KrocanX Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 mam prosbu..psal sem ji i do topicu o devhooku, ale nikdo me neodpovida... potreboval bych slozku do devhooku s fw 2.71..hodite ji sem nekdo pls?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 zagoogluj alebo skus pohladat na www.projectpsp.com, www.pspiso.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Možná mám nějak špatně nastavenej ten konvertor, ale moc netušim v čem to vězí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 mam prosbu..psal sem ji i do topicu o devhooku, ale nikdo me neodpovida... potreboval bych slozku do devhooku s fw 2.71..hodite ji sem nekdo pls?? stahni si jakykoliv devhook 0.44 nebo vyssi, ty uz ve slozce DH maj nainstalovany 2.71 staci jen prekopirovat do tve slozky DH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Tak sem užil video 9 a nějak sem to překonvertoval,ale když to chci poslat do PSP, tak to píše, ať ho připojim k PC ( a přitom připojený je ) už sem do něj posílal nějaký fotky a to jde v pohodě, tak nevim proč to připojení teď blbne, nebo co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Tak sem užil video 9 a nějak sem to překonvertoval,ale když to chci poslat do PSP, tak to píše, ať ho připojim k PC ( a přitom připojený je ) už sem do něj posílal nějaký fotky a to jde v pohodě, tak nevim proč to připojení teď blbne, nebo co..tak to udelej manualne...vlez do slozky c:/program files/pspvideo9/mp_root tam se ukladaji ty videa..dal postupuj podle 3. bodu kam co nakopirovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Mám problém s devicehookem. nevím jak hrát na 333mhz. Mám Lord of the rings tactic CSO a framerate někdy pokulhává (nevim jestli to není normální) Shadow.wizard psal at zkusim Home+ select ale na to devide hook nereaguje. Když zvolím 333mhz tak to zase zamrzne při nabíhání. Jak na to? V čem je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 stahni novej dh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 stahni novej dh kterej mám ten z ftp. Co to má udělat když stisknu home+select Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Mám to, sice nechápu proč je to větší než originál v MPEG-1, ale v PSP to běží tak je to OK ( asi sem měl trochu upravit tu kvalitu obrazu atd. :) THX Dr.Dutch :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Ještě bych měl dotaz, z těch kdo maj zkušenost, co a o kolik můžu ubrat na původním videu, abych to po konvertu v PSP poznal co nejmíň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 film do jedny hodiny tak 250 az 350MB film o hodine a pul 400 az 600MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 stahni novej dh kterej mám ten z ftp. Co to má udělat když stisknu home+select ja mam tenhle: ma vsechny mody screenshot atd, de menit takt v menu atd Download Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 No to jo, ale jak na to? Myslel sem že se to nějak ořeže o kvalitu obrazu atd. ale nevim jak na to. Mě to pak vychází na 600MB 1hod. (nemá titulky ani nic takovýho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 njn to je nevyho psp video 9 ... tam si maximalne muzes zvysit nebo snizit datovy tok, ale konecnou velikost nevidis..to je vyhoda psp video express/creator ... bohuzel zadny jiny program neznam na konvert do PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Ten express mi nějak nešel, to už sem tady řešil až dost :? Včera sem pře ten express dělal to samý video co dneska a ztroskotal sem na tom, že nešlo dát do toho PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest spajdr Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 Ještě je možnost si převést jakýkoliv video soubor pro PSP pokud člověk má ATI kartu Radeon X1x00 (X1300,X1600 atd.) kde se to přes basic mode u Catalyst Control Centre dá vytvořit, vybere se bitrate, ale v PSP jsem to zatím nezkoušel). Jinak pokud mám firmware 2.5, a verze 2.71 je prolomena že pustí ISOs, tak je zbytečné dělat downgrade na 1.5, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest spajdr Odesláno Říjen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2006 menší postup, ale samozřejmě titulky si tam budeme muset vlepit jinak, pokud to bude třeba, max. kvalita končí u 768kbit/s, což je maximální bitrate pro filmy co PSP zvládne :-) Převádění 350MB při medium kvalitě, což je default zabere u mě asi 10minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 good navod! :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Hele neničim PSP, když ho zapnu a během automatickýho načítání UMD to utnu a přes home to přepnu do menu? Nebaví mě to vyndavat to UMD a zároveň ani čekat, než se to načte. Dík P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest spajdr Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 myschoo : no zkoušel jsem to teď na PSP to převedené avi, obraz v pohodě, ale po pár sekundách jede zvuk nějak rychle než video, takže na prd. Prostě asynchronně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 hmm to je fakt naprd ..no nic :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 myschoo : no zkoušel jsem to teď na PSP to převedené avi, obraz v pohodě, ale po pár sekundách jede zvuk nějak rychle než video, takže na prd. Prostě asynchronně. Jo to je mi stalo taky (v PSP video 9), zkoušel jsem různý nastavení a nic. Nakonec jsem přišel na to, že se musí nastavit fps 29.97 (NTSC) - PSP si to pak neumí srovnat a zvuk jede rychleji. Moje zkušenost, nevím jak ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Nevite nekdo jestli jde udelat v psp pri prehravani videi nejaky playlist? Kdyz mam napriklad deset videoklipu, jak udelat aby jeli za sebou, abych nemusel kazdej poustet zvlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Mam takovy stupidni a urcite dost omylany dotaz .... Date si toust? To neni muj dotaz potrebuju vedet jestli si shanet PSP s 1.5 FW nebo 2.71 FW a hlavne potrebuju vedet jestli na obou rozjedu vsechny isa protoze jsem se to z tohodle topicu poradne nedozvedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts