + devhook , měl jsem bobky z bricku , ale žádný kolaps se nekonal . Díky za návod EvilSto.

musis si v recovery menu prehodit X a O v registry hacks ;)

Odesláno

Oběvila se mi u jedný hry chyba 80020148, zkusil jsem co je napsal Dutch (viz dole) a v Recovery to na Disabled mam... A pořád to nejde... Nevíte co s tim ???

a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled

Odesláno

Jasně že tam mam UMD, možná vim čim to je, ale je to docela blbost... Tu hru mi kámoš dal na Flashdisk a pak jsem si ji překopíroval do compu a následně do PSP no a to mi to psalo právě tohle (pak mi tam dal ještě jednu hru) a to samý... Pak jsem si tu jednu hru (Valhalla Knights) překopíroval u něj přímo do PSP a najednou to šlo a tam tu hru jsem u něj ještě nezkoušel... Ale neni to třeba tim, že se to mohlo na tu Flashku nějak blbě zapsat ??? (on má totiž dost starej comp)

Odesláno

///tento prispevok som presunul z ineho topicu, kam vobec nezapadal... - THeBaNDiT

Ahoj muze nekdo poradit !!! Chci hrat stazene hry ale nevim jak mam stahnute s koncovkou iso a cso Prosim poradte co nahrat a kam a ktery program stahnout predem moc dekuji kdyz budete mit cas napiste mi to na mail :censored:by THeBaNDiT

///v pravidlach fora je zakazane ziadat odpovede na mail... - THeBaNDiT

Odesláno
Ahoj muze nekdo poradit !!! Chci hrat stazene hry ale nevim jak mam stahnute s koncovkou iso a cso Prosim poradte co nahrat a kam a ktery program stahnout predem moc dekuji kdyz budete mit cas napiste mi to na mail :censored:by THeBaNDiT

///v pravidlach fora je zakazane ziadat odpovede na mail... - THeBaNDiT

najprv nam napis, aku verziu firmwaru v PSP mas... pravdepodobne nejaky originalny firmware, ze?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu