zoicas Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Prosím o radu od zkušenějších. Problém : v PSP potvrzuju kolečkem a ve hrách křížkem Už jsem nacpal do PSP Custom FW 3.40 OE-A a zapoměl jsem jsem použít homebrow z tohodle topicu ještě když jsem měl v PSP FW 1.5. Teď nevím jak na to , jestli musím znova na FW 1.5 , nebo zda to jde jinak v CFW 3.40 OE-A. Dík za radu. Mimochodem Custom FW 3.40 běží jak po másle , doteď jsem používal FW 1.5 + devhook , měl jsem bobky z bricku , ale žádný kolaps se nekonal . Díky za návod EvilSto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Prosím o radu od zkušenějších.Problém : v PSP potvrzuju kolečkem a ve hrách křížkem Už jsem nacpal do PSP Custom FW 3.40 OE-A a zapoměl jsem jsem použít homebrow z tohodle topicu ještě když jsem měl v PSP FW 1.5. Teď nevím jak na to , jestli musím znova na FW 1.5 , nebo zda to jde jinak v CFW 3.40 OE-A. Dík za radu. Mimochodem Custom FW 3.40 běží jak po másle , doteď jsem používal FW 1.5 + devhook , měl jsem bobky z bricku , ale žádný kolaps se nekonal . Díky za návod EvilSto. musis si v recovery menu prehodit X a O v registry hacks ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoicas Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 musis si v recovery menu prehodit X a O v registry hacks ;) Dík moc chodí to jak hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Oběvila se mi u jedný hry chyba 80020148, zkusil jsem co je napsal Dutch (viz dole) a v Recovery to na Disabled mam... A pořád to nejde... Nevíte co s tim ??? a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 a mas tam UMD? :D :D problemy se skoro vzdycky vyresi tim nejbanalnejsim zpusobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Jasně že tam mam UMD, možná vim čim to je, ale je to docela blbost... Tu hru mi kámoš dal na Flashdisk a pak jsem si ji překopíroval do compu a následně do PSP no a to mi to psalo právě tohle (pak mi tam dal ještě jednu hru) a to samý... Pak jsem si tu jednu hru (Valhalla Knights) překopíroval u něj přímo do PSP a najednou to šlo a tam tu hru jsem u něj ještě nezkoušel... Ale neni to třeba tim, že se to mohlo na tu Flashku nějak blbě zapsat ??? (on má totiž dost starej comp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Doporučuju při kopírování z (do) PC (PSP,...), vždy dávat "Bezpečně odebrat hardware" - a to na všech OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizz Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 Fakt díky, PSP jsem si včera objednal, už se těším... Snad nic při downgradu nic nepojebu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelicko Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Koupil sem psp a kamarad rikal ze iso na nem slo jak zjistim ze pujde i me? diky moc nikde sem to nenasel tak sry a dik :) firmwear mam 2.60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Koupil sem psp a kamarad rikal ze iso na nem slo jak zjistim ze pujde i me? diky moc nikde sem to nenasel tak sry a dik :) firmwear mam 2.60 pokud máš 2.60 tak to určitě custom firmware není......musíš si ho nainsalovat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Koupil sem psp a kamarad rikal ze iso na nem slo jak zjistim ze pujde i me? diky moc nikde sem to nenasel tak sry a dik :) firmwear mam 2.60 myslim ze to hral asi pres devhook, ale doporucuju ti upnout na nakej cf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ntest Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Zdar ve spolek, tak mam bohuzel PSP verzi TA082 a FW 2,81 je na to nejaky lek? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Zdar ve spolek, tak mam bohuzel PSP verzi TA082 a FW 2,81 je na to nejaky lek? :) ano je 3.03 Downgrader pomoci nepatchnute verze GTA LCS s FW verzi 2.00 :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=4119 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Ahoj, nevěnoval jsem se PSP asi rok.Mám tam stále 1.5 a devhook.GTA Vice city jsem ještě ani nezkoušel a mám origo.Četl jsem zdejší návod.Ale ptám se jen co mám narvat do PSP.Chci zkusit zase nějaké ISO.Dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Ahoj,nevěnoval jsem se PSP asi rok.Mám tam stále 1.5 a devhook.GTA Vice city jsem ještě ani nezkoušel a mám origo.Četl jsem zdejší návod.Ale ptám se jen co mám narvat do PSP.Chci zkusit zase nějaké ISO.Dík za rady. Prejdi na nejakej cf. Nejlepsi bude asi 3.40 OE-A. Ten jde hned z 1.50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 vsetky cfw idu z 1.50akurat 3.40 ma pre 1.50 specialny install Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Tak hledám jako blázen a 3.40 nikde nevidím.Poslední je 3.03! Pardón už to mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelus Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 ///tento prispevok som presunul z ineho topicu, kam vobec nezapadal... - THeBaNDiT Ahoj muze nekdo poradit !!! Chci hrat stazene hry ale nevim jak mam stahnute s koncovkou iso a cso Prosim poradte co nahrat a kam a ktery program stahnout predem moc dekuji kdyz budete mit cas napiste mi to na mail :censored:by THeBaNDiT ///v pravidlach fora je zakazane ziadat odpovede na mail... - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Ahoj muze nekdo poradit !!! Chci hrat stazene hry ale nevim jak mam stahnute s koncovkou iso a cso Prosim poradte co nahrat a kam a ktery program stahnout predem moc dekuji kdyz budete mit cas napiste mi to na mail :censored:by THeBaNDiT///v pravidlach fora je zakazane ziadat odpovede na mail... - THeBaNDiT najprv nam napis, aku verziu firmwaru v PSP mas... pravdepodobne nejaky originalny firmware, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Nevite cim to je ze se mi hodne her v game>memory stick vubec nezobrazuje? Kopiruju to do <root>/iso, fw mam 3.03oec. Sorry za noob otazky, ale s iso hrama sem zacal dneska :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Nevite cim to je ze se mi hodne her v game>memory stick vubec nezobrazuje? Kopiruju to do <root>/iso, fw mam 3.03oec. Sorry za noob otazky, ale s iso hrama sem zacal dneska :bash: Kopíruješ tam určitě soubor *.iso nebo cso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Kopíruješ tam určitě soubor *.iso nebo cso? Kopiroval sem tam nejdriv cso ale pak sem ho dekomprimoval do iso a furt nic :( a myslim ze jeste jedno iso nefungovalo... edit> kdyz uz jsme u toho kam mam teda kopirovat to .cso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jeste jeden dotaz, z threadu "Rapid share je nam fuk" sem si stahl uz asi 3 hry ktery byly v 7z archivu... a u vsech pri pokusu o otevreni mi to pise "Archiv má buťto neznámý formát nebo je poškozen", plz help :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jeste jeden dotaz, z threadu "Rapid share je nam fuk" sem si stahl uz asi 3 hry ktery byly v 7z archivu... a u vsech pri pokusu o otevreni mi to pise "Archiv má buťto neznámý formát nebo je poškozen", plz help :( program 7zip....najdeš ho na stahuj.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vortex1468621168 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 program 7zip....najdeš ho na stahuj.cz v 7zip to taky nejde... chybova hlaska " ***.7z is not supported archive" :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts