pepaman Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 TO by mě taky zajímalo, s tim playlistem. Zkoušel sem, SNB video dát do PSP a výsledek byl takovej, že se mi to rozjelo do kapitol a to neni úplně ono. Jo a nemoh by mi někdo odpovědět, na o cca5 příspěvků vzšší dotaz? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Hele neničim PSP, když ho zapnu a během automatickýho načítání UMD to utnu a přes home to přepnu do menu? Nebaví mě to vyndavat to UMD a zároveň ani čekat, než se to načte. Dík P. No neničíš, když během načítání UMD ho nyvytahuješ z mechaniky nebo jiny vylomeniny. Jestli das normalne home tak se nic neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Mam takovy stupidni a urcite dost omylany dotaz .... Date si toust?To neni muj dotaz potrebuju vedet jestli si shanet PSP s 1.5 FW nebo 2.71 FW a hlavne potrebuju vedet jestli na obou rozjedu vsechny isa protoze jsem se to z tohodle topicu poradne nedozvedel. Dam si dva tousty. Kdyz sezenes PSP s fw 1.5-2.71 tak vsechny jdou dostat na fw 1.5. Ted uz ale jdou hrat i ISA na fw 2.71 akorat nevim v jakem je to stadiu. Jestli jde vse a pohodlně. Každopádně když seženeš PSP s frimwarem v tom rozmezí co sem psal tak nic nezkazíš, na vyším už si zatim ISA nezahraješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Jasný, dík. Docela mě otravovalo to věčný čekání, tak už to tak dělám normálně. Apoň teď vim, že to moc neničim. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 To neexistuje ani zadnej program kterej by ty vida prehraval za sebou? Nevite o necem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Taky čekám na řešení :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 o nicem nevim sry...tenhle topic ted nemuzu aktualizovat nemam moznost nic ozkouset na PSP v PC mam odpaleny vsechny USB sloty..az to nejak casem dam dohromady udelam cistku neaktualnich veci a urcite neco pridam... jinak isa si zahrajete, ale zatim je to lepsi poustet na fw 1.5 . rychlost,luxus,zadny zachvaty, ze to nejede :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Tak uz to mam doma. Rano jsem si to koupil a je to hodne uzasne jen me stve ze sony nedava lepsi demo UMD jen same videa. Verze FW 2.01 co myslite je to good? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Jestli je to PSP tak je to vzdy good :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 Tak uz to mam doma. Rano jsem si to koupil a je to hodne uzasne jen me stve ze sony nedava lepsi demo UMD jen same videa. Verze FW 2.01 co myslite je to good? v dnesni dobe jsi nemohl nakoupit lip :D zalezi k jakemu taboru se das... originalky nebo budes priratit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2006 to je snad jedno nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 I was already pirate but i dont know how to run ISO games on my 32mb card :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Zase mam par blbych otazek: Mam fW 2.1 to zn. ze asi isa nespustim ze? dalsi to je co bude lepsi upnout to na 2.71 nebo downout na 1.5 jsem z toho trochu blby protoze treba vetsina emulatoru jede jen na fw 1.5 takze asi down EDIT: Jak jsem si vsiml ze jede vse jen pod 1.5 takze je to uz jasne. ISA si bez fw 1.5 nezahraju a jak jsem si vsiml tak down bez GTA:LCS taky jen tak nepujde. Poradte jsem z toho magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 No pokud chceš downgradovat, tak je nejlepší upgrade na 2.71 a pak down na 1.50, ale teď už jdou dtejně hrát isa i na 2.71. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 urcite DG, stale ma jednodusi pristup a rozsahlejsi moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2006 Pridal jsem do tohoto topicu dalsi veci, hlavne dulezite veci, ktere byste meli vedet pred koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Jestli mate nekdo cas tak prosim dneska bych to chtel zmaknout. Potrebuju asistenci nekoho kdo to uz vicekrat delal na ICQ nechci nic totiz zkazit. Sel bych prvne do toho upgradu na 2.71 a pak na down na 1.5 moje ICQ je v mem profilu. EDIT: Prosim potrebuju s tim pomoct! Nemam co hrat aspon upgrade na 2.71 A jeste ot: Na 2.71 asi nejde vetsina homebrew aplikaci a her ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 ty voe vzdyt to zvladnes aj sam! je to jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 ty voe vzdyt to zvladnes aj sam! je to jednoduchypresne tak... na icq budu akorat predcitat navod.navic ted nemam doma zadne PC , zkontroluj si jestli nemas ta-082 a di do toho sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Tak jak rikate. Pujdu do toho sam ale nevim kde mam sehnat navod na prekop 2.01 na 2.71 hledal jsem to jak hnup a vsude bylo napsane ze to neni mozne. Ale kdyz vy rikate ze to jde tak se do toho dam jen nevim jestli mam down na 1.5 protoze se mi moc nezamlouva ze nerozjedu novejsi origosky ale zase mi pojede vse jine ( homebrew atd. ) protoze jak sem se dival vse je delane na 1.00 a 1.5 A jeste OT: Na 2.71 jdou vsechny ISA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Hele dutchi jen připomínka jak tam máš u těch firmwarů ty písmena tak já mám u 2.6 I, což by bylo o něco logičtější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Hele dutchi jen připomínka jak tam má u těch firmwarů ty písmena tak já mám u 2.6 I, co by bylo o něco logičtějí....ono to na tech novych psp bude asi pokazde jinak, az budu mit doma PC tak zkusim zagooglit jestli nekde nemaji novejsi aktualizovany informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 Tak co poradite mi? Jak to kopnout na 2.71? Ja bych to chtel zkutit jeste dneska jen nevim kde mam sehnat update a jestli neni nejaka specialni blbost u meho FW nechci to zkazit urcite bych nechtel tezitko za 5000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 bod 4. kam co nakopirovat mas tam i stranku kde ten fw stahnout... pak jen najedes v psp do game/memory stick x MB a tam najdes update to 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2006 a dalsi otazka. Musim si stahnout nejakej specialne fw jako treba podle regionu ( usa, eu atd. ) a jeste nemel bych k tomu pouzit vetsi pametovku? Myslim ze 32mb na to stacit asi nebude. A jeste jedna ot nezustava ten updatovany fw v pametovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts