pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Neumim edit, ale za pokus to stálo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 4 posty za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No když ti to dělá takovýhle věci tak to máš asi ve windows pěknej bordel. Na ten internet potřebuješ akorát wifi hotspot. Tady je seznam kde je to zadarmo: http://wifi.lupa.cz/katalog/obce-zdarma/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Asi jo, ale nevim jak ho odstranim, nebo v čem vjezí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 No právě na to je nejlepší reinstall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Kdo? :-) Hele, já vim že sem tady asi za idiota, ale já fakt PC moc nerozumim. Taky proto se tady ptám skoro na každej prd, než ho udělám :roll: Co to mám reinstallovat ( stejně nevim, co to je :), celej komp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Jo přesně tak, přeinstalovat windows. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Nevim, jestli vim jak na to. Všechno ( včetně oper. sys. ) už v něm bylo, už př koupi. Ale to asi neni téma sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 tak toto uz je hodne zle! hodne zle!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 myschoo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 jej tak tady s kamaradem to bude jeste na hodne dlouho... jo a podivej nemusis porad dokolecka psat ze tomu nerozumis a nerozumis a porad tomu nerozumis... my to vime. Jestli si na reinstal systemu netroufas sam tak pc odnes do servisu (ale prijde te to draho) nebo si pozvi kamose ktery ti s tim pomuze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Dík Bobo, já zapoměl, že sem v části pro zčátečníky. Taky bych to tady pořád dokola nepsal, kdyby bylo z odpovědí od ostatních jasný, že to pochopili. "Život je jen iluze způsobena nedostatkem alkoholu v krvi "?Pěkný.. :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 jeste jedna vec : mel jsi k pocitaci pridan originalni windows na cd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 Ne e. Jinak bych proved reinstall sám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 tak mas asi piratsku verziu windows :) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 I to je možný, zavolám na benga a napráskám kluky z alzasoftu. :-) Nevim, ale byl to novej notes, tak by něco k tomu dávat měli co. To je fuk co neladí brácha poladí a noproblemo. Hele nevíte něco o GTA: VCS, čet sem že by se to mohlo o něco zdržet, tak snad ne e.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 mno super to se ti fakt povedlo díky jsem začátečník s PSP a tohle se mi moc moc mocinky hodily díkys:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 mno super to se ti fakt povedlo díky jsem začátečník s PSP a tohle se mi moc moc mocinky hodily díkys:)Jsem potesen, ze ti to pomohlo od toho to tu je :) np Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 aj ja som rad :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 CUS MAM DOTAS JAK MAM SPUSTIT NA PSP 3GP MUSI SE NASTAVOVAT ROZLISENI A JINE VECI DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 na 3gp tusim myslim musis mit novy fw 2.80..ten jsem bohuzel nikdy nevidel takze bude lepsi kdyz ti odpovi nekdo kdo ho ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 Hele může PSP přehrávat MPEG-1?Mě to nějak nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 No normalne ne. Ale jsou na to programy ktery to umi. Aspon teda myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 No jo, ale když to zkošim v tom PSP Movie Creator, tak to píše něco jako, že tenhle soubor nejde překonvertovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 No jo, ale když to zkošim v tom PSP Movie Creator, tak to píše něco jako, že tenhle soubor nejde překonvertovat.tak to netusim, ja MPG konvertuju casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts